2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet miyomlar genellikle adeti uzatır kanamayı cogaltirmis ama miyomun yeri onemliymis önemli bir yerde değilse büyüklüğü ne olursa olsun rahatlıkla hamile kalinirmis , sana yeri ve ya büyüklüğü hakkında bir şey dedi mi doktor hamilelige engel bir durum var mı ?

Sağ tarafımda yatarken göbek deliğimden aşağı doğru bi sızlama başladı tam ortada

Takvimde öyle canım valla artık doktor bana %100 kız desede inanmıcam doğurana kadar doktor bile yanılıyorsa takvim yanılmaz mı
Kesinlikle katiliyorum canim sana yani bole netlerde yazan teorilerr filan cok dogru gelmio bana onca sene okuolar bukadar basit olsaydi soylerlerdi yani net gormeden tam bi diemiolar

Kızlar yüzü lekelenmeye başlayan var mı ?
Benim 1 haftadır alnimda ve yanagimda parca parca kızarıklıklar var pek belirgin değil aslında ama beni rahatsız etmeye başladı.
Lekeye mi dönüşecek acaba bunlar

Kesinlikle katiliyorum canim sana yani bole netlerde yazan teorilerr filan cok dogru gelmio bana onca sene okuolar bukadar basit olsaydi soylerlerdi yani net gormeden tam bi diemiolar
Mecbur mavileri kullanan biliyorum kız bebeğine hadi kız mavi neysede erkeğe pembeleri kullandığını düşünsene hayırlısı em başta ama alırsamda ilk kıyafetlerini beyaz almayı düşünüyorum doğduktan sonra yavaş yavaş alırım allahın izniyle

Benimde lekeleniyor sanki minik minik benler çıkıyor dün farkettim bende dikkatli bakınca

Ainn oylee yada her iki cinsiyet icin giden renklerde alabilirsin bakalim bizim doktor ne dicek cinsiyete

Merhaba kızlarrrrr
Galiba nezle olucam boğazım yanıyo şu an eşim sıcak suya bir limon sıktı onu içtim nasıl atlatıcam bunu ya yarın sabah kalktığımda kesin hapşırmaktan harap olucam
Geçmiş olsun. Geçen benim boğazım kocaman şişti. Görümcem bir yöntem önerdi kabul ettim ve sabaha hiçbir şeyim yoktu. İnanamadım. 90 derece alkolü ısıttı. Büyükçe Bir pamuğun üzerine döktü. Pamuğu da eşarba sardı. Boynuma bağladım. Onunla uyudum ve sabah hiçbirşey kalmamıştı. Önce alkol olunca bebeğime bişey olur mu diye korktum ama sonuçta içmiyorsun. Ve ilaç kullanmaktan daha iyi gibi geldi bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…