2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy benimki de bu hafa 23 temmuz dedi sat a göre tarih verdi bende sezeryanla olduğu için daha önce olma ihtimali varmı dedim onu son aya girince konuşuruz dedi
Sezeryanda erken alıyorlar canım takip ederek çünkü bebek doğum kanalına girerse sıkıntı girmeden alıyorlar.ben iki sezeryan oldum ama hiç hatırlamıyorum ne zaman aldıklarını tahminim 38 hafta içindeydi

Ne aldın canım marka falan yazılıyor mu bilmiyorum ama

Merhabalar benim de biri 7 hafta 1 günlük biri 11 haftalık acaba ne olur tahminlerinizi bekliyorum heyecanla kızlar
Göbek bağı var nubu göremedim ben tam eğer o üstte gördüğüm göbek bağı değilse erkek, eğer kordonsa kız olabilir. Sağlıkla doğsun kuzu

Göbek bağı var nubu göremedim ben tam eğer o üstte gördüğüm göbek bağı değilse erkek, eğer kordonsa kız olabilir. Sağlıkla doğsun kuzu
Yaa çok teşekkür ederim umarım sağlıkla doğsun ama nedense bi oğluşum olsun önce istiyorum bakalım Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah

Bu arada bu 12. Haftalar hepsi kız gibi de yahu. Anlamamakla birlikte. 12. Hafta erkek bebek kesinleşenlerin ultrasonu var mı elinizde. Bence penisin bacak arasına dik acıyla kalkmaya baslaması lazkm. Ama net fotilerimiz yok maalesef. Beklicez sanırım 14. Haftaya kadar

Peki sizce neden kız kesenin solunda bebek halbu ki Doktpr da baktı baktı net göremeyince tahminim kız ama belli olmaz 3 haftaya net bi şey söylerim dedi
Canin kesedeki konumu olayi net deilki bebisleri erkek cikan arkadaslarn kesedeki konumlari sagdaymis mesela

Kızlar ilk defa canım deli gibi birşey istiyor. Mistik çay :) içinde zencefil vanilya karabiber karanfil tarçın hindiba kökü meyan kökü filan var. Bitki çayları tavsiye edilmiyor biliyorum ama engel olamıyorum. Sütle hazırlayıp içtim ama bir bardak mümkün değil kesmedi deli gibiyim. Burnumda kokusu

Benimde sata göre 22 temmuz ama sezeryAn olacak kaçında olur acaba
canm benim normal dogum tarihim 7.ayin 18i ama sezeryan olacagim icin 7.ayin 3une gun yazmis tabi allah bilir ama belki bebek onden gider 1 hafta daha erken alir bebegede bagli canm bnm yani 15 gun once aliyorlar sezeryani

Birer93 un mesela yaniliosam duzeltsin beni 6 haftada bebisi sagdaymis bmve cinsiyet erkek cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…