2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım artık asistan olarak alsın seni doktor

Maşallah canım artık asistan olarak alsın seni doktor
Valla söylicem artık . Geçen ay gidişimde karnı burnunda hamişler var sohbet falan ediyos dedimki şurda 10 hamileden 7 sinin bebeği erkektir dedim birine döndüm sizinki ne kafa salladı ötekine döndüm kafansalladı nerdeyse hepsi erkek dedi artık diğerlerine soramadım moralim bozuluyordu çünkü

Deme benimde bir tek erkek yeğenim var o bana ben ona çok bağlıyız oğlumla da fazla mı olucak diyorsun canım eyvah eyvah
Tabii ki. Daha bile fena. Ya bir de ben erkeklerin o saflıgını severim. Gerci sende yeğenden çözmüssündür. Yazın arkadasın kızı ile tatile gittik. Pars la akranlar. Pars cıplak gezmeyi sever yazın. Kız gördü bunun pipi tutmaya calısıyo bu ne bu neee diye benim oğlan da bana bakıyo e bunda yok mu bundan neden istiyo diye. Erkek aklı. Kız aklı. Benimki kamyonlarıyla uyur. Oje sürdürtmeye çalısır. Yaslarını da güzel yasıyorlar. Hemen büyümek yok.

Ah ben de ayni diorum evlendirirsemde cirkef bi kaynana olurum ben yaa

Ay dur altıma çiş yapıcam gülmekten ilahi

Ay ne güzel maşallah inşallah bende o günleri görürüm Allah izin verirse

Zaten oğluşumun ismi ata olucak artık ikinci Semra -ata ana oğul oluruz hoş o çocuk öldü sanırım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ünlü olmaya bünyesi kaldıramadı

Ah ben de ayni diorum evlendirirsemde cirkef bi kaynana olurum ben yaa
Ya orda politik davrancaz galiba. Ama kızı her gördüğümde yolmak isticem icten içe. Nasıl yapcaz bilmem. Arkadas grubunda hep takılırlad bana senın oğlunu alcaz diye. Parsta esmere yakın yeşil gözlü, melez bir tipi var. Yemin ederim anlık kızlarından soğuyorum napcaz bilmem.

Ben politik yapamıyorum maalesef taktik almak laxım maşallah oğluşuna nazar değmesin

Yaaa dimi. Allah rahmet eylesin.
Daldan dala daldan dala bir klibi vardı ablanın unutmam.
Ben çoğu ünlüyü gördüm özellikle naşide Göktürk'ü iki kere sahneye çıktı otelde Allah rahmet eylesin alkolikti kadın kahvaltıda alkol öğlen alkol birde bayan sevgilisi vardı gerçekten hayatları çok farklı ama bir tek çoşkun sabah çok düzgün efendi bir insandı gerçekten onun kadar beyfendi insan görmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…