- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.941
Bence en son söylediğin mantıklı ilk ismi siz koyun ikincisini kayınpederin koysun
canm bncede siz ilk ismini koyun baba seninde gonlun olsun iki isim koyacz de valla banada kaynanam ilk oglymda cok israr etti koymadim babam koydi bundada yine israr ediyo hatta bilezik alacam hemen takacam diyo istersen altin diz gene koymam ben koyacam ddim esimde kimsede olmayan ismi koyacaz anne dedi kapattik bence esin konussun babasiyla
Ben asla koymam, kendi çocuğu olmuş ismini cismini koymuş, bi zahmet doğurduğumun adını da ben koyayım. Ben senin yerinde olsam karışmam, eşin halletsin, baba bu bizim çocuğumuz bizimde heveslerimiz, isteklerimiz var, saygı duy lütfen desin.
Tee evlenmeden bile esim kiz olursa da erkek olursa da annem babamin adini koycam dedigi icin hic tinlamiyorum artik 2.ismini ben koyacağım.
Canim soyleki esinin gonlunden gecen ismi sanki senin ailen istemis gibi yapsaniz. Madem senin ailen pek karismiyo.
Canım Allah sabır versin bende aynı durumu eşimle yaşadım erkek olursa abimin adını koyarım mehmet dedi bende bizde ölülerin adını yaşatmak için koyarlar yaşayanın adı konmaz ben oğlum olurda birkan istiyorum dedim kızı sen oğlanı ben dedi şimdi kızımız olacak hangi ismi söylesem burun kıvırıyor en son elada karar vermiş gibiyiz kendi kıza karışsın ki ileride olursa erkeğe de ben karışıcam ailelerinde hep birbirlerinin isimlerini koyma var bana çok saçma geliyor mehmet birkan diyordum uzun ismi de hiç sevmem onu da kabul etmiyor du zaten senin durum bide kp karşına alıp konuşamazsında inşallah eşin senden yana olur da o araya girer
Allah bu kısmeti sana ihsan etmiş. Seni evlatla müjdelemiş. Çocuğun ismini koymak anasının babasının hakkıdır. Kayinpederine kırmadan ama kararlı bir şekilde ismini sizin koyacağınızı söyle bence. Erkekler herkesi mutlu etmeye çalışırken en çok en yakınındakini üzer. Eşinden bişey yapmasını bekleme. Beklentilerin seni daha çok yıpratır. Bu nimet bana nasip edilmiş baba, ismini koymakta en çok bizim hakkımız. Sakın üzülme kırılma ama kendi evladıma koyacağım bir ismide bana çok görme de geç.. Bence bu da kul hakkıdır.. Ben kesinlikle böyle düşünüyorum bu konuda.. Neler çekiyorum bir evlada sahip olmak için. . Bana mı düşer onlara mı bu konu...
Sordum canım onun doktoru burcu hanım değilmiş, selma hanımmış. Ama doğumu şehruz diye biri yaptırmış. Dikişleri atarken bir talihsizlik olmuş sanırım. Çok sıkıntılı bir süreç geçirdi dikişlerden dolayı, tekrar müdehale edildi. Hastane yeni bir hastane sancı odaları ayrıymış. Hayatımın hatası oldu diyor. Sen doğumu orada yapmayı düşünüyorsan eğer doğum yapan kişileri bulup iyice sor.Tamam canım çok teşekkürler. Mümkünse burcu aydın boyama yı biliyor mu diye de sorabilir misin?
Bizde de benzer dert varHanımlar Dr kesin konuştu oğlum olacakmışsizin yine aile dışı kişiler isim koymak istiyo onları susturmak biraz daha kolay... Benim eşim tutturdu babasının adını koyacak: şükrü ! Ve şaka yapmiyor
Teşekkür ederim canım allah kabul atsin dualarınıYa Musavvir Ya Kadir Ya Halik Ya Varis Ya Evvel Ya Latif Ya Kuddûs Ya Alim c .c
Rabbi hebli mines salihin (Hz Ibrahim in duasi)
Ayetel Kursi
Fatiha
Ihlas i Serif
Kelime-i Tevhid
Hamile kalmadan once yaptığım zikirlere devam ediyorum dua topiginde hepsinin konusu var aslinda kizlarla hatim seklinde sürdürüyoruz
Bugün konu yine açıldı. En son sinirlerim bozuldu oturdum ağladım. Eşim de üzülüyor. Tamam ben derim illa bişey derse baban diyorum bu sefer bana küsecek laf edecek diyo. Ya sen üzüleceksin ya babam. Arada kalıyorum napıcamı şaşırdım diyo. İnsan niye kendi çocuğuna isim koyamaz ya,9ay karnımda taşıyan benim kusura bakmasın kimse. Kimsenin dediği olmasın biz koyalım. Herkesin gönlüne yapamayız dedim eşime. Aslında bana hak veriyor ama diğer taraftaki de babası...offf sinir oluyorum gençlere karışan büyüklere....
Kızlar gebelikte cilt kuruluğu yaşayan oldu mu? Bacaklarım en baştan beri kuruyor ama artık ellerim falan da bembeyaz döküntü oldu. Su içiyorum aslında sürdüğüm yağlar da sanki sadece yaglandiriyo gibi nemlendirmiyor sanki
Ayşe Önerin hamilelik, doğum ve bebek bakim kitabını aldım okuyorum merakla canım. Birde aliexpresse bebek kıyafetlerine bakıyorum :) Ah bir cinsiyetini bilsem ne güzel olcak...Napiyosunuz kizlar
Disardan geldik dinleniorum canim bendeAyşe Önerin hamilelik, doğum ve bebek bakim kitabını aldım okuyorum merakla canım. Birde aliexpresse bebek kıyafetlerine bakıyorum :) Ah bir cinsiyetini bilsem ne güzel olcak...Sen napiyosun?
gecmis olsyn canim allah sifa versin minigeGünaydın güzel annişler...
Küçük Oğluşum hasta sürekli ateşleniyor onunla ilgileniyorum şaftı kaydı çocuğumun ya
Bit yanda da ev sil süpür toz al. Banyo ovala çamaşır at pertim çıktı resmen
Aynı ben ya bulantim az gibi oluyor bazen az yiyorum bulanır diye korkumdan ama çok çabuk acıkıyorum çok yiyorum bazen ama yine acıkıyorum sanki yediklerim mideme gitmiyorKızlar bulantım azdı bugün yine üstelik de sık sık acıkıyorum acıkınca daha beter bulanıyor her dk bulantılı halimle bir de ne yiyeyim diye bakınmaktan sinirlerim bozuldu, acaba bir şey mi yiyorum farkında olmadan o mu tetikliyor bulantımı özellikle de hafta sonu daha çok bulanıyor bu mantıklı mı
Hangi topik acaba canımYa Musavvir Ya Kadir Ya Halik Ya Varis Ya Evvel Ya Latif Ya Kuddûs Ya Alim c .c
Rabbi hebli mines salihin (Hz Ibrahim in duasi)
Ayetel Kursi
Fatiha
Ihlas i Serif
Kelime-i Tevhid
Hamile kalmadan once yaptığım zikirlere devam ediyorum dua topiginde hepsinin konusu var aslinda kizlarla hatim seklinde sürdürüyoruz
Tamam şimdi gördüm linki :)Hepsi farkli baslik tek tek atamam dua topigi burda yazdiklarim da isteyen herkesin katilabildigi konular
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/dualarimiz-sizinle.1200/
canm bnm ya hicmi barisma ihtimaliniz yoj nerde kaliyosun pekiKızlar ezdirmeyin kendinizi bu isim konusunda, karı koca ortak karar vermeli, en kötü uzlaşamazlarsa iki isim bence. Ben kocayı boşayacağım için paşa gönlüm ne isterse o olacak :)
Disardan geldik dinleniorum canim bende
Canım yazdım az önce düşüncemi zaten. Sen laf açılınca bu bebek bana nasip edildi ismini de koymak benim hakkımdır kusura bakmayın de geç. Benim bir önceki hamileliğimde kayinpederim erkek olursa benim ismim olcak dedi. Annemle kaynanam vardı yanımda eşim yoktu. Valla baba kusura bakma neler çekiyorum evlada sahip olmak için ismini kimseye koydurmam dedim. Allah nasip etmedi zaten o zamanda düşük riskim vardı. Düştü bebegim. Ama şimdi kimse sesini çıkarmıyor henüz. 7 yıldır anne olmanın hayalini kuruyorum. Her gün iğneler yapıyorum kendime bu uğurda kaç ameliyat oldum. Evladımın ismini başkası mı koyacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?