2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hanimlar ya ben cok cok cok evhamliyim dra gecen hafta gttim ama haftda bir gidesim var gitmeyince cok mutsuz huzur sz oluyorum
16. haftaligim tam acaba bu haftalarda hareket hisseden varmi neye benzio belji hissetsem icim rahatlar e kilomda var hissedemem gbi gelio

Merhaba arkadaslar , bende istanbul maltepede yaşıyorum. 15+2 günlük erkek bebeğe hamileyim. Ilk gebeligim uzun tup bebek , asilamalar sonrasinda hic hamile kalamadim. Ama Allahim sonrasinda bana kendiliginden bir evlat verdi. Ama şu 10 gundur hayat kabus oldu , hic lekelenme veya koyu renk akintim yokken 10 gundur surekli kahverengi lekelenme ve akinti yaşıyorum. Doktorum sabah aksam progestan ic dedi sadece dusuk tehdidin var dedi. Ama lekelenmem hala devam ediyor. Sizlerin arasinda da bu haftalarda boyle lekelenme akinti yasayan varmi. Ve bana anadolu yakasinda iyi bir ozel doktorda önerebilirsiniz maddiyatin hic onemi yok.

Ama bi çok doktor en sağlıklısının ikili olduğunu söylüyor. Kafam karıştı..

Walla canim bilmiorum prof.tu doktorum ole deyince bnde o sekilde devam ediorum
Bazı dr lar sadece para alabilmek içinde birsürü sey istiyor çok takılmayın bnce
Dr a güveniyorsanız 2li yeterlidir içinizde kuşku varsa 3lüyü yaptırın hatta 4lüyü bile isteyin ...
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkeze

Kızlar bağışıklığım düştü. Öğrencilerin çoğu hasta. Bende de burun tıkanıklığı,öksürük,geniz akıntısı,baş ağrısı var. Ne yapabilirim yaa???

Vitamin ilacı içemiyorum demiştim dün burda da. Decavit vermişti doktor ama onun damlası yokmuş sanırım. Devit in damlası çıkıyor nette. Doktora yazdım cevap vermedi daha. Çok yorgun ve kötüyüm resmen yaaa

Bende özel hastanedeyim, üçlü ve dörtlü test hatta aldığım paketin içinde yok ekstra. Özel mantığı kesin isterler diye düşünmüştüm doktorum saolsun gerek yok dedi. Ayrıntılı ultrason için bile önce ben bakıyorum riskli bi durum görürsem dışarı yönlendiriyorum dedi. Saolsun doktorum para para diye ölmeyenlerden..

Tabi arkadaşın doktorunun belki bir bildiği vardır itham etmek istemem ama şaşırdım açıkçası.

Hosgeldiniz hayirli olsun bende izmirdeyim ali beyi duydum iyi olduğunu özel muaynede bakıyor bildiğim kadarıyla diymi bide hangi hastanede doğum yapıyor bilginiz varmi merak ediyorum

Bende hastalığı her gün meyveyi abartarak 2 günde atlattım. Portakal greyfurt mandalin ve limon sıkıp içiyordum 1er tane. Akşamda kivi yiyordum. Zencefilli su deneyen arkadaşlarda vardı ona gerek kalmadı bende.

Yarın saat 9 da ama mideme kramplar giriyor bir de iki gündür sabah kusarken burnum.cok kanıyor baş ağrısı falan hiç keyfim yok

Benimde geçen hafta burnum kanadı canım hemen doktoruma yazdım gebelikte normal endişelenme dedi. Aynı gün gebelik takip programında da damarlar genişlediğinden burun kanamaları görülebilir yazıyorudu :) hatta burun kemiğinden bastırarak kanamayı durdurabilirsiniz yazıyordu.

Kızlar üçlü taramayı neden yaptırıyorsunuz? Benim doktorum ikili güzel çıkınca gerek yok demişti?
Benim omurgamda sorun var bebekte de var mı yok mu noral tüp defekti falan oluşmuş mu diye üçlü istedi. Gerçi benim hastaligimla noral tüp defektinin bir ilgisi yokmuş ama neyse...

Benimde ikinci çocuk olacağı için artık tek kapılı olan minniş arabamı değiştirmem gerekiyor. Benim oğlan 4 yaşında ana sınıfına gidiyo. Bu yıl araba koltuğu olayını bıraktık artık. Ama iki çocukla 4 kapılı büyük bağajlı küçük arabadan sonra kullanabileceğim park ederken zorlamayacak çok fonksiyon bişey arıyorum

Boşanmadan evi terk ederseniz siz suçlu duruma düşüyorsunuz maalesef bence önce bir avukatla görüşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…