2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim oğlanın arabası aşağıda depoda duruyo üstelik bişeyde sarılı değil üzerinde eşime kaçtır söylüyorum getir diye hala bekliyos inşallah nemden rutubetten küflenmez ana kucağı gitmiş kullanılacak gibi değil dedi araba daha sapasağlam oda giderse yeni almamız gerekecek eksiklerimiz var cinsiyet erkek olsa bile yine eksikler var şimdiden abartmadan az az küçük şeyleri almamız gerek

Ayy bende son aylarda düşünüyordum ama o koca göbekle sıcağı hiç düşünmedim en iyisi mayıs gibi alışveriş yapmak ne soğuk me sıcak
Evet en mantıklısı mayıs ayı ondan sonra burası çok sıcak oluyor dışarıya çıkılmaz

Ne gibi küçük şeyler canım

Kızlar bu demir ilacı beni mahvetti. Hem kabızlık yaptı hemde bulantı. Birde gece yatmadan içip yatıyorumki sabaha kadar emilsinde beni rahatsız etmesin diye.
Bende gece yatmadan önce içmeye başladım onu benide mahvetmişti. Şimdi iyiyim ama halen sabah ilk kalktıgımda midem bulanıyor bence hala o ilaç etkiliyor.

İyiyiz canım sen nasılsın çok mu gezdin hoş 3 aydır sende evdesin benim gibi mağazalara mı gittin yoksa çarşıda mı dolaştın ne kadar fiyatları canım
Valla 3ay zor durdum cıktım dolaştm çarşıya gittim en uygun orası die ordan başladım arabyla mağzalara gideriz artk
Ayy bende son aylarda düşünüyordum ama o koca göbekle sıcağı hiç düşünmedim en iyisi mayıs gibi alışveriş yapmak ne soğuk me sıcak
Ah şu cinsiyett :) bi belli olsaaa

Maşallah sağlıkla gelsın tosuncuk :) Ah sıze su cinsiyet söyleyen doktorları coook seviyorum ya :) sizinkileri öğrenmek bu kadar muhteşemse kendımınkınde ne yapıcam Acep :)
Cnn kadi köyde benim de özel muaynenesi var 4 boyutlu ultrasyonu dedim hocam belli olur mu kesin dedim ultrasyonda bir girdim aha alsana annesi oglunn olacak dedi kesin mi dedim pipisine kadar gösterdi:))gönlünde ne varsa rabbim onu versin cnm seninkide ınş en kısa zamanda belli olur ben kız istiyordum tabiki önceliği sağlıklı olması sağlığı yerinde olsunda gerisi boş şükür verene

Selam kızlar bizde bgn bebek arabası bakmaya gittik kafam Allak bullak oldu İnan’ın çok çeşit var bin tl civarında birşeyler istiyordum beğendiğim modelleri nette araştırdığım da hep bi sıkıntısı olduğunu gördüm siz ne öneriyorsunuz

Ayyy ne guzel darisi bizee canimm yaaa

Sidide resimleri var 14 taneye yakın ellerini yüzüne kapamış birinde :)5 parmağında belli rabbimiz mucizesi rabbim emanetler rabbim esirgesin ınş cümlesini azını açıp kapatıyor şaşırdım dr bak annesi azını açtı dedi dr bir baktım elleri azinda mükemmel bir duygu rabbim isteyen ve dileyen herkese yasatsin bu guzelligi

Ay kuzum benim yaaa bende muaneye gidince tutuluyirum sanki heycandan yaaa

Cnn ben en son 9 haftalikken gitmiştim daha. Da bu güne kadar gitmedim hiç o haftada yok cnm şimdi bir ay sonra gidicem 3 hafta sonra istedi ama ben bir ay sonra gidicem 200 tl muaynesi sık sık gerek yok şükür bir sorunda yok

Tabiki canim ya iyi olduktan sora cinsiyetinide ogrendikten sora uzun tut muanelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…