- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
- 448
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.001
Park yardimi olursa cok zorlanmazsiniz hatta imkaniniz varsa bazi aralarda (mesela ford galaxy) kamera var arkayi gösteren ön tarafda ötüyo artik cocuk oyuncagi oluyo park etmek :)Bizde aile arabası araştırıyoruz şimdi. C max'lere de baktım. Çok mu kocaman olur korkum var. Bizim oralarda park yeri biraz sıkıntılı. Aracıda ben kullanacağım için küçük arabadan sonra nasıl park ederim stresi basacak beni kesin.
Merhaba. Ben de 2,5 yıl uğraşın sonunda hamile kaldım. Benim 8 haftayken lekelenmem olmuştu. 1 hafta kadar sürmüştü. En son kontrole gittiğimde doktorum, bebek eşiğinin bebekten daha hızlı büyüdüğünü söylemişti. Bu yüzden 19. haftaya lekelenme olabilir dedi. Olursa progestana geri döneriz diye konuştuk. Belki bu nedenden dolayıdır. Eğer kırmızı değilse, bence doktorunu dinle.Merhaba arkadaslar , bende istanbul maltepede yaşıyorum. 15+2 günlük erkek bebeğe hamileyim. Ilk gebeligim uzun tup bebek , asilamalar sonrasinda hic hamile kalamadim. Ama Allahim sonrasinda bana kendiliginden bir evlat verdi. Ama şu 10 gundur hayat kabus oldu , hic lekelenme veya koyu renk akintim yokken 10 gundur surekli kahverengi lekelenme ve akinti yaşıyorum. Doktorum sabah aksam progestan ic dedi sadece dusuk tehdidin var dedi. Ama lekelenmem hala devam ediyor. Sizlerin arasinda da bu haftalarda boyle lekelenme akinti yasayan varmi. Ve bana anadolu yakasinda iyi bir ozel doktorda önerebilirsiniz maddiyatin hic onemi yok.
Hoşbuldum, teşekkür ederim. Evet, özel muayenede bakıyor. Genelde Özel Ege Şehir, Ata Sağlık, Egepol, Su Hastanesi'nde doğum yaptırıyor. Ama farklı bir hastane istersen, oraları da düşünebilir. Ben daha hastane konusuna girmedim.Hosgeldiniz hayirli olsun bende izmirdeyim ali beyi duydum iyi olduğunu özel muaynede bakıyor bildiğim kadarıyla diymi bide hangi hastanede doğum yapıyor bilginiz varmi merak ediyorum
Allah hayırlı evlat eylesin oğlanlar cok yaramaz ya benimki de erkek korkuyorumBu arada kizlar 4.oglum geliyor,Allah yardimcim olsun
4 erkek :)) Kardeşler için eminim çok güzel olacaktır.Bu arada kizlar 4.oglum geliyor,Allah yardimcim olsun
Daha önce gebelik yaşamayanlar daha geç hissediyormuş bebeğin hareketlerini. Ben de 13. haftadayım ve hissediyorum bazen. İkinci gebeliğim. Ama ilk gebeliklerde hareket hissini bilmediği için insan anlamayabiliyor :)Bu arada ben de 87 kiloyum:)Birisi kilodan dolayi harektleri hissedemeyeceginden bahsetmis ben malesef suan 86 kiloyum ama hissediyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda lekelnmeler geçer bende pendik'te oturuyorum pendik merkezde özel muayenesi olan bi Dr var ben çok kez gittim iyi ilgili bi Dr ben sevdim o Dr u şaziye İlkay filizcan bi bak istersen belki sanada iyi gelirMerhaba arkadaslar , bende istanbul maltepede yaşıyorum. 15+2 günlük erkek bebeğe hamileyim. Ilk gebeligim uzun tup bebek , asilamalar sonrasinda hic hamile kalamadim. Ama Allahim sonrasinda bana kendiliginden bir evlat verdi. Ama şu 10 gundur hayat kabus oldu , hic lekelenme veya koyu renk akintim yokken 10 gundur surekli kahverengi lekelenme ve akinti yaşıyorum. Doktorum sabah aksam progestan ic dedi sadece dusuk tehdidin var dedi. Ama lekelenmem hala devam ediyor. Sizlerin arasinda da bu haftalarda boyle lekelenme akinti yasayan varmi. Ve bana anadolu yakasinda iyi bir ozel doktorda önerebilirsiniz maddiyatin hic onemi yok.
Cikabildinmi acabaAllah hayırlı evlat eylesin oğlanlar cok yaramaz ya benimki de erkek korkuyorum3 taneyle basa cikabilmissin maşallah
Umarim öyle olur,hayatin her alaninda birbirlerine destek olup cok severler insallah.4 erkek :)) Kardeşler için eminim çok güzel olacaktır.
Evet bende ilk oglumu gec hissettimDaha önce gebelik yaşamayanlar daha geç hissediyormuş bebeğin hareketlerini. Ben de 13. haftadayım ve hissediyorum bazen. İkinci gebeliğim. Ama ilk gebeliklerde hareket hissini bilmediği için insan anlamayabiliyor :)Bu arada ben de 87 kiloyum:)
Hayırlısı sağlıklısı olsun bakalım
Burnum kanadigi için mi acaba erkek bebek hmileliklerinde burun kanaması mi oluyor
Dr a güvenmek önmli işte o yuzden dedim...Bende özel hastanedeyim, üçlü ve dörtlü test hatta aldığım paketin içinde yok ekstra. Özel mantığı kesin isterler diye düşünmüştüm doktorum saolsun gerek yok dedi. Ayrıntılı ultrason için bile önce ben bakıyorum riskli bi durum görürsem dışarı yönlendiriyorum dedi. Saolsun doktorum para para diye ölmeyenlerden..
Tabi arkadaşın doktorunun belki bir bildiği vardır itham etmek istemem ama şaşırdım açıkçası.
Bencede canım bilmiyorlar yada sadece hamilelikte faydalı veya zararlı olanları bilgi edinmiş olabilirler aslında büyüklerimize sormak lazım kullanan tüketen hamilelikte ne yemiş ne yemememişBen normalde aktardan türlü türlü bitkiler alan, çeşit çeşit bitki çayı, karışımları falan yapan biriyim. Fakat doktor sadece ıhlamur içebilirsin dedi. Zencefil çok hayat kurtarıyor kış günü diye onu da sordum yine, günde çok az miktarda olursa problem olmaz dedi. Benim çok azdan anladığım bir bozuk para kadar taze zencefil. Onun dışındaki herşeyet tereddüt ile yaklaşıyorum ama açıkcası doktorların da bitkilerin etkilerini bildiğini sanmıyorum.
Ben daha 13. Haftadayım hissetmem için erken ama 16da hissedilr mi bilmiyorum doktoruma sordum 5.ayda hissedersin dedi yeni doğum yapmış arkadaşımda ben 5 ten sonra hissetmeye başlamıştım dedi içini rahat tut bence keyfini çıkarmaya bak canım eninde sonunda hissedicez Allahın izniylehanimlar ya ben cok cok cok evhamliyim dra gecen hafta gttim ama haftda bir gidesim var gitmeyince cok mutsuz huzur sz oluyorum
16. haftaligim tam acaba bu haftalarda hareket hisseden varmi neye benziobelji hissetsem icim rahatlar e kilomda var hissedemem gbi gelio
Yokk tamamen his ole hissettim yaniBurnum kanadigi için mi acaba erkek bebek hmileliklerinde burun kanaması mi oluyor
Boşanmadan evi terk ederseniz siz suçlu duruma düşüyorsunuz maalesef bence önce bir avukatla görüşün derim
teşekkür ederim. hepimizin ki hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?