2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım kendi yaptigin daha değerli oluyo. Basit modeller yapabilirsin sende. Dün doktora gitmiştim erkeğe benzetti yarında ayrıntılı ultrasona girecem bakalim orda ki ne diyecek , senin ki belli mi

Teşekkür ederim canım 6-7.haftalarda durdu hep. Benim de bir oğlum var ilk hamileligimde hiçbir sorun yoktu. Sonradan çıktı. Benim de bir arkadaşın aşılama yaptirmisti ilk aylarda iğne kullanmıştı. Önlem amaçlı. Seninki de öyledir büyük ihtimal

Haftaya çarşamba ben de gidicem 12 hafta olacak o hafta neler yapılıyor arkadaşlar bi anlatırmısınız

Haftaya çarşamba ben de gidicem 12 hafta olacak o hafta neler yapılıyor arkadaşlar bi anlatırmısınız

Eğer ikili test yaptiracaksaniz öncelikle ayrıntılı bir ultrason muayenesi yapılıyor, bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği ölçülüyor, sonra bir tüp kan alınıyor, bu test için yapılan ölçümler ve kan testi sonucunda çıkan veriler bir olasılık hesabıyla hesaplanarak bebeğin down sendromlu olma ihtimali hesaplanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…