2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar cümleten valla maşallah okuyorum çıkıyorum Bı geliyorum 20 sayfa :) en azından bir selam vereyim dedim maglum yarın okul var banyo yapıp uyuycam inşallah herkese iyi geceler şimdiden

Kızlar ya kusura bakmayın meyve ismi vericem ama zaten mevsimi şuan her markette satılıyor çoğunuzun evinde vardır eminim...
Portakal yiyeyim dedim gayet turuncu normal görünüyordu soydum içi kırmızıya çok yakın bir renk çıktı. Kokusu tadı da normaldi. Yedim. Hormonlu mu acaba?

Ewet canim ainn oyleee benziorlar oda @karyaaa48 kiz zaten canim darisi sana hadi bakalim nezaman doktora gidiosun
22 si gibi gitmeyi düşünüyorum Doğum günüm güzel habere belki erim güzel bi hediye alır gerçi doktorum kız bebek geliyo demesinden başka hiç bir hediye beni mutlu etmez ama artık aklıma ne gelirse isticem

Kızlar grip oluyorum sanırım korktuğum başıma geldi burnum tıkanıyor ve arada hapşırıyorum ne yapim en azından hafif geçirmek için nane limon zararlı olurmu

Ay hadi insalllahhhhh canimm ya haberrdar et bizeee

Valla bilemedim canım görsem bişi derim ama kırmızıya yakın olması garip greyfurt gibi mi acaba

Muhtemelen kan portakalidir. Bir portakal cesiti yani cok normal endise etme

Valla bilemedim canım görsem bişi derim ama kırmızıya yakın olması garip greyfurt gibi mi acaba
Evet greyfurt gibi çok koyu bir turuncu nerdeyse kırmızı dicem. Ama tadı görüntüsü kokusu tamamen portakal yani... Normalde hiç dert etmem de şimdi bebeğe bişey yapmasa... Ay ne pimpirikli oldum ya

Hadi kizlarrr atin ilkk bebsilerin usgsini ver cinsiyetini yazin atin ogrenen kadar bi fikir ediniriz

Bakalım kim ne diyecek

Eklentiler

• FED5B29E-817D-4518-91A2-5B0649AC6CB7.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar grip oluyorum sanırım korktuğum başıma geldi burnum tıkanıyor ve arada hapşırıyorum ne yapim en azından hafif geçirmek için nane limon zararlı olurmu
Zencefil ve limon bana iyi geldi birde karabiberli limon canım şifa olsun

Evet greyfurt gibi çok koyu bir turuncu nerdeyse kırmızı dicem. Ama tadı görüntüsü kokusu tamamen portakal yani... Normalde hiç dert etmem de şimdi bebeğe bişey yapmasa... Ay ne pimpirikli oldum ya
Kan portakalı canım için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…