- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.181
Allah razi olsun canim senin gonlundende ne geciyorsa yuce mevlam onu versinRabbim gönlüne göre sağlıklısını versin canım duanada amiiiiiiinnn
Evet canım bir an önce geçsin diye dua ediyorum , bu arada benim de bir kızım var ben de erkek isterim ikinci çocuğumu tabi öncelikle sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun tabi , yani farklı cinsiyet olsun diye hani ilk çocuğum erkek olsaydı bu seferkini kız isterdim , ama bakalım Allah ne yazmış tabi , hakkımızda hayırlısı olsun inşallahbenimde bucok kotu gecti kusma hic olmadi bende 34yasindayim ama bulanti hayla devam ediyo
Kizlar dualarinizi bekliyom yarin ozele gidecem 12.1de devlet kiz demisti insallah yanilmistir 3kizim var insallah kiz istiyenlere nasip olur ultrasyonda kiz demeleri
Valla en korktuğum konu o kimdeyse öyle uzun süren bulanti duyunca çok korkuyorum , Allah kimseye yaşatmasin , ne zorluklarla hamile kalıyoruz bir şey olur korkusu zaten yetiyor bize bir de bulantı bari o kadar sürüp de hamileliğimizi zehir etmesin ben artık tadını çıkarmak istiyorumBende öyleyim dün gündüz eşim dedi baya baya azaldı galiba bitiyo gibi dedi bende öyle dedim gece bi başladı ve bugün berbatım ne zaman geçecek bilmiyorum komşumuzun yeğeni geçen dedi bi akrabasının 6 aylık olmuş bulantıdan hastanede yatıyo sürekli dedi benim gözler pörtledi tabi 6 ay mı dedim
Ben de Can Postacıya gidiyorum canım. Kaç haftalık oldun. Takvim eklememişsinDoktorum Gülçin hanım canım
insallah canim gonlundeki olurEvet canım bir an önce geçsin diye dua ediyorum , bu arada benim de bir kızım var ben de erkek isterim ikinci çocuğumu tabi öncelikle sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun tabi , yani farklı cinsiyet olsun diye hani ilk çocuğum erkek olsaydı bu seferkini kız isterdim , ama bakalım Allah ne yazmış tabi , hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
sagol canim allah razi olsun seninkinideCanım Allah iki duyguyu da tattirsin inşallah.. Gönlündekini nasip etsin.. :)
bence alakasi yok bunyeylede alakali bir durum her gebelikte ayni degil icin rahat etsin bence bulantisi olan daha az besleniyo vucut direnci dusuyoArkadaşlar hic bulanti yasamadan 15.haftaya gelen varmi? Ben 7.haftadayim henuz hic bulantim olmadi halsizlik oluyor sadece. Bulantinin saglikli gebelik oldugu söyleniyor doğruluk payi nedir acaba
Hic bulantım olmadı olmuyo diye uzulme bence bulantı cok zor bisey. Hamilelihimde gayet iyi massallah bebegimde iyi durumdaArkadaşlar hic bulanti yasamadan 15.haftaya gelen varmi? Ben 7.haftadayim henuz hic bulantim olmadi halsizlik oluyor sadece. Bulantinin saglikli gebelik oldugu söyleniyor doğruluk payi nedir acaba
Yani oğlu olanda kız ister insan önce saglikli hayırlı olsun ama sonrada olmayan olsun istıyor bu çok normal Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah ne diyelimbak siz bunu cok iyi aliyorsunuz kayinbederimin 8tane kiz kardesi var otek esimde tek 6kiz kardesi var cok sukur 3tane kizim var dunyalara degismem babasida oyle 1dediklerini 2letmiyo biz yuce mevlam yukarda cok sukur icimizi biliyo 6sene aradan sonra evde kucuk bir bebek isteyi olustu icimizde kiz erkek tabiki fark etmiyo doktor kiza benziyo dedigindede hic sasirmadim cunku icimdende o geciyordu 12haftalarda yanilma oluyo diye insallah yanilir dedim burda kiz evlat icin yanip tutusan bir suru arkadasimiz var sonucta gonul istiyo hangisi eksikse ilahi erkek degil yani cocuklarim erkek olsaydi kiz olmasi icinde dua ederdimve bana hamile kalma yine kiz dogurursun diyen okadar cok kisi olduki
Ben hastaneye gitmiyorum ama doktorum kent hastanesinin doktoru doğum orada olacak büyük ihtimal.Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım.. sat 3 ekim.. insallah hersey yolunda giderse temmuz annesi olacagım.. izmirdeyim, benim gibi izmirde olan anneler var mı aramızda? Hangi hastaneleri tercih ettiniz acaba ben özel tınaztepeye gidiyorum..
amin canim aminYani oğlu olanda kız ister insan önce saglikli hayırlı olsun ama sonrada olmayan olsun istıyor bu çok normal Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah ne diyelim
Gözünaydın canım maşallah@minaaaako canm erkek erkek duruo bence :) buarada kızlar ikili testim iyi çıktı sorun yok çok şükür
Maşallah canım şükürler olsun çok sevindim gözün aydın@minaaaako canm erkek erkek duruo bence :) buarada kızlar ikili testim iyi çıktı sorun yok çok şükür
Dimi artık cinsiyetleri de öğrenmeye başladık yavaştan alışverişler başlayacak mağazalarda öğüre öğüre dolaşmak istemiyorumValla en korktuğum konu o kimdeyse öyle uzun süren bulanti duyunca çok korkuyorum , Allah kimseye yaşatmasin , ne zorluklarla hamile kalıyoruz bir şey olur korkusu zaten yetiyor bize bir de bulantı bari o kadar sürüp de hamileliğimizi zehir etmesin ben artık tadını çıkarmak istiyorum
14. Haftalık oldum ne midem bulandı ne kusma oldu. Hatta diğer hiç bir şey olmadı. Uyku hali halsizlik vs vs. Endişelenme yani. Anne tarafımda ananem, annem ve 3 teyzem de hiç bir şey hissetmemişler. Oluyor yani.Arkadaşlar hic bulanti yasamadan 15.haftaya gelen varmi? Ben 7.haftadayim henuz hic bulantim olmadi halsizlik oluyor sadece. Bulantinin saglikli gebelik oldugu söyleniyor doğruluk payi nedir acaba
Benim bulantilarim tam 7. Haftamda başlamıştı hâlâ da devam ediyo 14 haftalik olacak. Her bünye bir değilki belki seninde hiç olmaz canim. sen Ağustos annesi olacaksın galiba güzel bi hamilelik geçirirsin inşallahArkadaşlar hic bulanti yasamadan 15.haftaya gelen varmi? Ben 7.haftadayim henuz hic bulantim olmadi halsizlik oluyor sadece. Bulantinin saglikli gebelik oldugu söyleniyor doğruluk payi nedir acaba
Canm 12 haftalık benm ve ilk bebeğim hamileliğimin başından beri ne bulantı ne kusma olmadı bende Dr bebeğin gelişimi çok iyi ve sağlıklı dediArkadaşlar hic bulanti yasamadan 15.haftaya gelen varmi? Ben 7.haftadayim henuz hic bulantim olmadi halsizlik oluyor sadece. Bulantinin saglikli gebelik oldugu söyleniyor doğruluk payi nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?