2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyhhh kıyamam kız diyin garibime banada ve tabiki pıtırcıka sesli güldüm sen çok yaşa emi inşaşşahhhh rabbim sağlıklı kız evlat verir

kiymayin bana tabi erkek diyecen hay dilin essek arisi issirsin emi. Benim kizim var zaten irkek istiyom irkek .

hahah saka bir yana irkek diyorum ama allah nasip ederse saglikli sihatli bir oglum olursa hemen kisalttircam onun ozguvenini sunnet ettircem, ben ugrasamam onun seyiyle temizlemesiyle ay

Benim resimlerede bakın bakalım ne görüyorsunuz ikiside 10+2

Eklentiler

• image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 50
bak iste akilli insanin hali baska oluyor bedef ogren kizim bunlari niye umudumu bocek gibi eziyon alla allah. El insaf bak sana surda bir dua ederim 2 elin parmagi kadar cocugun olsun diye ondan sonrasini sen dusun
Gel arkadaşım sende gel zaten 3. Yaptığım için akli dengemi kaybettim bahtsız başım

Takvimde öyle canım valla artık doktor bana %100 kız desede inanmıcam doğurana kadar doktor bile yanılıyorsa takvim yanılmaz mı
Aynen canım nerdeyse 16 haftalık olduk daha cinsiyetini bile öğrenemedik doğru düzgün kız olabilir ama 15 20 gün sonra kesin söylerim dedi bende bir hevesle gittim belki öğrenir ve pazartesi eşim izne gelecek yurtdışı görevinden ona sürpriz yaparım dedim ama nerdeee

Merhaba, bende Temmuz annesi olacağım, bankacı olduğum için düzenli takip edemiyordum, Perşembe günü kanamam oldu, Dr istirahat verdi, bende evde yatarken sizleri takip etmeye başladım. 3.5 yaşında bir oğlum var, doğacak bebeğimin önce sağlıkli sonra kız olmasını diliyordum, Dr bugün büyük ihtimalle erkek dedi. Çin rus takvimi, ramzi hepsi kız diyordu.. Hayırlısı..

BeyazOrkidem huhuuuuuuu tatlim cigerim balli lokumum. gozunun yagni yedigim az bidaha bir bak benim resimlere gozunu seviyim. Su gurbet elde kafir doktorlarin eline birakma beni

bunlarda 13 hafta burda peki birsey belli oluyo mu
Of ya ne bixim resim cekiolar belli degil kordonmu degilmi belli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…