2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ilk oğlumun usg lerini buldum fikir olsun diye paylaşıyorum tüm yüz hatları ağız dudak çene göz çukurları bile belli gerçekten erkek bebekler daha belirgin oluyor sanırım yinede usg cihazından olabilir bilmiyorum bu usg 9 sene öncesi

Eklentiler

• image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 62
Buda şimdiki bebeğim hafta arasında sadece 1 gün var

Eklentiler

• image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 62
Ainn evettt 9 sene onceki sisteme goreee net belli tatlim

İşte gelenlerde böyle afedersin köpek çekiyor insanlara . Sonra ne hasta hastalığını anlıyor ne doktor yaptığı işi severek yapabiliyor . Bizimde biraz bilinçli olmamız gerekiyor .

Ben de korkunç başağrısı çekiyorum. Tam bitti artık başım ağrımayacak demişken geçen yine tuttu tam 24 saat sürdü geçmesi. Parol minosetten başka hiç bir şey vermiyorlar kaç doktora gittim nörolog dahil. Baş ağrılarına bazen o kadar dayanamaz hale geliyorum ki elimde olmadan ağlıyorum kafamı duvarlara vurmak geliyor. Tülbentle sıkma kolonya mentollü roll ar Çin yağları buzlu göz bantları su içme kahve içme denemediğim yol kalmadı süresi dolunca geçiyor ve geçene kadar da hayattan beziyorum

Benim cilt yapımdan dolayı yavrum uzaylı gibi çıkıyor ultrasonda Maşallah ne kadar belirgin

Ben 1 tane içtim dün banamısın demedi .. Eski usul patates falan sardım . Özellikle bişey için eğilince gözkapaklarıma kadar sızladım . Yatıyorum ağrıyor kalkıyorum ağrıyor bi tuhaf oldum
Nane limon kaynatsak bi zararı olurmu acaba sıcak sıcak çok iyi geliyo üşütüyoruzda belki bırnımda tıkalı gibi

Duymamazlıkyan geldilerse O zaman gidip önlüğüne sürücen ne güzel olur ahahahah

Devlete gitmiyorum ama üniversite de devlet gibi 5 kişi giriyoruz usg ye 1 dk arayla 5 kişiye bakıyo tmm gönder
Gerçekten mi ben daha önce üniversite hastanesine gidiyordum hiç öyle şeyle karşılaşmadım Allah yardımcınız olsun

Çok garip. İstanbul'da yaşayan bir doğulu olarak ve ailesinin büyük çoğunluğu Doğuda hekim olan biri olarak söyledikleriniz çok uzak geldi. Hatta ve hatta buradaki çok ünlü devlet hastanelerine sevk sonucu anne ve babamızı götürdüğümüzde isyan etme aşamalarına gelip İstanbul mu Doğu yoksa doğumu İstanbul belli değil burdan oraya sevk yapsın derler. Hatta biz çek up larımızı bile daha çok ilgileniyorlar diye annemlere gittiğimiz zamanlara bırakırız. Çok merak ettim canım hangi şehirdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…