2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence en son söylediğin mantıklı ilk ismi siz koyun ikincisini kayınpederin koysun

Tee evlenmeden bile esim kiz olursa da erkek olursa da annem babamin adini koycam dedigi icin hic tinlamiyorum artik 2.ismini ben koyacağım.

Canim soyleki esinin gonlunden gecen ismi sanki senin ailen istemis gibi yapsaniz. Madem senin ailen pek karismiyo.

Bugün konu yine açıldı. En son sinirlerim bozuldu oturdum ağladım. Eşim de üzülüyor. Tamam ben derim illa bişey derse baban diyorum bu sefer bana küsecek laf edecek diyo. Ya sen üzüleceksin ya babam. Arada kalıyorum napıcamı şaşırdım diyo. İnsan niye kendi çocuğuna isim koyamaz ya,9ay karnımda taşıyan benim kusura bakmasın kimse. Kimsenin dediği olmasın biz koyalım. Herkesin gönlüne yapamayız dedim eşime. Aslında bana hak veriyor ama diğer taraftaki de babası...offf sinir oluyorum gençlere karışan büyüklere....

Tamam canım çok teşekkürler. Mümkünse burcu aydın boyama yı biliyor mu diye de sorabilir misin?
Sordum canım onun doktoru burcu hanım değilmiş, selma hanımmış. Ama doğumu şehruz diye biri yaptırmış. Dikişleri atarken bir talihsizlik olmuş sanırım. Çok sıkıntılı bir süreç geçirdi dikişlerden dolayı, tekrar müdehale edildi. Hastane yeni bir hastane sancı odaları ayrıymış. Hayatımın hatası oldu diyor. Sen doğumu orada yapmayı düşünüyorsan eğer doğum yapan kişileri bulup iyice sor.

Teşekkür ederim canım allah kabul atsin dualarını

Canım yazdım az önce düşüncemi zaten. Sen laf açılınca bu bebek bana nasip edildi ismini de koymak benim hakkımdır kusura bakmayın de geç. Benim bir önceki hamileliğimde kayinpederim erkek olursa benim ismim olcak dedi. Annemle kaynanam vardı yanımda eşim yoktu. Valla baba kusura bakma neler çekiyorum evlada sahip olmak için ismini kimseye koydurmam dedim. Allah nasip etmedi zaten o zamanda düşük riskim vardı. Düştü bebegim. Ama şimdi kimse sesini çıkarmıyor henüz. 7 yıldır anne olmanın hayalini kuruyorum. Her gün iğneler yapıyorum kendime bu uğurda kaç ameliyat oldum. Evladımın ismini başkası mı koyacak..

Benim de kaşınıyor bacaklarım kan dolaşımından olabilir belki.

İsim konusunda ben çift isim istiyorum eşim iki isim gereksiz diyor tek olmalı ona göre. Bu konuda anlaşamadık.

Aynı ben ya bulantim az gibi oluyor bazen az yiyorum bulanır diye korkumdan ama çok çabuk acıkıyorum çok yiyorum bazen ama yine acıkıyorum sanki yediklerim mideme gitmiyor

Hangi topik acaba canım

İsim konusu üzerinde baya durulmuş. Biz daha evlenmeden eğer Birgün oğlumuz olursa adını Mustafa özgür koymaya karar vermiştik. Mustafa eşimin babasının özgürde benim benim rahmetli abimin ismi. 2013 eylül annesi oldum ve bir oğlum oldu. Adını sadece özgür koyduk o zaman şartlar öyle gerekti. Kimsenin ismine karışmasına izin vermedim. Şimdi cinsiyet belli değil eşim bu sefer ismini ben koyacağım diyor. Benimde razı olacağım bir ismi elbette koyabilirsin diyorum. Ama Mustafa ismini koydurmayacagımı tahmin ediyordur. Şartlar önceki seferden daha zorlu durumda çünkü :) çok sinirlerimi bozarsa bunca eziyeti ben çekiyorum isim Hakkı bende diyip konuyu kapatırım :)

Aynen ben de 1,5yıldır istiyorum olmuyor. Bunu ailelere bile demedik. Sıkıntılı günler atlattık. Senin dediğin gibi düşünüyorum ben de. Rabbim mucize verdi bize onun da ismini biz koyalım dicem. Surat yaparsa yapsın napıyım. Annemlerin ilk torunu olmasına rağmen ısrar etmiyor bize bırakıyorlar ama kayınpeder sinir ediyor beni böyle yaparak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…