- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #15.361
ayyy Allahımm çok fena oldumKizlar show tv de bir bebek masali diye program var hamileligi filan anlatiyor .
Benimde sezaryen 6 temmuz olur dedi doktor 8 temmuz pazar.gününe geliyor hayırlısı olsun daEvet 11 ekim ama 5 gün önden gidiyor Dr 13 temmuz dedi ama belki değişir bilmiyorum ki oğlumda günüm gecmisti suni sanciyla dogurmustum çünkü hiç geleceği yoktu
Ben bebek arabasını aldım. Çok erken oldu biliyorum baya tereddütte kaldım alırken bu yüzden. Ama e bebekte çok iyi indirim vardı yılbaşından önce. Ellerinde stok çok az kalmıştı. 2018 modelleri çok daha pahalıya gelecekti. Yanında ana kucağında hediyeydi oda aradan çıkmış oldu. Ben her şeyi 2 tane almak zorunda olduğum için son zamanlara bırakırsam çok zorlanacağız eşimle. Hatta bez bile stoklamaya başlıcam. Arkadaşlarıma da dedim artık ev hediyesi sadece bez istiyorum diye. Teyzem de ikizlerde en çok bez konusunda sıkıntı yaşamıştı.Selamlar kızlar :)
Ne güzel herkes cinsiyet konuşmaya başlamış, ben henüz ikili test bile yaptırmadım, 12. Haftanın içindeyim, onun endişesi ile bekliyorum. İnşallah sizler gibi güzel haberler alırım haftaya ben de.
Bir yandan da heyecanla bebek ihtiyaçlarını düşünmeye başladım. Dün biraz gezdik baktık, bebek arabası konusunda hiçbişey bilmiyormuşum onu anladım. Bugun de bu konuda bişeyler okumaya başladım, belki işinize yarar diye paylaşayım: http://www.hurriyetaile.com/bebek/bebek-sagligi/bebek-arabasini-neye-gore-secmeli_3728.html
Ayyyy ben hungur hungur agliorum ole gorunce dogum anini
ayyy Allahımm çok fena oldum
Ya bide derlerki sezeryan dogumda anneye annelik duygu gelmezmisde falan filan ben hungur hungur agladim sesini duyunca gozumu bir saniye alamadim ustunden 2 gun hic uyumadim basinda bekledim gozumden gozume inanamadim yaaaInstagramda dogum fotoğrafçısı var Merve Tiritoglu diye her gun videolari izliyorum .Annenin kucagina verilince ben de agliyorum
Ay cok foto istiorum herkezden ama canin varsa atsana bakalim haftasinida yaz
Canim genel anestezi verilen bazi lohusalar bebeği inkar edebiliyormus .O surece sahit olmadiklari icin .Ya bide derlerki sezeryan dogumda anneye annelik duygu gelmezmisde falan filan ben hungur hungur agladim sesini duyunca gozumu bir saniye alamadim ustunden 2 gun hic uyumadim basinda bekledim gozumden gozume inanamadim yaaa
Eki Görüntüle 2094128
Bu ikili teste ki fotosu 12 haftalik burda
Ikıncıde sırıtıyor sanirim benim tosbik de oyle cikti gulunce .Dr sen aglarsan aglar gulersen guler dedi.Bir kez daha psikolojime dikkat etmem gerektiğini anladim .Masallah bebiskoyaEki Görüntüle 2094128
Bu ikili teste ki fotosu 12 haftalik burda
Herzamn diorum istisnalar kaideyi bozmaz benim arkadasim genel anesteziden aglayarak oglumu verin die uyandi yani hani herseyde oldugu gibi istisnai durumlar var ama bunu tum sezeryanlilara yukleyince gicik oluorum sezeryanla dogum yaptim deyince anneligi gec anlamissindir filan deyince sinir oluomCanim genel anestezi verilen bazi lohusalar bebeği inkar edebiliyormus .O surece sahit olmadiklari icin .
Ben oglumda cok duygusaldim agliodum hep benmki dogdu pek bir civelek demekki yavrum icerde uzulduklerinin acisini cikarioIkıncıde sırıtıyor sanirim benim tosbik de oyle cikti gulunce .Dr sen aglarsan aglar gulersen guler dedi.Bir kez daha psikolojime dikkat etmem gerektiğini anladim .Masallah bebiskoya
Normal dogum yapip bebeğine gereken ilgiyi gostermeyen tipler de var bu duygu meselesi .Bu arada ben de sezeryanla doğmuşum 25 sene onceki imkanlarlaHerzamn diorum istisnalar kaideyi bozmaz benim arkadasim genel anesteziden aglayarak oglumu verin die uyandi yani hani herseyde oldugu gibi istisnai durumlar var ama bunu tum sezeryanlilara yukleyince gicik oluorum sezeryanla dogum yaptim deyince anneligi gec anlamissindir filan deyince sinir oluom
Sağol canım ben hiç farketmedim zaten fazla hareket etmedi daha hareket ederken görmedim inş görürüm oğlum da hiç mutlu değildim zor günler geçirdim inş bunda is guc yapamasamda psikolojik olarak iyiyim allaha şükürIkıncıde sırıtıyor sanirim benim tosbik de oyle cikti gulunce .Dr sen aglarsan aglar gulersen guler dedi.Bir kez daha psikolojime dikkat etmem gerektiğini anladim .Masallah bebiskoya
Masallah canin tombislikten mi yoksa acilma olmamasi filan gibi sebeplerfen niNormal dogum yapip bebeğine gereken ilgiyi gostermeyen tipler de var bu duygu meselesi .Bu arada ben de sezeryanla doğmuşum 25 sene onceki imkanlarla
Keske tombislik olsaymis .Kurbaga gibi oturuyormus bi türlü dönmemişim yazik annecigim kac dikise maruz kalmis .Simdiki gibi degilmis ki karniyarik gibi yarmislar kadiniMasallah canin tombislikten mi yoksa acilma olmamasi filan gibi sebeplerfen ni
Canim uterus kasiliyor ve bebegin hareket alani daraliyormus .Derin nefes alip idrara sksk gidersen belko hareketlenir .Arkadasim hep is cikisina randevu aliyor 7 aylik hamile .Cocuk elino yuzune kapatiyor uyuyormuş yorgunluktanSağol canım ben hiç farketmedim zaten fazla hareket etmedi daha hareket ederken görmedim inş görürüm oğlum da hiç mutlu değildim zor günler geçirdim inş bunda is guc yapamasamda psikolojik olarak iyiyim allaha şükür
Benim oğlumda öyleydiBen oglumda cok duygusaldim agliodum hep benmki dogdu pek bir civelek demekki yavrum icerde uzulduklerinin acisini cikario
Ayyy saglikli dogmussun ya canim annende saglikla dogurmus seni be mutlu seni gorunce agri sanci kalmamistir canimKeske tombislik olsaymis .Kurbaga gibi oturuyormus bi türlü dönmemişim yazik annecigim kac dikise maruz kalmis .Simdiki gibi degilmis ki karniyarik gibi yarmislar kadini
Önce sağlıklikli olsunda oğlum tek kalmasın inş öyledir eşim bidaha çocuk istemez buna zor ikna oldu neler çektim ikna edene kadar sebebi de 3 tane kaybim var o yüzden yine olur diye korkuyordu halbuki çeken bendimKiz canm sanki
Selam hanımlar, bende dün sırf cinsiyetini öğrenip eşime süpriz yapayım akşam diye bu soğukta doktora gittim, ikili taramada 12 haftalık falandı o zmn kıza benzetti, ama emin değildi , dünde erkeğe benzetti ama yine emin değil Ultrason görüntüsünde erkek gibi geldi , sizden de yorum alabilir miyiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?