2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence ilgisi yok her kadinin tum hamilelikleri ayni olmuyor .Benim ilk bebeğim 25 yasindayim .Bu dönemi kusmak olarak hatırlayacağım

Sagol canim .En sonunda oksure oksure kendimden geçip kustum mahvetti beni bu hastalik .Aksama ancak gidebilem dr a da gitsem napcak bilmiyorum da
Ateşin oluyor mu? Benim bugün çıktı biraz Parol içtim. Çok çıkarsa veya üç gün devam ederse enfeksiyon bölümüne gitmemi söyledi doktorum. Ben senelerdir ilk defa hasta oldum ya

Ateşin oluyor mu? Benim bugün çıktı biraz Parol içtim. Çok çıkarsa veya üç gün devam ederse enfeksiyon bölümüne gitmemi söyledi doktorum. Ben senelerdir ilk defa hasta oldum ya
Atesimi surekli kontrol ediyoruz şükür yok .Mide bulantisindan degil ilk kez oksurmekten kustum.Bogazim cok tahris oldu harnup pekmezi yiyorum.

Kizlar dualarinizi bekliyom yarin ozele gidecem 12.1de devlet kiz demisti insallah yanilmistir 3kizim var insallah kiz istiyenlere nasip olur ultrasyonda kiz demeleri
Rabbim gönlünuze gore versin inşallah kimine göre önemli bir konu değil ama butun çocukluğu bu kız çocuğu erkek cocugu ayrımıyla buyumüş olanlar anlar ancak

Kizlar dualarinizi bekliyom yarin ozele gidecem 12.1de devlet kiz demisti insallah yanilmistir 3kizim var insallah kiz istiyenlere nasip olur ultrasyonda kiz demeleri

Allah kız çocuklarını sana bağışlasın,belki 3 kızın olduğundan buda erkek olsun onunda sevgisini tadayım isiyorsundur bunu anlarım ama yinede duada ısrara dikkat etmek gerektiğini bir yakınımda kötü bir örnekle gördüğümden Allahtan her zaman hayırlısını dilemek de yarar görüyorum...

tabiki once hayirlisi olsun ve sagliklisi olsun her zaman ama kulun kula duasi cok onemli bildigim bu israrcilik degilki dua herkapiyi acar sonucta

tabiki once hayirlisi olsun ve sagliklisi olsun her zaman ama kulun kula duasi cok onemli bildigim bu israrcilik degilki dua herkapiyi acar sonucta

dua her kapıyı açar tabiki Allah hayırlı duaları kabul edilenlerden eylesin hepimizi ama gelecek nesil belli bunu duayla değiştiremeyiz..Allah gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin..

Olabilir canım hormonlar değişiyor ya bende sıkıldım bulantıdan iştahsızlıktan çok kötüyüm

dua her kapıyı açar tabiki Allah hayırlı duaları kabul edilenlerden eylesin hepimizi ama gelecek nesil belli bunu duayla değiştiremeyiz..Allah gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin..
Amin canım rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza

Keşke herkes bu bilinçle hareket etse ben o kadar çok maruz kaldım ki bu kız erkek ayrımına rahmetli babanem yüzünden sonra kızım olucağı zaman da aynı şekilde kv hiç memnun olmadı bır kere saglıkla kucağınıza alın demedi her doktor sonrası cinsiyeti aynı mı diye soruyordu Rabbim böyle zihniyetten korusun herkesi

Amin canım önemli olan sağlıklı ,hayırlı bir evlat olması erkek olunca belki ileride Allah korusun cinsiyet tercihi farklı olucak hiçbirşeyin garantisi Yok

Merhaba ... Bence alakası yok.. 38 yaşındayım. İkinci hamileliğim ve 1 gün bile mide bulantım olmadı. O bünye ile alakalı birşey bence. Allah kolaylık versin. Hiç kolay olmuyordur.

Kızlar ben döndümmm :) Türkiye'de 15 gün kaldım ve koşuşturmadan hiiiç KK'ya bakamadım. Ne kadar çok yazışma yapmışsınız :) 2 'li testimi yaptırdım. Şükür bir risk çıkmadı. Muhakkak aranızda cinsiyet öğrenen olmuştur. Gelelim benim daha önce denediğim ve tutan bir tahmine.. İkili testte yer alan T-Hcg test sonucu eğer 50'nin altındaysa kız 50'den fazla ise erkek deniyor. Doktor bu gittiğimde cinsiyet tahmini yapamadı. Ama ikili testte T-hcg değerim 80 çıktı. İkili test yaptırıp, doktordan bebeğin cinsiyetini öğrenenler bu değerlerini bir kontrol edebilir mi? bakalım doğru çıkacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…