- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.021
O zaman haklı durumdasınız her türlü Allah ıslah etsin o adamı. Benim bi yakınımın başına geldi kocası yumruk attı tartıştılar içkiliydi kapıyı kitleyip anahtarı sakladı silağı çekecekti dolduruyordu kadın komşusunu aradı sırf zile bassın diye komşu zile basınca adam afalladı silağı sakladı anahtarı fırlattı yere attı alıp kapıyı açaın diye kadın öyle kurtuldu komşusuna saklandı ve avukata gitti evi terk etmek için darp raporu da aldı ama avukat giderseniz siz suçlu olursunuz nafaka alamazsınız dedi. Bende o yüzden dedim canım ama senin başka durum tabii adam zaten gitmişBoşanmadan ilk olarak kendisi terketti evi, avukata danıştım o terkettiyse sizin de kalmanızın anlamı yok dedi. Mantıken de hamile, bakıma ve gözleme muhtaç kadının evde tek oturup kocasını beklemesi, tek başına bütün giderleri ödemesinin beklenmesi olmazdı bence.
Bnce dinlenmende fayda var.. yürüyüşten sonra kasık ağrısı oluyorsa dinlen..bn fazla yürümüyorum bnmde aprım oluyor evde de çamasır ve bulaşık dısında bişey yapmıyormHerkese Merhaba.. 14+5 hamileyim.. Dr Plasentanın biraz aşağıda olduğunu, ilerleyen aylarda yukarı çıkabilecegini söyledi.Rahim ağzı da kapalı,suyu iyi,sorun yok dedi.. Ama şu "plasentanın aşağıda olması" aklıma takıldı,bu durumda olan var mı? Ben bazen günde 6-7 km yürüyüş yapıyorum,çok ayakta durduğumda da kasık ağrısı oluyor. Acaba bu yüzden önlem alıp istirahat mi etmek lazım,bilgisi olan var mı?
O zaman haklı durumdasınız her türlü Allah ıslah etsin o adamı. Benim bi yakınımın başına geldi kocası yumruk attı tartıştılar içkiliydi kapıyı kitleyip anahtarı sakladı silağı çekecekti dolduruyordu kadın komşusunu aradı sırf zile bassın diye komşu zile basınca adam afalladı silağı sakladı anahtarı fırlattı yere attı alıp kapıyı açaın diye kadın öyle kurtuldu komşusuna saklandı ve avukata gitti evi terk etmek için darp raporu da aldı ama avukat giderseniz siz suçlu olursunuz nafaka alamazsınız dedi. Bende o yüzden dedim canım ama senin başka durum tabii adam zaten gitmiş
Dr istirahat et demedi mi. Benim bi tanıdıkta aynı durum vardı. 6 ay boyunca yattı. 6 aydan sonra yukarı çıkmış plasenta. Geçmiş olsun.Herkese Merhaba.. 14+5 hamileyim.. Dr Plasentanın biraz aşağıda olduğunu, ilerleyen aylarda yukarı çıkabilecegini söyledi.Rahim ağzı da kapalı,suyu iyi,sorun yok dedi.. Ama şu "plasentanın aşağıda olması" aklıma takıldı,bu durumda olan var mı? Ben bazen günde 6-7 km yürüyüş yapıyorum,çok ayakta durduğumda da kasık ağrısı oluyor. Acaba bu yüzden önlem alıp istirahat mi etmek lazım,bilgisi olan var mı?
Çok teşekkür ederim yanıt için.. Hani doktor özel bir uyarı yapmadığı için evham yapmayayim, normal hayatıma devam edeyim diyordum ama bir yandan da bazen doktorlar en basit uyarıyı ihmal ediyorlar.. Plasentanın aşağıda olması bu aylarda normal olabilir belki ama mesela 'önlem al' deseler ona göre davranıriz. Ben tam da pilates başlayayim diyordum mesela.. Aklımda bu varken rahat edemem ki... mecbur kısıtlayacagim hayatı o zaman ama doğrusu ne bilemiyorum.. Bir başka Dr bana ağrı sana söyleyecek ne yapman gerektigini demişti. Siz de dinlenmekle iyi yapıyorsunuz, kolaylıklar dilerimBnce dinlenmende fayda var.. yürüyüşten sonra kasık ağrısı oluyorsa dinlen..bn fazla yürümüyorum bnmde aprım oluyor evde de çamasır ve bulaşık dısında bişey yapmıyorm
Hayır,sanki çok olağan bir şeymiş gibi söyledi bunu da.. Hiçbir kısıtlamadan bahsetmedi.. Ben aklıma takılınca maalesef araştırdım ve korkup sizlere danışmak istedimDr istirahat et demedi mi. Benim bi tanıdıkta aynı durum vardı. 6 ay boyunca yattı. 6 aydan sonra yukarı çıkmış plasenta. Geçmiş olsun.
Bende hastalığı her gün meyveyi abartarak 2 günde atlattım. Portakal greyfurt mandalin ve limon sıkıp içiyordum 1er tane. Akşamda kivi yiyordum. Zencefilli su deneyen arkadaşlarda vardı ona gerek kalmadı bende.
Ben de her gün elma ve portakal yiyorum. Kiviyi ve mandalinayı da ekliyim bu akşam canım. Çok sağol. Hapın da yarısını bari içmeye çalışıcam.
Ben 12. haftada geçecek diye beklerken, geçmedi. Zar zor 1 kilo almıştım, onu da geçtiğimiz hafta verdim. 2 gündür biraz daha iyi gibiyim. Umarım geçmiştir. Sanırım biraz daha sabretmemiz gerekiyor.Kızlar 12. Haftada bulantısı geçecek sanıp tekrar başlayanlar vardı değil miyanlış hatırlamıyorsam, bi bende değil galiba
bence hic geri gelmeyin. Gelip de hamile kadinlari sacma sapan yazilarinizla korkutmayin.Arkadaşlar ben bir müddet eski sıklıkla giremeyeceğim , köye geldik havası mis tertemiz burda düzenli yürüyüşümü yapıyorum bahçelerde geziyorum şehrin stresini atıyorum o kadar iyi geldi ki hiç dönesim yok , kv sağ olsun hiç bir iş yaptirtmiyor , ay sonu randevum var o zamana dönerim herhalde . Hepiniz sağlıcakla kalın mutlu olun , dualarım sizlerle
Benm 9.haftadan beri hic gecmedi cnm gunlerimz ayni ve yasadklarmzda ayniKızlar 12. Haftada bulantısı geçecek sanıp tekrar başlayanlar vardı değil miyanlış hatırlamıyorsam, bi bende değil galiba
Hemen gecmise bakayim merak ettim ben zaten pek giremiyorum olumsz yazilardanda hep uzak kalmisimdrbence hic geri gelmeyin. Gelip de hamile kadinlari sacma sapan yazilarinizla korkutmayin.
Kizlar siz de cok hoşsunuz, kimse bir sey dememis, sadece ay cok korktuk demissiniz...
okumayin bence yaa hem olumsuz hem gereksiz hurafe ve korkutucu icerikHemen gecmise bakayim merak ettim ben zaten pek giremiyorum olumsz yazilardanda hep uzak kalmisimdr
AminnnAllah ıslah etsin böyle erkekleri gerçekten canım. İnsanlık kalmamış içlerinde bi gram..
Himm soyle ustten bi baktim cok gereksz olmus buraya yazmasi onca hamile varken anlatilck seymi buokumayin bence yaa hem olumsuz hem gereksiz hurafe ve korkutucu icerik
benim de kasık ağrım çok oluyor özel dr uma kalsa her şeyi yapabiliyorum pazarıydı temizliğiydi ama devletteki dr um dikkat etmemi kendimi yormamamı bol bol ıstirahat etmemi söyledi bende öyle yapıyorum zaten insan kendini biliyor hastaneye gidip geliyorum gelince artık hep yatıyorum dr uma kalsa normalmişÇok teşekkür ederim yanıt için.. Hani doktor özel bir uyarı yapmadığı için evham yapmayayim, normal hayatıma devam edeyim diyordum ama bir yandan da bazen doktorlar en basit uyarıyı ihmal ediyorlar.. Plasentanın aşağıda olması bu aylarda normal olabilir belki ama mesela 'önlem al' deseler ona göre davranıriz. Ben tam da pilates başlayayim diyordum mesela.. Aklımda bu varken rahat edemem ki... mecbur kısıtlayacagim hayatı o zaman ama doğrusu ne bilemiyorum.. Bir başka Dr bana ağrı sana söyleyecek ne yapman gerektigini demişti. Siz de dinlenmekle iyi yapıyorsunuz, kolaylıklar dilerim
Geçmiş olsun.. Ağrıya alıştım artık neredeyse..Büyüme ağrısı diyorum çoğunlukla.. Bu işte evhamlı olmakla tedbirli olmak arasında çok ince bir çizgi var. İki farklı doktor iki apayrı yaklaşım anlatıyorsunuz! Bizim böyle kafamizin karışması normal. Şimdi hadi rahat olalim,spor da yapalım ev işi de diyelim,peki vebali kime sonra bişey olursa? Hata yapma korkusu oluyor bizde bu durumda. Bir yandan 9 ay bale yapan tanıdığım var hamileyken..Bir yandan da kasık ağrısına alışmış bizler.. Ben mümkün olduğunca hareket eden bir hamile olmak istiyorum ama plasenta biraz aşağıda lafını duyunca ne yapacağımı bilemedim.benim de kasık ağrım çok oluyor özel dr uma kalsa her şeyi yapabiliyorum pazarıydı temizliğiydi ama devletteki dr um dikkat etmemi kendimi yormamamı bol bol ıstirahat etmemi söyledi bende öyle yapıyorum zaten insan kendini biliyor hastaneye gidip geliyorum gelince artık hep yatıyorum dr uma kalsa normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?