2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bi oglum var 3.5 yasinda buda suan 11 haftalik iki hafta oluo muaneye gideli yorun yapmadi bakalim bende yunurtlama doneminde kaldim hamis bakalim
Hayırlısı olsun sen bilerek mi yumurtlama da kaldın cinsiyet için ben 2. Ayın sonunda oldu yani o da cinsiyeti belli olsun diye tek ilişki oldu

Hayırlısı bakalım inşallah doğrudur kız evlat başka erkek başka bişey açıklamasıni da yapamıyorum Duygu olarak bilmiyorum ama içime hep.erkek doğuyor he kız olsa üzülmem ama
Yaaa canim cok normalll bizki insanniz yaz gelir kisi ozleriz kis gelir yazi yani ikisinide tatmak yasamak istiyor insan haklisin insallahhh verirr Allah hayirli bi erkek bebis

Selamlar kızlar :)
Ne güzel herkes cinsiyet konuşmaya başlamış, ben henüz ikili test bile yaptırmadım, 12. Haftanın içindeyim, onun endişesi ile bekliyorum. İnşallah sizler gibi güzel haberler alırım haftaya ben de.

Bir yandan da heyecanla bebek ihtiyaçlarını düşünmeye başladım. Dün biraz gezdik baktık, bebek arabası konusunda hiçbişey bilmiyormuşum onu anladım. Bugun de bu konuda bişeyler okumaya başladım, belki işinize yarar diye paylaşayım: http://www.hurriyetaile.com/bebek/bebek-sagligi/bebek-arabasini-neye-gore-secmeli_3728.html

İnşallah amin biz seninle aynı gün kaldık sanırım 18.temmuz dimi doğum 11 ekim de sat
Evet 11 ekim ama 5 gün önden gidiyor Dr 13 temmuz dedi ama belki değişir bilmiyorum ki oğlumda günüm gecmisti suni sanciyla dogurmustum çünkü hiç geleceği yoktu

Merhaba kızlar iki gün girmedim neler neler olmuş. Pek aktif bizim sayfa maaşallah  Dün ilk defa dışarı çıktım avm ye hem bebek mağazalarına bakarım hem hamile kıyafetlerine diye. Ama otura kalka iki saat ancak dolaşabildim. Yatmaktan iyice hamlamışım ağız tadıyla gezemedim. O bebek mağazaları nasıl güzel kokuyor nasıl güzel şeyler var. Her şeyden almak istiyor insan ama şu cinsiyet işleri elimizi kolumuzu bağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…