2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimde bucok kotu gecti kusma hic olmadi bende 34yasindayim ama bulanti hayla devam ediyo
Evet canım bir an önce geçsin diye dua ediyorum , bu arada benim de bir kızım var ben de erkek isterim ikinci çocuğumu tabi öncelikle sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun tabi , yani farklı cinsiyet olsun diye hani ilk çocuğum erkek olsaydı bu seferkini kız isterdim , ama bakalım Allah ne yazmış tabi , hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Valla en korktuğum konu o kimdeyse öyle uzun süren bulanti duyunca çok korkuyorum , Allah kimseye yaşatmasin , ne zorluklarla hamile kalıyoruz bir şey olur korkusu zaten yetiyor bize bir de bulantı bari o kadar sürüp de hamileliğimizi zehir etmesin ben artık tadını çıkarmak istiyorum

insallah canim gonlundeki olur

Arkadaşlar hic bulanti yasamadan 15.haftaya gelen varmi? Ben 7.haftadayim henuz hic bulantim olmadi halsizlik oluyor sadece. Bulantinin saglikli gebelik oldugu söyleniyor doğruluk payi nedir acaba

Arkadaşlar hic bulanti yasamadan 15.haftaya gelen varmi? Ben 7.haftadayim henuz hic bulantim olmadi halsizlik oluyor sadece. Bulantinin saglikli gebelik oldugu söyleniyor doğruluk payi nedir acaba
bence alakasi yok bunyeylede alakali bir durum her gebelikte ayni degil icin rahat etsin bence bulantisi olan daha az besleniyo vucut direnci dusuyo

Hic bulantım olmadı olmuyo diye uzulme bence bulantı cok zor bisey. Hamilelihimde gayet iyi massallah bebegimde iyi durumda

Yani oğlu olanda kız ister insan önce saglikli hayırlı olsun ama sonrada olmayan olsun istıyor bu çok normal Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah ne diyelim

Ben hastaneye gitmiyorum ama doktorum kent hastanesinin doktoru doğum orada olacak büyük ihtimal.

Dimi artık cinsiyetleri de öğrenmeye başladık yavaştan alışverişler başlayacak mağazalarda öğüre öğüre dolaşmak istemiyorum

14. Haftalık oldum ne midem bulandı ne kusma oldu. Hatta diğer hiç bir şey olmadı. Uyku hali halsizlik vs vs. Endişelenme yani. Anne tarafımda ananem, annem ve 3 teyzem de hiç bir şey hissetmemişler. Oluyor yani.

Benim bulantilarim tam 7. Haftamda başlamıştı hâlâ da devam ediyo 14 haftalik olacak. Her bünye bir değilki belki seninde hiç olmaz canim. sen Ağustos annesi olacaksın galiba güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah

Canm 12 haftalık benm ve ilk bebeğim hamileliğimin başından beri ne bulantı ne kusma olmadı bende Dr bebeğin gelişimi çok iyi ve sağlıklı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…