- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.121
Günaydın canım amin inşallahGünaydın kızlar güzel bir pazar olsun inşallah
Şu 2 gün nasıl çabuk geçiyo anlamıyorum resmen
Lavanta_kokusu ve sonsuzzz hakkınızda hayırlısı olsun kızlar Rabbim bebişlerinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin gerisi bi şekilde hallolur
Afilim92 canım sana da çok geçmiş olsun
Sagol canimGünaydın kızlar güzel bir pazar olsun inşallah
Şu 2 gün nasıl çabuk geçiyo anlamıyorum resmen
Lavanta_kokusu ve sonsuzzz hakkınızda hayırlısı olsun kızlar Rabbim bebişlerinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin gerisi bi şekilde hallolur
Afilim92 canım sana da çok geçmiş olsun
Ciddi misin tamam not alıcam zaten para vermeyeceğim başının çaresini bak dedi elemandan 2 haftada bir hasılatı istiyorum ablam hesabından ek hesap açacak bana kendi adında bende oraya parayı yatırmayı düşünüyorum şu sezon bir açılsın sorma o kadar pişmanım ki dükkanın hasılatını hep eline verdim buraya gelince köpekler kadar pişmanım bana bir kelime söyledi İnan ailem duysam kıyamet kopar para istedim vermeyeceğim dedi bende o dükkandaki para hakkımız dedim şunu dedi o zaman paranı vereyim sana istediğimi yaparım dedi yani resmen o...ros yerine koydu o gün sabaha kadar ağladım
gecmis olsun canim ayni durumdayim oksure oksure cigerim cikti valla doktora gittim ilac vermedi taze zencefili rendele limon ve balla gunde 1kasik ye dedi yaptim ama kokusundan 1kere kulandimGunaydin kizlar sabaha kadar agridan sancidan uyuyamadim kasiklarim agriyor oksurdukce bugun dr a gitcem
Sagol canim onu ben de yapiyorum gunde bir kez ama cok gitmiyorgecmis olsun canim ayni durumdayim oksure oksure cigerim cikti valla doktora gittim ilac vermedi taze zencefili rendele limon ve balla gunde 1kasik ye dedi yaptim ama kokusundan 1kere kulandim
Sağol canım hakkımızda hayırlısı diyorumLavanta_kokusu son günlerde pek giremiyorm girsemde herşeyi takip edemiyorum. herkez seni ve sonsuzzz u etiketleyince geri doğru gittim çok üzüldüm...en sonki msj da da sana söylediği sözden sonra dayanamadım... nedir bu erkeklerin derdi.. rabbim ikinizede sabır dayanma gücü versin bebekleriniz inşallah sağ salim kucaklarınıza alırsınız ve size en büyük destekçiniz olur...
Ailem duymasın die saklamyın anladığım kadarıyla ipler kopmuş eğer geri dönüş yoksa ailenle herşeyi paylaşın size daha çok destek olurlar..
Bnm görümcem de 2 çoçukla boşandı sinir hastası oldu daha kendini yeni yeni toparlıyor sizde öyle olmayın içinize atmayın
Amin canım tek dileğim bebeğim sağlıklı doğsun İnan o umrumda bile değiltövbe estafurullah bu düşündükleri ,söyledikleri hiç normal şeyler değil.Allah sabır versin sana canım...
Bu hafta benimde bulantım bitti kusmalar kesildi ama halen ilk aylarda tiksindiğim yemekleri yiyemiyorum. Hazır önüme gelen yemeklerden yiyebiliyorum.İnşallah canım , birisinde bulantinin geçtiğini duyunca moral oluyor bana da :)
Gunaydin kizlar sabaha kadar agridan sancidan uyuyamadim kasiklarim agriyor oksurdukce bugun dr a gitcem
Geçmiş olsun kızlarHayırlı sabahlar cümleten sabaha kadar uyuyamadım belimin ağrısından döndüm durdum doktora gitsem bişey yapar mı acaba ya
Sende yemek yapamıyorsun değil mi canım bende öyle başkasının yaptığını iki lokma ancak yiyorumBu hafta benimde bulantım bitti kusmalar kesildi ama halen ilk aylarda tiksindiğim yemekleri yiyemiyorum. Hazır önüme gelen yemeklerden yiyebiliyorum.
Sagol canim .En sonunda oksure oksure kendimden geçip kustum mahvetti beni bu hastalik .Aksama ancak gidebilem dr a da gitsem napcak bilmiyorum daGeçmiş olsun kızlar
Ah darısı başımıza. Tam geçti diyorum iki gün sonra yine başlıyo. Hamile demeye bin şahit leğen kemiklerim fırladı. Çiğnemeyi özledim resmen.Bu hafta benimde bulantım bitti kusmalar kesildi ama halen ilk aylarda tiksindiğim yemekleri yiyemiyorum. Hazır önüme gelen yemeklerden yiyebiliyorum.
bana clexane 04 verdi doktorum önlem için ama ben kullanıp kullanmamakta kararsızım, sen kullanıyor musun sana neden verdiHerkese merhabalar kaç zamandır internetimde sıkıntı vardı giremedim. İnşallah tüm bebislerin ve annelerin sağlığı yerindedir. Benim gibi kan sulandirici igne kullanan var mı aranizda
Ben de oraya bazan de buca tıpa gidiyorum. Doktorun kim
Herkese merhabalar kaç zamandır internetimde sıkıntı vardı giremedim. İnşallah tüm bebislerin ve annelerin sağlığı yerindedir. Benim gibi kan sulandirici igne kullanan var mı aranizda
Ah darısı başımıza. Tam geçti diyorum iki gün sonra yine başlıyo. Hamile demeye bin şahit leğen kemiklerim fırladı. Çiğnemeyi özledim resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?