2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Park yardimi olursa cok zorlanmazsiniz hatta imkaniniz varsa bazi aralarda (mesela ford galaxy) kamera var arkayi gösteren ön tarafda ötüyo artik cocuk oyuncagi oluyo park etmek :)

Merhaba. Ben de 2,5 yıl uğraşın sonunda hamile kaldım. Benim 8 haftayken lekelenmem olmuştu. 1 hafta kadar sürmüştü. En son kontrole gittiğimde doktorum, bebek eşiğinin bebekten daha hızlı büyüdüğünü söylemişti. Bu yüzden 19. haftaya lekelenme olabilir dedi. Olursa progestana geri döneriz diye konuştuk. Belki bu nedenden dolayıdır. Eğer kırmızı değilse, bence doktorunu dinle.

Hosgeldiniz hayirli olsun bende izmirdeyim ali beyi duydum iyi olduğunu özel muaynede bakıyor bildiğim kadarıyla diymi bide hangi hastanede doğum yapıyor bilginiz varmi merak ediyorum
Hoşbuldum, teşekkür ederim. Evet, özel muayenede bakıyor. Genelde Özel Ege Şehir, Ata Sağlık, Egepol, Su Hastanesi'nde doğum yaptırıyor. Ama farklı bir hastane istersen, oraları da düşünebilir. Ben daha hastane konusuna girmedim.

Birisi kilodan dolayi harektleri hissedemeyeceginden bahsetmis ben malesef suan 86 kiloyum ama hissediyorum
Daha önce gebelik yaşamayanlar daha geç hissediyormuş bebeğin hareketlerini. Ben de 13. haftadayım ve hissediyorum bazen. İkinci gebeliğim. Ama ilk gebeliklerde hareket hissini bilmediği için insan anlamayabiliyor :)Bu arada ben de 87 kiloyum:)

Öncelikle çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda lekelnmeler geçer bende pendik'te oturuyorum pendik merkezde özel muayenesi olan bi Dr var ben çok kez gittim iyi ilgili bi Dr ben sevdim o Dr u şaziye İlkay filizcan bi bak istersen belki sanada iyi gelir

Allah hayırlı evlat eylesin oğlanlar cok yaramaz ya benimki de erkek korkuyorum 3 taneyle basa cikabilmissin maşallah
Cikabildinmi acaba ilk cocuksa korkacak bisey yok siz sakin oldugunuz sürece oda o sekilde büyüyor :)
4 erkek :)) Kardeşler için eminim çok güzel olacaktır.
Umarim öyle olur,hayatin her alaninda birbirlerine destek olup cok severler insallah.
Evet bende ilk oglumu gec hissettim

Dr a güvenmek önmli işte o yuzden dedim...
Bnm dr da önceki kan tahlillerini sağlık ocağında yaptır dedi.. 3lü 4lü testi istemicem dedi

Bencede canım bilmiyorlar yada sadece hamilelikte faydalı veya zararlı olanları bilgi edinmiş olabilirler aslında büyüklerimize sormak lazım kullanan tüketen hamilelikte ne yemiş ne yemememiş

Ben daha 13. Haftadayım hissetmem için erken ama 16da hissedilr mi bilmiyorum doktoruma sordum 5.ayda hissedersin dedi yeni doğum yapmış arkadaşımda ben 5 ten sonra hissetmeye başlamıştım dedi içini rahat tut bence keyfini çıkarmaya bak canım eninde sonunda hissedicez Allahın izniyle

Boşanmadan evi terk ederseniz siz suçlu duruma düşüyorsunuz maalesef bence önce bir avukatla görüşün derim

Boşanmadan ilk olarak kendisi terketti evi, avukata danıştım o terkettiyse sizin de kalmanızın anlamı yok dedi. Mantıken de hamile, bakıma ve gözleme muhtaç kadının evde tek oturup kocasını beklemesi, tek başına bütün giderleri ödemesinin beklenmesi olmazdı bence.

Herkese Merhaba.. 14+5 hamileyim.. Dr Plasentanın biraz aşağıda olduğunu, ilerleyen aylarda yukarı çıkabilecegini söyledi.Rahim ağzı da kapalı,suyu iyi,sorun yok dedi.. Ama şu "plasentanın aşağıda olması" aklıma takıldı,bu durumda olan var mı? Ben bazen günde 6-7 km yürüyüş yapıyorum,çok ayakta durduğumda da kasık ağrısı oluyor. Acaba bu yüzden önlem alıp istirahat mi etmek lazım,bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…