- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #15.981
Neden 3lü test 2lide sorunmu vardıhayırlısı canım ya benimde yarın sabah 9 da randevum.. 3'lü test yapılacak cinsiyetimiz de kesinleşmiştir umarım
yok canım herşey güzel ama 2li 3lü detaylı ultrason ve şeker yükleme sıralama böyledir.. diğer gebeliklerimde de böyleydi şimdi de böyleNeden 3lü test 2lide sorunmu vardı
Hmm bna 3lü 4lüyü istemeyeceğim dedi de ondn sordm...sorun cıkmasında boşveryok canım herşey güzel ama 2li 3lü detaylı ultrason ve şeker yükleme sıralama böyledir.. diğer gebeliklerimde de böyleydi şimdi de böyle
Yok canim cocuktan nezaman firsat bulursam ama gebelik kaynakli azaldigini gec ciktigini dusunuorumsende mi o yöntemi deniyorsun
Canin ikiliyi yaptirmiycam ben 3luyu yaptiricam ilk ogluma gittigim doktor 3lu 2lidende 4lu taramadanda daha kapsamli dedi yani onun icinKızlar üçlü taramayı neden yaptırıyorsunuz? Benim doktorum ikili güzel çıkınca gerek yok demişti?
Canin ikiliyi yaptirmiycam ben 3luyu yaptiricam ilk ogluma gittigim doktor 3lu 2lidende 4lu taramadanda daha kapsamli dedi yani onun icin
Walla canim bilmiorum prof.tu doktorum ole deyince bnde o sekilde devam ediorumAma bi çok doktor en sağlıklısının ikili olduğunu söylüyor. Kafam karıştı..
erkek sapina kadarEki Görüntüle 2095267 Kızlar cinsiyet tahmini lütfen
gecmis olsun stres yapma cnm hamile kadinlarda burun kanamasi oluyor druna bi danis cnmYarın saat 9 da ama mideme kramplar giriyor bir de iki gündür sabah kusarken burnum.cok kanıyor baş ağrısı falan hiç keyfim yok
cansiniz siz canTeşekkür ederim gurbet teyzemiz :)
Ama bi çok doktor en sağlıklısının ikili olduğunu söylüyor. Kafam karıştı..
Bazı dr lar sadece para alabilmek içinde birsürü sey istiyor çok takılmayın bnceWalla canim bilmiorum prof.tu doktorum ole deyince bnde o sekilde devam ediorum
Bazı dr lar sadece para alabilmek içinde birsürü sey istiyor çok takılmayın bnce
Dr a güveniyorsanız 2li yeterlidir içinizde kuşku varsa 3lüyü yaptırın hatta 4lüyü bile isteyin ...
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkeze
Hosgeldiniz hayirli olsun bende izmirdeyim ali beyi duydum iyi olduğunu özel muaynede bakıyor bildiğim kadarıyla diymi bide hangi hastanede doğum yapıyor bilginiz varmi merak ediyorumHerkese merhabalar :)
Ben de temmuz annesi olacağım kısmetse. İzmir'de yaşıyorum. Doktorum Ali Öner Erdoğdu. Önceki sayfalarda birisi yazmıştı bu doktoru bilen var mı diye. Ben kendisinden çok memnunum. Hamile kalmadan önce kendisi yumurta takibimi yapmıştı. Bir tane aşılama ile bir kere tüp bebek denemiştik. Sonra tedavisiz hamile kalınca, beni yine en güzel O anlar diye kendisi ile devam ettim. İyi ki de öyle yapıyorum :) Bu arada bebeğin cinsiyeti belli oldu. Kızım olacak inşallah.[/QU
Kızlar bağışıklığım düştü. Öğrencilerin çoğu hasta. Bende de burun tıkanıklığı,öksürük,geniz akıntısı,baş ağrısı var. Ne yapabilirim yaa???
Vitamin ilacı içemiyorum demiştim dün burda da. Decavit vermişti doktor ama onun damlası yokmuş sanırım. Devit in damlası çıkıyor nette. Doktora yazdım cevap vermedi daha. Çok yorgun ve kötüyüm resmen yaaa
Yarın saat 9 da ama mideme kramplar giriyor bir de iki gündür sabah kusarken burnum.cok kanıyor baş ağrısı falan hiç keyfim yok
Benim omurgamda sorun var bebekte de var mı yok mu noral tüp defekti falan oluşmuş mu diye üçlü istedi. Gerçi benim hastaligimla noral tüp defektinin bir ilgisi yokmuş ama neyse...Kızlar üçlü taramayı neden yaptırıyorsunuz? Benim doktorum ikili güzel çıkınca gerek yok demişti?
Benimde ikinci çocuk olacağı için artık tek kapılı olan minniş arabamı değiştirmem gerekiyor. Benim oğlan 4 yaşında ana sınıfına gidiyo. Bu yıl araba koltuğu olayını bıraktık artık. Ama iki çocukla 4 kapılı büyük bağajlı küçük arabadan sonra kullanabileceğim park ederken zorlamayacak çok fonksiyon bişey arıyorumBizde aile arabası araştırıyoruz şimdi. C max'lere de baktım. Çok mu kocaman olur korkum var. Bizim oralarda park yeri biraz sıkıntılı. Aracıda ben kullanacağım için küçük arabadan sonra nasıl park ederim stresi basacak beni kesin.
Boşanmadan evi terk ederseniz siz suçlu duruma düşüyorsunuz maalesef bence önce bir avukatla görüşün derimHenüz boşanmadık da, evi terketti biliyosun, evim anneme çok uzak ankaranın bir ucunda, ben tek kalamıyorum orda acil bi şey olsa kimse yok, e bide hiç bi masrafa ortak olmadı. Boşalttım evi ailemin yanına geldim şimdilik, doğumdan sora bebikimle kiraya değil direk ev alıp çıkacağım. Para biriktiricem bu aşamada. Planlarım bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?