2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle hoşgeldin canım...
hakkımızda hayırlısı olsun...

Hastaneye geldim kontrol icin bitmek bilmeyen 5 haftadir lekelenme bakalim ne diyecekler
Allah acil şifalar versin canım en kısa zamanda senin hamilelik haberini almayı bekliyorum ne zaman olursa olsun beni haberdar et heyecanla bekliyor olacağım inşallah

Bilirim bnde yurt disindayim af afff

Allah acil şifalar versin canım en kısa zamanda senin hamilelik haberini almayı bekliyorum ne zaman olursa olsun beni haberdar et heyecanla bekliyor olacağım inşallah
Sagol canim kazasiz kurtul insAllah
Etrafim hamis dolu hele bebek var annesi kontrele gelmis aglayip duru hemdirede psipisliyo :)

Sagol canim kazasiz kurtul insAllah
Etrafim hamis dolu hele bebek var annesi kontrele gelmis aglayip duru hemdirede psipisliyo :)
Sağol canım benim , senin için de zordur öyle Allah'ım tez zamanda sana da nasip etsin inşallah , bu arada temmuzda benim de kistim vardı aylarca karnım agrirdi belim agrirdi hiç bir dr kesin teşhis koyamiyordu en son apandisitten şüphelendikleri genel ultrasona gönderdiler orada çıktı kist olduğu 5cm boyutundaydi ondan tedavi oldum eridi çok şükür ondan 2 ay sonra bebek denedik hemen ilk denemeden kaldım çok şükür darısı başına canım

Cok sagol canim burda tedavi etmiyorlar ölece duruo ara kamnamaya sebeb oluyor belkide dusuklerinden sebebi o

Kist varken sogan kuru yapmistim gitmisti miyom nasil gider bilmiom

Kizlar rica etsem cinsiyetten anlayanlar benim icin yorumlayabilir misiniz? Çok tesekkur ederim. Benim doktor bu gune kadar bi yorumda bulunmadi. Ilk gebeligim oldugu icin çok merak ediyorum

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-04-08-08-35.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2018-01-04-08-08-28.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 57
sen onu desene bedef le bende biri kız desin diye uğraşıp duruyoruz :) önce sağlık sıhhat tabii ki hepimizin yavrularına sonra da gönlünden ne geçiyorsa versin Rabbim
Kız bekleyişi bende de var ben bu cuma kontrol e gidicem cinsiyeti için erken muhtemelen çünkü 11+5 falan oluyorum cuma günü ama güzel çekilen bir ultrason da nub görünürse tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…