2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim gönlünuze gore versin inşallah kimine göre önemli bir konu değil ama butun çocukluğu bu kız çocuğu erkek cocugu ayrımıyla buyumüş olanlar anlar ancak
bak siz bunu cok iyi aliyorsunuz kayinbederimin 8tane kiz kardesi var otek esimde tek 6kiz kardesi var cok sukur 3tane kizim var dunyalara degismem babasida oyle 1dediklerini 2letmiyo biz yuce mevlam yukarda cok sukur icimizi biliyo 6sene aradan sonra evde kucuk bir bebek isteyi olustu icimizde kiz erkek tabiki fark etmiyo doktor kiza benziyo dedigindede hic sasirmadim cunku icimdende o geciyordu 12haftalarda yanilma oluyo diye insallah yanilir dedim burda kiz evlat icin yanip tutusan bir suru arkadasimiz var sonucta gonul istiyo hangisi eksikse ilahi erkek degil yani cocuklarim erkek olsaydi kiz olmasi icinde dua ederdimve bana hamile kalma yine kiz dogurursun diyen okadar cok kisi olduki

Hoşgeldin canım. Ben senin söylediğinin tam tersi diye duymuştum benimki de öyle oldu değerim 27 kusur çıkmisti bebeğim de erkekmis. Ama buna uymayan da bir sürü kişi var belki genel olarak öyle oluyordur kesin degil

Çok saçma ve kötü bir düşünce ama Türkiye'nin genelinde durum bu maalesef. Şimdi dr bana erkek dedi muhtemelen ailenin büyükleri çok sevindi hatta belli de ettiler ama eşim o kadar çok kız istiyordu ki garibim olsun oğlumu da severim diyor şimdi. Cahillik inşallah geride kalacak bizim neslimizle. Bu çok çocuk yapan ailelerin de sırf erkekleri olsun diye bu kadar yaptıklarını düşünüyorum. Benim bir tanıdığım akraba evliliği olmalarına rağmen ve 4 kızlarının da engelli olmasına rağmen bir tane daha yaptılar erkek olsun diye. O erkek oldu ama ablalarindan daha ağır engelli... Cehalet derecesi bu

Kizlar dualarinizi bekliyom yarin ozele gidecem 12.1de devlet kiz demisti insallah yanilmistir 3kizim var insallah kiz istiyenlere nasip olur ultrasyonda kiz demeleri
Hayırlısı inşallah canım anlıyorum seni farklı cins olsun istiyorsun. Eşim de kız babası olmayı çok istiyordu ama bu sefer olmadı bizim inşallah bir dahakinde nasip olur.

Ben 30 yaşındayım benim bulantım gibi bulantı çevremde kimsede görmedim , ilk bebeğimi 27 yaşımda doğurdun aynen onda da bulantım çok fazlaydı , bence alakası yok canım yaşla sadece bünyeyle alakalı

benimde bucok kotu gecti kusma hic olmadi bende 34yasindayim ama bulanti hayla devam ediyo

Ah darısı başımıza. Tam geçti diyorum iki gün sonra yine başlıyo. Hamile demeye bin şahit leğen kemiklerim fırladı. Çiğnemeyi özledim resmen.
Bende öyleyim dün gündüz eşim dedi baya baya azaldı galiba bitiyo gibi dedi bende öyle dedim gece bi başladı ve bugün berbatım ne zaman geçecek bilmiyorum komşumuzun yeğeni geçen dedi bi akrabasının 6 aylık olmuş bulantıdan hastanede yatıyo sürekli dedi benim gözler pörtledi tabi 6 ay mı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…