2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ya insallah caniniz cekmez ama bise soracam hem canm cok istiyo hemde korkuyorm mantar yemek zararlimi acaba hamilelikte

Ben asla koymam, kendi çocuğu olmuş ismini cismini koymuş, bi zahmet doğurduğumun adını da ben koyayım. Ben senin yerinde olsam karışmam, eşin halletsin, baba bu bizim çocuğumuz bizimde heveslerimiz, isteklerimiz var, saygı duy lütfen desin.

Kızlar bulantım azdı bugün yine üstelik de sık sık acıkıyorum acıkınca daha beter bulanıyor her dk bulantılı halimle bir de ne yiyeyim diye bakınmaktan sinirlerim bozuldu, acaba bir şey mi yiyorum farkında olmadan o mu tetikliyor bulantımı özellikle de hafta sonu daha çok bulanıyor bu mantıklı mı

Neler okuyosun acaba sağlık hayır için
Ya Musavvir Ya Kadir Ya Halik Ya Varis Ya Evvel Ya Latif Ya Kuddûs Ya Alim c .c
Rabbi hebli mines salihin (Hz Ibrahim in duasi)
Ayetel Kursi
Fatiha
Ihlas i Serif
Kelime-i Tevhid
Hamile kalmadan once yaptığım zikirlere devam ediyorum dua topiginde hepsinin konusu var aslinda kizlarla hatim seklinde sürdürüyoruz

Bn o yuzden cinsiyet belli olmadan kiz ve erkek icinde isim belirliorum yoruma kapatiyorum olayi

Tee evlenmeden bile esim kiz olursa da erkek olursa da annem babamin adini koycam dedigi icin hic tinlamiyorum artik 2.ismini ben koyacağım.

Canim niye bidaha gidip canını sıkıyorsun gitme bender iyidir diye devlette erkek Dr a gitmiştim hiç göstermedi bebeğimi dedim kalbi atıyor mu atıyor ama sağlığı açısından bişey diyemem şu an yaratık zaten demişti nasıl sinir olmuştum bidaha o Dr a allah dusurmesin gitmem

Canım o bahsettiğin topiğin linkini atar mısın ben de katılmak isterim mümkünse

Canim simdi bimerin internet sitesine giriyosun gecen seferki ve bu seferki olayi ayni bu sekilde yazip sikayet ediyosun. Bu kadar da olur mu ya manyak adam

Canim soyleki esinin gonlunden gecen ismi sanki senin ailen istemis gibi yapsaniz. Madem senin ailen pek karismiyo.

Canım Allah sabır versin bende aynı durumu eşimle yaşadım erkek olursa abimin adını koyarım mehmet dedi bende bizde ölülerin adını yaşatmak için koyarlar yaşayanın adı konmaz ben oğlum olurda birkan istiyorum dedim kızı sen oğlanı ben dedi şimdi kızımız olacak hangi ismi söylesem burun kıvırıyor en son elada karar vermiş gibiyiz kendi kıza karışsın ki ileride olursa erkeğe de ben karışıcam ailelerinde hep birbirlerinin isimlerini koyma var bana çok saçma geliyor mehmet birkan diyordum uzun ismi de hiç sevmem onu da kabul etmiyor du zaten senin durum bide kp karşına alıp konuşamazsında inşallah eşin senden yana olur da o araya girer

Bu ne terbiyesizlik ya... Kesinlikle sabime ve bimere şikayet edin. Onlar hastane başhekimliğine kadar arayıp durumu bildiriyor ve inceleme yapıyorlar. Bende sağlık personeliyim. İnsanlarla uğraşmak gerçekten zor. Türlü türlü insan var ama kimsenin kimseye böyle davranmaya hakkı yok. Sen hamilesin. Korkuların var haklı olarak. O da bu işten para kazanıyor. Davranışı hiç etik değil. Kesinlikle şikayet et.

Allah bu kısmeti sana ihsan etmiş. Seni evlatla müjdelemiş. Çocuğun ismini koymak anasının babasının hakkıdır. Kayinpederine kırmadan ama kararlı bir şekilde ismini sizin koyacağınızı söyle bence. Erkekler herkesi mutlu etmeye çalışırken en çok en yakınındakini üzer. Eşinden bişey yapmasını bekleme. Beklentilerin seni daha çok yıpratır. Bu nimet bana nasip edilmiş baba, ismini koymakta en çok bizim hakkımız. Sakın üzülme kırılma ama kendi evladıma koyacağım bir ismide bana çok görme de geç.. Bence bu da kul hakkıdır.. Ben kesinlikle böyle düşünüyorum bu konuda.. Neler çekiyorum bir evlada sahip olmak için. . Bana mı düşer onlara mı bu konu...

Kızlar sizinki yine iyi. Bizim kısmetse ikiz bebeklerimiz olucak, eşim hasta fenerli. Tutturduadı alex olacak diye.bende çınar ismini çok beğeniyorum. Dedim bari 2.yi ben koyayım sen düşün beğenirsem koyarım dedi. Eşimin nasıl bir inat ve bencil olduğunu tüm aile bildiği için kimse isim koyma talebinde bulunmadı. Hayır isim bulsam söylesem bile bu gider nüfusa kendi bildiğini okur.
Hep dua ediyorum inşallah bir kız bir erkek olırda eşim kızımın üstünden elini çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…