2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bebeğim için üzülüyorum ama napalım, kendisini istemeyen bi babayı o da istemezdi sanırım. Saol canım, allah sizlerin yuvalarına mutluluk versin..
canim benim ya insallah pisman olur insanlar bebek icin neler cekiyo ben bile 6 yil bekledim tedavi gordum bunun zorlugunu bilseydide keske size sahip ciksaydi allah islah etsin insllah onu

allah allah ben gercekten seninki duzeldi saniyodum canm bnm cok uzuldum bebisin nasil peki kuzum benim nerde kaliyosun yada bosver ya simdi bana anlatip uzulme tekrar bitanm ozur dilerim hatrlatmk istememistm allah yardimcn olsun
Yok canım sorun değil evimdeyim o Yok ailesiyle başka şehirde bebeğim iyi inşallah hep iyi olucak Allah'ın izniyle

Ben de oraya bazan de buca tıpa gidiyorum. Doktorun kim

listeye kayit yapmasi icin yasini keseyi kalp atisini hepsini yazman lazim

C cigdemmm26 bir de arkadaşım suni sancı almayı reddetmiş. Mideni rahatlatmak için serum takacağız deyip suni sancı vermişler

Sancı odaları ayrı olması iyi birşey değil mi canım? Yani Doğum sırasında sıkıntı yaşamış arkadaşın sanırım. Hastane şartları iyi gibi duruyor ama o konuda sorun olmuş mu ki? Bi de suni sancı istemeden takıp daha kötü mü yapmışlar arkadaşının durumunu acaba?

Gunaydin kizlar sabaha kadar agridan sancidan uyuyamadim kasiklarim agriyor oksurdukce bugun dr a gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…