2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu da benim kızımın 6 yıl önceki 12 haftalık usg si bakın bakalım benziyormuymus kıza

Eklentiler

• Screenshot_20180114-211940.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 55
Hepsi değil canım ama doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor herkesin kişiliği bir değil işte

Hepsi değil canım ama doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor herkesin kişiliği bir değil işte
Muhakkak öyledir. Yıllar önce İstanbul'a yeni taşınmışken Kadıköy'ün göbeğinde numune hastanesine düşük tehlikesi ile gitmiştik gece yarısı. Alttan muayene edicem diye tutturmuştu doktor ve muayene etmesiyle beraber bardaktan boşalırcasına kanamam olmuştu. Korkup ağlayıncada bağırıp çağırmıştı. Hem olayın şoku hem yaşımın küçüklüğüyle gerekeni yapamamıştım kendisine içimde uhdedir. Muayeneyi yarıda bırakıp tel görüşmesine gidince giyinmiştim. Doktor gelince eşim bişeyler sormak istedi cevap dahi vermemişti. Bak hatırlayıp kadını bulasım geldi. Akabi zaten düşük gerçekleşti. Yani İstanbul'un göbeğinde gördüklerimizi biryerde görmedik. Zaten o gün bugündür hiçbişey yapmaz özel sigortamızı başa koyardık. Nihayet eşiminde benimde işyerlerimiz özel sigortayı zorunlu hale getirdi

İyi akşamlar herkese, 13 hafta bittikten sonra 13+4 gibi tahminen kontrole gitmeyi düşünüyorum. Cinsiyetin belli olmama gibi bi ihtimali olmaz sanırım değil mi işimi garantiye alayım diye bekliyorum

Hey Allahım ne doktorlar var Doğum anında benzer şeyleri yaşadım devlette o yüzden büyük konuşmayayım ama gitmem bir daha doğuma, muayene idare eder yine ama sayelerinde iki doğumunda kabus gibiydi maddi olarak sıkıntıya sokacak beni ama en azından mahremiyetime saygı olsun, seni okuyunca aklıma geldi birden insan pişman oluyor malesef

Ilk 12 yada 13 haftasi cok zor gecip duzelenler varmi kizlar ? Ben umudumu kaybetmek uzereyim hersey ayni! Bulanti ogurme tiksinme koku istahsizlik halsizlik yoruldum artik hasta olmaktan
14. Haftam bitene kadar bende öyleydim 14 doldu ve ben düzeldim. Darısı başına canım inşallah.

Güle güle sağlıkla kullan inşallah peki bu yanyana olan model mi yoksa karşılıklı olan mı. Ben prego marka karşılıklı olana bakmıştım travel sistem 3500 dü. Sen ne kadara aldın.

Ewet canim ainn oyleee benziorlar oda K karyaaa48 kiz zaten canim darisi sana hadi bakalim nezaman doktora gidiosun
Evet benim ilk kız ama 2.de kız istiyor kızım çok kardeş istedi onun için 5 yıl sonra tekrar başladık bu yola inşallah onun kalbine göre olur herkesin kalbine gore olsun inşallah

Merhaba kızlar bütün sohbetlerinizi okudum yine döktürmüşsünüz maşallah

12+3 fotomuz var atayım da bi tahminde bulunun bakalım size göre ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…