2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende amerikada doğurmayı planlıyorum ama küvezler çok pahalıymış. İkiz olduğu için küvez ihtiyacımız olabilir. Orda doğar doğmaz sigortalatacağımız bir imkan varmı? Biliyormusunuz acaba
Zaten bebekler burada dogacagi icin onlara sigortayi dogum yaptiginiz hastane yapar.ben 2 senedir burda yasiyorum green card im var hamile oldugumu ogrenir ogrenmez bana sigorta yaptilar.bebek zaten burada dogacagi icin 18 yada 21 yasina kadar devlet tarafindan sigortalaniyor.

Canım onda bişey ayrıntılı ultrasondan mı bahsediyorsun eğer oysa onda herşeye bakılıyor detaylı yani asıl önemli olan ikili test
Canim benim bir bebeğimin bobrekleri olusmadi o yüzden 4 buçuk aylık doğurmak zorunda kalmıştım bu yüzden korkuyorum

Merhaba hanımlar, inşallah bende temmuz annesi olacağım, takvim dikkatimi çekti, rica etsem bana da bakar mısınIz . 13.12.1987 doğumluyum, 2017 ekim de hamile kaldım.

Kan sonucu ne kadar sürede belli oluyor 2.Çocuk ama hiç hatırlamıyorum 5 yıl gecti

Adını duydum bende ama giden tanıdık bilmiyorum. Ahmet bey de benimde iki arkadaşım doğum yaptı onlarında sezeryan oldu. Birinde şeker vardı diğerinde de ses teli felci olduğundan nefes problemi vardı. Ama normal doğum duymadım hiç.

Olabilir canım ama benim doğal yollarla olan bi bebekti ve aşılama ile olanlara bile 3 ay kadar iğne vermişler bunları okudukca kafam karıştı , neyse bi dahaki kontrolümde sorucam bakalım gerçi 15 gün var daha ama

ocak anneleri, şubat anneleri, haziran annelerini okumaktan şaftım kaydı sizde de böyle mi ben mi bi tuhafım ya merak ediyorum onları da garip bi şekilde hiçbiriyle sohbet etmedim ama hepsini tanıyorum sanki
Bn anca buraya eğer bir konuyu çok merk edersem gidiyorum bakmaya ama sürekli takipte deilim

20.06.1987 doğumlu kuzenim, 2017 haziran da hamile kaldı. Onun da kız görünüyor değil mi?

Dr tedavi onerecektir canım bakalım ne diyecek gir çık yaz hemen ne dedi diye çok merak ettim
sol yumurtalıkta kist var
Rahımdekı mıtom yuzunden lekelenmeler devam eder dedı
Su sıralar adet dönemı olabılırmıs 2 hafta daha devam ederse lekelenme yıne gıdıcem
Bebek ıstıyorsam. Bebek merkezıne gıdecekmısım

Merhaba kızlarrrrr
Galiba nezle olucam boğazım yanıyo şu an eşim sıcak suya bir limon sıktı onu içtim nasıl atlatıcam bunu ya yarın sabah kalktığımda kesin hapşırmaktan harap olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…