2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Önce sağlıklikli olsunda oğlum tek kalmasın inş öyledir eşim bidaha çocuk istemez buna zor ikna oldu neler çektim ikna edene kadar sebebi de 3 tane kaybim var o yüzden yine olur diye korkuyordu halbuki çeken bendim
Ya iste sana kiyamadigindandir canim benimkide zor ikna oldu

Canim uterus kasiliyor ve bebegin hareket alani daraliyormus .Derin nefes alip idrara sksk gidersen belko hareketlenir .Arkadasim hep is cikisina randevu aliyor 7 aylik hamile .Cocuk elino yuzune kapatiyor uyuyormuş yorgunluktan
Deniyecegim canım belki bu hafta çapa dan randevu alırım orada da kaydim olsun

Ayyy saglikli dogmussun ya canim annende saglikla dogurmus seni be mutlu seni gorunce agri sanci kalmamistir canim
1 hafta hastanede yatmisiz sütü gelmemis imkanlar sınırlı. Mama yok .Sekerli su icirmis halam annem depresyona girmis .

1 hafta hastanede yatmisiz sütü gelmemis imkanlar sınırlı. Mama yok .Sekerli su icirmis halam annem depresyona girmis .
Ayyy iste her anne bebegine yetmek istio zor durumlar atlatmis annecigin canim bak o kiz buyumuste anne oluo bizde yavrularimizin yavrusunu goruruz insallah

Hayırlısı olsun sen bilerek mi yumurtlama da kaldın cinsiyet için ben 2. Ayın sonunda oldu yani o da cinsiyeti belli olsun diye tek ilişki oldu
Yumurtalama gününde olunca cinsiyet ne oluyor ki kızlar ben memleketteydim tam yumurtlama günü geldim evime

Bacaklarimi o galiba acmis kiz sanki canim bi kabariklik yok cunku

Ilk 12 yada 13 haftasi cok zor gecip duzelenler varmi kizlar ? Ben umudumu kaybetmek uzereyim hersey ayni! Bulanti ogurme tiksinme koku istahsizlik halsizlik yoruldum artik hasta olmaktan

Ilk 12 yada 13 haftasi cok zor gecip duzelenler varmi kizlar ? Ben umudumu kaybetmek uzereyim hersey ayni! Bulanti ogurme tiksinme koku istahsizlik halsizlik yoruldum artik hasta olmaktan
15 haftam bitti biraz daha iyiyim dedim peşine grip oldum bir hafta da onunla savaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…