2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy evet canım bende öyle düşünüyorum çünkü haftalara bakınca okuyorum artık genital organ tamamen oluşmuş oluyo bende bi çıkıntı göremedim orası düz rabbim önce sağlık versin sonra kız versin uzun zamandır bugünkü kadar çok üzülüp ağlamamıştım bu bebeğin kız haberini alırsam dünyalar benim olur rabbim biliyo ya içimi bu sevince çok ihtiyacım var

Atlatirsin canim benimm oooo bu haftalara gelmisssinnn bundan sorasida gecerrr
İnşallah canım şu testi atlatsam şubat ayına ancak çıkar sonuçlarımız hayırlısı ile inşallah bende Nisan gibi izmire gitmeyi planlıyorum 1-2 gün kalıcam hem bunu in stresini atarım hem deniz havası alırım hemde alışveriş yaparım inşallah içim rahatlığıyla

Evet pipi Yok zaten erkekler hemencecik belli ediyorlar sağolsunlar
Seninkinin cinsiyeti belli oldu mu? Ya ben forumdan cok koptum. Kacırmısımdır 2 yasında yaramaz bir oğlum varda evde benim 2 numara 11+5 teydi gecen çarsaöba ama 12+2 ölcüldü. Ters pipi gibi bir şey var. Anlamadım ama. Cıkıntı aşağı doğru yani.

Valla bende ultrasonda kuku pipi resmi bakmaktan bi hal oldum icim sisti. Oğlumda 18. Haftada öğrenmiştim. Ayy o da içimi sisirmisti. Erken öğrenmeye çalısıyorum simdi.

Valla bende ultrasonda kuku pipi resmi bakmaktan bi hal oldum icim sisti. Oğlumda 18. Haftada öğrenmiştim. Ayy o da içimi sisirmisti. Erken öğrenmeye çalısıyorum simdi.
Doktorlar illaki söylüyorlar ama sanki erken öğrenmezsek çatlıcaz annelik işte

İlk benim belli oldu sanırım erkek canım

Evet pipi Yok zaten erkekler hemencecik belli ediyorlar sağolsunlar
Hay ağzına sağlık aslında bebeğim göstermiş zaten ama çıkıntı yok doktordan daha iyi bilirim ben . İlk muayeneye gittiğimde bayan doktor vardı keseyi ilk görücem o zaman daha doktor o jeli karnımda yayarken gördüm kuzumu ayy gördüm orda dedim doktor hemen aa nerde gördün dedi şok oldu okadar usg fotosu baktım ki internetten yani ultrasona verseler herkese herşeyi söylerim

İlk benim belli oldu sanırım erkek canım
Oyy Allah bağışlasın şimdiden. Ya evladın cinsiyeti olmaz, ama bir anne icin erkek cok farklı bir duygu. Benım oğlum kendine baktırır, cok rahat yürümeyiz dısarda. Yemin ederim koskanıyorum, evleneceği fikri bile deli ediyo beni simdiden . Sana da simdiden sabırlar diliyorum bir erkek annesi olarak.

Deme benimde bir tek erkek yeğenim var o bana ben ona çok bağlıyız oğlumla da fazla mı olucak diyorsun canım eyvah eyvah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…