2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ilaveten kesinlikle bana ayva inanılmaz iyi geliyor denemenizi öneririm.Artik sadece sabah kalkar kalkmaz maalesef safra yi çıkarmadan güne baslayamiyorum sonrasında sıkı bir kahvaltı ile karnımı doyurur isem öğlene kadar rahat geçiyor kesinlikle aç kalmamak lazım yoksa tekrar bulantı başlıyor

Rennie diye bı mide ilacı verdi ama onu da ağızda çiğnemek lazım ben de bu bulantiyla cigneyemedim maalesef canım
Deme bende sakız bile çiğnemezdim hamile olmadan önce bulantım olurdu ki şimdi bile çiğneyemem seni çok iyi anlıyorum keşke çözümü olsa

İnşallah sağlıcakla gelsinler de ben başka birşey istemiyorum İnan Doğumdan sonrada sürse bu bulantı kusma umrumda olmaz
İnşallah canım inşallah , doğumdan sonra göğüs ağrıları gelecek ilk bir kaç gün süt oluşuyor diye sonra meme ucu çatlakları olmasın diye mücadele edeceğiz ve diğer taraftan da bebekle ilgilenmek falan derken bir sürü şeyle ugraşacagiz bulantı olmayacak ama çok şükür

İnşallah sağlıcakla gelsinler de ben başka birşey istemiyorum İnan Doğumdan sonrada sürse bu bulantı kusma umrumda olmaz
Canım benim ya rabbim sana bol bol şifa versin krallar gibi hamileliğin geçsin inşallah prenseslerden prensten çok çok güzel sağlıklı evladın olsun canım rabbim yardımcın olsun hiç bir sorunla karşılaşmazsın inşallah okudum mesajlarını ama yazamadım donup kalıyorum böyle durumlara allah eşine vicdan Hidayet versin bebeğinle sana sağlık huzur versin

İzmir'de Doğum ne kadar canım merak ettim sanki Denizli hep pahalı diye biliyorum
İnan hiç bilmiyorum. Hastaneden hastaneyede fark ediyordur. Kent hastanesi normalde de pahalı olduğu için doğumuda kesin kazıktır. 1 ay kdr önce doktoruma sordum daha çok var kem küm etti de. Yeni yılda zam gelcek diye özellikle söylemedi bence. Haftaya gittiğimde tekrar soracam. Öğrenebilirsem yazarım burada.

Cinsiyetle alakalı değildir ama merak ettim belli mi canım seninki benim iki oğlumda hiç bukadar uzun ve ağır geçmemişti bunda çok zorlanıyorum
Hayır benimki tam belli değil yani Dr bir tahminde bulunmadı ama bütün teoriler kız diyor :)

sonsuzzz canım rabbim sana da yardım etsin hepimize inşallah hangimizin yarın ne olacağı belli değil rabbim insanlara vicdan versin böyle bi zorlukta böyle karar veriyorsan çok güçlü bi kadınsın bebeğinde çok güçlü olacak emin ol rabbim kolaylıklar versin sana sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Hayır benimki tam belli değil yani Dr bir tahminde bulunmadı ama bütün teoriler kız diyor :)
Teoriler kız takvimler erkek benimde bakalım hangisi tutacak Suriyeli bi arkadaş bi doktorun hazırladığı bi takvim verdi orda kız çıkıyo ona görede korunmadım o ay ama Çin’le Rus erkek diyo bakalım sağlıklı olsunda rabbim kalbimi biliyo nasılsa

Burada erpa var Yeni binaya taşındı geçenlerde birisi orada doçent doktora sezeryan olmuş . Hastane için 2bin tl doktor için 3 bin tl Ödemiş çok Yüksek geldi benimde doktorum özel muayenehanesi var istediğim hastanede Doğum yapabileceğini söyledi işte şuan hastane araştırıyorum fiyat olarak

Arkadaşlar hic bulanti yasamadan 15.haftaya gelen varmi? Ben 7.haftadayim henuz hic bulantim olmadi halsizlik oluyor sadece. Bulantinin saglikli gebelik oldugu söyleniyor doğruluk payi nedir acaba

Çok şükür ben hiç yaşamadım, sağlık ocağındaki ebem hormon tahlilime bakıp senin hiç bulantın kusman olmaz dedi , demekki normal herkeste olmuyor dert etme

Amin canım inşallah yeterki bebişim sağlıklı gelsin hakkımızda hayırlısı diyorum

Çok şükür ben hiç yaşamadım, sağlık ocağındaki ebem hormon tahlilime bakıp senin hiç bulantın kusman olmaz dedi , demekki normal herkeste olmuyor dert etme
Keşke bizlerde o grupta olsaydık canım bulantısız kusmasız etrafımdaki herkes gayet gezerek yiyerek geçirdi en kısa Zamanda bizlerde o günleri görürüz

İnşallah canım. Halsizliğinde geçtimi peki. 5 haftadan sonra işe başladım bu hafta ama sürünüyorum resmen. Dışarı çıkmak tam işkence insanlar üstüme üstüme geliyo buz gibi terliyorum oturup kalmasam belkide bayılıcam

Bende hem teoriler hem de takvimler kız diyor ama ben erkekten yanayım artik kısmet bakalım ay sonu randevum var Dr kesin söyler herhalde

Saolasın canım, allah sizlerin yuvalarına mutluluk huzur versin işallah.. bize bu kararı aldırmak zorunda olanlar utansın..

Hepimiz sağsalim kavuşalım minişlerimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…