2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar artık kusmaktan mafoldum hiç düzelme yok siz nasılsınız benim gibi olan var mi alalahim ölüyorum artık dayanamıyorum

Slm kızlar artık kusmaktan mafoldum hiç düzelme yok siz nasılsınız benim gibi olan var mi alalahim ölüyorum artık dayanamıyorum
Geçmiş olsun inş biran önce geçer ben hiç yaşamadım ama bendede geçmeyen kasık ağrısı var bugün dr parol ilaç yazdı geçen haftaki Dr da progestan yazdı kendi Dr da normal diyor kafam iyice karıştı

gunaydin kizlar gozume muayeneye geldim ama bise yaparmi muayene edermi hic bi bilgim yok hamileyken goze giden oldumu hic

Ay ne guldum cnm yaaa oyunbaz ufakliklar dier gebeliklerinde kusma bulanti var miydu
Valla canım iki oğlandada böyle olmadım bu ne kokular bu ne bulantı kusma ötekilerde yoktu sanki hiç bişi bu nasıl bebe anlamadım beni baya zorlicak 13 haftaya girdim hala devam ediyor 9 Aydan korkmaya başladım. Yok o kadar sürmez diyordum ama şimdi 13 e kadar gelince valla tırstım

kizlar mide yanmasi yasayan varmi son iki gundur acaip sekilde yanio nasil gecer haffler

Canım benim hamilelik başından beri yanma oluyor hep. Özellikle akşamları. Maden suyu içiyorum,ayva ve leblebi de iyi geliyor. Gün içinde hep yanımda taşıyordum ilk zamanlar. Şimdi akşamları oluyor gündüz olmuyor.

gebe kalmaya engel degıl ama ara kanamalara sebeb oluyo bıde dusugude sebebmiş

Kızlar bu AliExpress var bide Alibaba.com var bunlardan toptan mı alışveriş yapılıyo Harika şeyler var ve tl çevirince çokta uçuk değil anlayamadım ben siteleri bu arada isim verdim ama sıkıntı olurmu bilemedim

Ben aliexpresten alışveriş yapıyorum hep toptan almıyorum tek alıyorum
1 ay gibi bir sürede geliyor ve aldigim her şeyden memnun kaldım çoğu şey buraya göre daha uygun

Merhaba kızlar
İkili test sonucum çıktı doktorum sınırda dedi ama ense kalınlığı normal diye normal kabul ediyoruz dedi ben çok huzursuz oldim yine başka doktora gösterdim
O da normal sorun yok her şey iyi dedi
Bir de cinsiyet tahmininde bulundu erkek gibi görünüyor keisn değil ama 16.haftada kesinleşir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…