2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet greyfurt gibi çok koyu bir turuncu nerdeyse kırmızı dicem. Ama tadı görüntüsü kokusu tamamen portakal yani... Normalde hiç dert etmem de şimdi bebeğe bişey yapmasa... Ay ne pimpirikli oldum ya
Yok canım bişey yapmaz sanmam ama neden öyle kırmızı anlamadım bende şimdi kendime suyunu sıktım gayet turuncu rengi

Nane limon kaynatsak bi zararı olurmu acaba sıcak sıcak çok iyi geliyo üşütüyoruzda belki bırnımda tıkalı gibi
Kan basıncımızla alakalıymış ama burun tıkanıklığı da bence baş ağrısı yapar . Benim her kış peteklerden dolayı baş aşrısı sıkıntım olurdu şimdi sen söyleyince aklıma geldi . Biraz buhar makinesini çalıştırayım belki rahatlatır . Nane limon hiç bilmiyorum kullanabiliyomuyuz

Bozğazım acıyo aynı zamanda burnum tıkanıyo aynı zamanda hapşırık grip oluyorum diye düşündüm

Batmanda gittiğim özel hastane için aynı şeyleri bende söyleyebilirim . İlgi alaka batıda gittiğim birçok özel hastaneden çok daha fazla hoşuma gidiyor . Midyattayım Söylediklerim doğu/batı ayrımıyla çok alakasız . Batıda da kalabalıktan dolayı devlet hastanelerinde bahsettiğim şeyler fazlaca yaşanıyor . Hiçbiryerde uzak değil yani bu duyduklarınız

Bozğazım acıyo aynı zamanda burnum tıkanıyo aynı zamanda hapşırık grip oluyorum diye düşündüm
Kuzu geçmiş olsun bende 1 haftadır aynıyım nefes alamıyorum baş ağrım var ama limon portakal mandalina tüketiyorum bol bol başka çaresi yok

Doğuda olduğunuzu ve çok zor şartlarda doktorlarla iletişim kurduğunuzu hatta peçete bulamayacak kadar yokluk olan bi yer olduğunu söyleyince merak ettim neresi olduğunu. Batmanlıyım ben ailem oraya ilk özel hastaneyi açanlar. Hem hastaya ilginin hemde teknik şartların ne derece olduğunu biliyorum yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…