- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.401
doktorunu ara cnm ama git bence ihmale gelmezKızlar karnında agrım var yattım uzandım geçmedi ne yapsam bilemiyorum doktora gitsem mi birşey yaparmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorunu ara cnm ama git bence ihmale gelmezKızlar karnında agrım var yattım uzandım geçmedi ne yapsam bilemiyorum doktora gitsem mi birşey yaparmı
12 si cnmBenimde sata göre 22 temmuz ama sezeryAn olacak kaçında olur acaba
Bende de oluyor genelde sabahlari hareketlenince geciyor .Kızlar karnında agrım var yattım uzandım geçmedi ne yapsam bilemiyorum doktora gitsem mi birşey yaparmı
Sanirim 10 gun once filanBenimde sata göre 22 temmuz ama sezeryAn olacak kaçında olur acaba
Ya ne guzel. Ben iki üç parca kiyafet aldim ozendim diye herkesten laf isittim. En basta da annem ve esimdenBen bebek arabasını aldım. Çok erken oldu biliyorum baya tereddütte kaldım alırken bu yüzden. Ama e bebekte çok iyi indirim vardı yılbaşından önce. Ellerinde stok çok az kalmıştı. 2018 modelleri çok daha pahalıya gelecekti. Yanında ana kucağında hediyeydi oda aradan çıkmış oldu. Ben her şeyi 2 tane almak zorunda olduğum için son zamanlara bırakırsam çok zorlanacağız eşimle. Hatta bez bile stoklamaya başlıcam. Arkadaşlarıma da dedim artık ev hediyesi sadece bez istiyorum diye. Teyzem de ikizlerde en çok bez konusunda sıkıntı yaşamıştı.
10 gün erken alırız dediler banaBenimde sata göre 22 temmuz ama sezeryAn olacak kaçında olur acaba
Erkekte olabilir canim benimde 12 haftada kiz dedi sora erkek oldugu belli olduMrb ben 13 haftalıkken kontrolde bebek çok hareketliydi doktor bacak arasına göre kıza benzetti 3 hafta sonra gel kesinleştirelim dedi sizce yanılma olur mu.ayrıca sonradan farkettim bebeğimin resminde üç beyaz nokta var sizce o ne olabilir
Hmm 9 temmuz olsaydı ablamın Doğum günü bende iki hafta önce alıyorlar diye hatırlıyorum öyle kalmış aklımda12 si cnm
Geneli 10 gun canimHmm 9 temmuz olsaydı ablamın Doğum günü bende iki hafta önce alıyorlar diye hatırlıyorum öyle kalmış aklımda
Peki nasıl karar verdin ve hangisini aldın? Çok çeşit vardı dün baktığımda, bilmediğim için ço detaylı bakamadım bile.Ben bebek arabasını aldım. Çok erken oldu biliyorum baya tereddütte kaldım alırken bu yüzden. Ama e bebekte çok iyi indirim vardı yılbaşından önce. Ellerinde stok çok az kalmıştı. 2018 modelleri çok daha pahalıya gelecekti. Yanında ana kucağında hediyeydi oda aradan çıkmış oldu. Ben her şeyi 2 tane almak zorunda olduğum için son zamanlara bırakırsam çok zorlanacağız eşimle. Hatta bez bile stoklamaya başlıcam. Arkadaşlarıma da dedim artık ev hediyesi sadece bez istiyorum diye. Teyzem de ikizlerde en çok bez konusunda sıkıntı yaşamıştı.
Ayyy benimki de bu hafa 23 temmuz dedi sat a göre tarih verdi bende sezeryanla olduğu için daha önce olma ihtimali varmı dedim onu son aya girince konuşuruz dediBenimde sata göre 22 temmuz ama sezeryAn olacak kaçında olur acaba
Kiz diorum benMerhabalar benim de biri 7 hafta 1 günlük biri 11 haftalık acaba ne olur tahminlerinizi bekliyorum heyecanla kızlar
Doktor yorum yaptimiMerhabalar benim de biri 7 hafta 1 günlük biri 11 haftalık acaba ne olur tahminlerinizi bekliyorum heyecanla kızlar
13 gibi olurAyyy benimki de bu hafa 23 temmuz dedi sat a göre tarih verdi bende sezeryanla olduğu için daha önce olma ihtimali varmı dedim onu son aya girince konuşuruz dedi
Teşekkür ederim de o beyaz noktalar hakkında bi fikriniz var mıErkekte olabilir canim benimde 12 haftada kiz dedi sora erkek oldugu belli oldu
Ayyy benimki de bu hafa 23 temmuz dedi sat a göre tarih verdi bende sezeryanla olduğu için daha önce olma ihtimali varmı dedim onu son aya girince konuşuruz dediBenimde sata göre 22 temmuz ama sezeryAn olacak kaçında olur acaba
Teşekkür ederim de o beyaz noktalar hakkında bi fikriniz var mı