2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

haha yok canim cigerim sanada inaniyorumda iste bir umut birisi erkek der diye bekliyorum . Yoksa bende bakinca kiz diye tahmin ediyorum
sen onu desene bedef le bende biri kız desin diye uğraşıp duruyoruz :) önce sağlık sıhhat tabii ki hepimizin yavrularına sonra da gönlünden ne geçiyorsa versin Rabbim

Hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim :) inş netleşir bir an önce ona göre bişeyler bakarız. En korkuğum da aylarca yanlış cinsiyet söylemeleri :) öyle bişey olursa şoka girerim herhalde :)
Amin canım. Ay bende şoka girerim kesin valla eşimde bende bekliyoruz merakla bir an önce bir şeyler almak için cinsiyet ters çıkarsa naparız bilmiyorum

Canım nub olayı 10 uncu haftalarda olmuyor muydu 13 haftada artık genital organ oluşmuş olmuyor mu

ya ben su resime bakarak erkekge benzetiyorum sanki biraz ama diger resimlerde kiz gibi gurbetguzeli arkadas kordon olabilir dedi o yuzden acaba erkek mi diye dusunmeye basladim

Eklentiler

• 2.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 52
Bebekler de göstermiyor ki ay yeni nesil bebeleri pek utangaç

o zaman acaba erkek mi ? cunku yeni nesil erkekleri kizlardan daha utangac Simdiki kizlarin masallahi var. Biz eskiler oylemiydik. Nisanliyken kocam annesinin abisinin yaninda elimi tuttu diye bir dirsek atmistim

@GurbetGuzeli huhuuuuuuu tatlim cigerim balli lokumum. gozunun yagni yedigim az bidaha bir bak benim resimlere gozunu seviyim. Su gurbet elde kafir doktorlarin eline birakma beni

bunlarda 13 hafta burda peki birsey belli oluyo mu

Eklentiler

• 5.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 89
  • 6.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 68
  • 7.webp
    25 KB · Görüntüleme: 65
sen onu desene bedef le bende biri kız desin diye uğraşıp duruyoruz :) önce sağlık sıhhat tabii ki hepimizin yavrularına sonra da gönlünden ne geçiyorsa versin Rabbim
Sorma ya şaka bi yana içim yanıyor pembe çiçekli zıbınları görünce bugün netten hem bakıyorum hem ağlıyorum tutamıyorum kendimi deli oldum çok dua ediyorum ama sonrada rabbim sağlıklısını ver yinede diyorum napim ay içim çıktı bugün hormonlar maratona çıktı

Ayy maşallah kuzularaa ne güzel hislermiş şükürler olsun

@GurbetGuzeli huhuuuuuuu tatlim cigerim balli lokumum. gozunun yagni yedigim az bidaha bir bak benim resimlere gozunu seviyim. Su gurbet elde kafir doktorlarin eline birakma beni

bunlarda 13 hafta burda peki birsey belli oluyo mu
Ayyyhhh kıyamam kız diyin garibime banada ve tabiki pıtırcıka sesli güldüm sen çok yaşa emi inşaşşahhhh rabbim sağlıklı kız evlat verir

al bendende o kadar bir kizim var zaten bayiliyorum pembelere. Bir kizim daha olsa guzel olur diyorum diger yandanda bu seferde acaba erkek olsa. gonul iste rabbim herkeze degisik meyveden tattirsin

ay hiç anlamam aslında ama :) ilk defa bir ultrason görüntüsüne yorum yapıyorum erkek bence sanki bacaklarının altındaki çıkıntıdan belli oluyor.
Ayyy inşallah bir kızım var inşallah buda erkek olur rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…