2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Lavanta_kokusu bedef teşekkürler canım
Ben ilk zamanlar istifra yaşamadım bulantılarım oluyordu ama bende de tam tersi yeni başladı sanırım sürekli yatıyorum ne yesem mahvediyor beni
Bende öyleydim şükür atlatmaya başladım umarım senin hemen biter canım

Ne gibi küçük şeyler canım
Ben bilim iç zıbın çıtçıtlı badi şapka eldiven mesela ikili test için gittiğimde iç zıbınla 3 tane bere aldım bi sonraki gidişimde bi tane çıtçıtlı kısa kollu badi alırım mesela emzik mesela biberon. Yani öyle 10 lu hastane çıkışı falan düşünmüyorum ilk oğlumda aldım herşeyini kullanamamıştım ikincide 5 li takım aldım iyi oldu kış bebeğiydi zaten şimdiki yaz olacak kısmetse öyle takım falan almıcam tek tük şeyler zaten 10 günde büyüyorlar büyüdükçe alırım eksikleri

Benim bütçem el verirse inşallah sezonum iyi geçerse ınglesina trilogy diye bir marka var onu düşünüyorum

Anladım canım mantıklı bencede

Valla 3ay zor durdum cıktım dolaştm çarşıya gittim en uygun orası die ordan başladım arabyla mağzalara gideriz artk

Ah şu cinsiyett :) bi belli olsaaa
Sorma canım cinsiyet belli olsada doğurana kadar rahat edemicem heralde çünkü riskli benim gebeliğim o yüzden son aylara kadar çok bişi almıcam

Sorma canım cinsiyet belli olsada doğurana kadar rahat edemicem heralde çünkü riskli benim gebeliğim o yüzden son aylara kadar çok bişi almıcam
Evet sen pek kıpraşmaa otur evde bn bile bugun korka korka gezdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…