2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım amin inşallah

tövbe estafurullah bu düşündükleri ,söyledikleri hiç normal şeyler değil.Allah sabır versin sana canım...

Lavanta_kokusu son günlerde pek giremiyorm girsemde herşeyi takip edemiyorum. herkez seni ve sonsuzzz u etiketleyince geri doğru gittim çok üzüldüm...en sonki msj da da sana söylediği sözden sonra dayanamadım... nedir bu erkeklerin derdi.. rabbim ikinizede sabır dayanma gücü versin bebekleriniz inşallah sağ salim kucaklarınıza alırsınız ve size en büyük destekçiniz olur...
Ailem duymasın die saklamyın anladığım kadarıyla ipler kopmuş eğer geri dönüş yoksa ailenle herşeyi paylaşın size daha çok destek olurlar..
Bnm görümcem de 2 çoçukla boşandı sinir hastası oldu daha kendini yeni yeni toparlıyor sizde öyle olmayın içinize atmayın

Gunaydin kizlar sabaha kadar agridan sancidan uyuyamadim kasiklarim agriyor oksurdukce bugun dr a gitcem
gecmis olsun canim ayni durumdayim oksure oksure cigerim cikti valla doktora gittim ilac vermedi taze zencefili rendele limon ve balla gunde 1kasik ye dedi yaptim ama kokusundan 1kere kulandim

Herkese merhabalar kaç zamandır internetimde sıkıntı vardı giremedim. İnşallah tüm bebislerin ve annelerin sağlığı yerindedir. Benim gibi kan sulandirici igne kullanan var mı aranizda

Sağol canım hakkımızda hayırlısı diyorum

Bu hafta benimde bulantım bitti kusmalar kesildi ama halen ilk aylarda tiksindiğim yemekleri yiyemiyorum. Hazır önüme gelen yemeklerden yiyebiliyorum.
Sende yemek yapamıyorsun değil mi canım bende öyle başkasının yaptığını iki lokma ancak yiyorum

Bu hafta benimde bulantım bitti kusmalar kesildi ama halen ilk aylarda tiksindiğim yemekleri yiyemiyorum. Hazır önüme gelen yemeklerden yiyebiliyorum.
Ah darısı başımıza. Tam geçti diyorum iki gün sonra yine başlıyo. Hamile demeye bin şahit leğen kemiklerim fırladı. Çiğnemeyi özledim resmen.

Herkese merhabalar kaç zamandır internetimde sıkıntı vardı giremedim. İnşallah tüm bebislerin ve annelerin sağlığı yerindedir. Benim gibi kan sulandirici igne kullanan var mı aranizda
bana clexane 04 verdi doktorum önlem için ama ben kullanıp kullanmamakta kararsızım, sen kullanıyor musun sana neden verdi

Ah darısı başımıza. Tam geçti diyorum iki gün sonra yine başlıyo. Hamile demeye bin şahit leğen kemiklerim fırladı. Çiğnemeyi özledim resmen.

Ben de bes kilo verdim ayakta durmak bile çok zor geliyor. Üçüncü çocuğum ama en zor geçen hamileliğim. Arkadaslar sizce yaş ile
ilgisi var mıdır. 35 yas uzeri hamilelerde bulantı daha fazla oluyor olabilir mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…