2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugünde biraz bulantım vardı ama Şükür yemek yiyebildik 4 kaşık bu benim için bugün başarı çok şükür hep böyle oluruz inşallah şimdi de yaptığım yoğurdu yemeyi düşünüyorum inşallah başarırız

Ya bunu öğrendiğim iyi oldu bende dedim gargamel gibi burnu olucak oğlumun diye
Lavanta ne aklıma geldi bizim burdan bi arkadaş kıza hamileyken usg fotosu getirdi kime benzeteceksiniz bakalım demişti sanmışki babasına yada kendisine benzeticez bi baktım usg de resmen bi İlyas salman kafası var biraz üzülmüştü öyle dedim diye ama benziyoda napim şimdi.kız bi doğdu masmavi gözler pamuk gibi bembeyaz bi bebek maşallah.şimdi bana diyoki usg fotosunu yollayın bakalım bana diyo dedim valla Bülent Ersoy’a benzetme oyarım seni gerçekten usg de çok farklı çıkıyorlar bebekler

Ewett yaaa

Kızlar Buda benim bebeğim 12+3 son usgsi hiç belli olmuyo bişi yan mı dönük ön mü dönük bilemedim

Eklentiler

• image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 52
Oy maşallah gönderdin mi usg fotosunu canım merak ettim

Kızlar Buda benim bebeğim 12+3 son usgsi hiç belli olmuyo bişi yan mı dönük ön mü dönük bilemedim
Yan dönük. Valla ben pipimsi bişi göremedim ama. Pipinin acısı biraz daha dik sanki. Senınki yatay gibi. Kız olabilir bence. Ben de tam çözemiyorjm bu erken haftaları. İki cinsiyet birbirine benziyor diyen de var. Erkek hemen olusur cıkıntısı diyen de var kıza göre. Beklicez.

İyiyim canım, dinlendim bol bol kendime geldim. Sen nasılsın, iyimisin canımcım
İyi olmana sevindim bir daha öyle temizlik filan yapma canım dün ben depodan kışlık kavonoz çıkardım belim koptu resmen ne gereği var bende bu hafta temizlikçi çağırmayı düşünüyorum halılar koltularıda yıkatmayı afedersin evi b,.. k götürüyor nefret ettim evden bende iyiyim bugün yemek yedim şimdide ev yapımı yoğurdumu hüplettim bugünde güzeldi hep böyle oluruz inşallah

Evet pipi Yok zaten erkekler hemencecik belli ediyorlar sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…