2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman haklı durumdasınız her türlü Allah ıslah etsin o adamı. Benim bi yakınımın başına geldi kocası yumruk attı tartıştılar içkiliydi kapıyı kitleyip anahtarı sakladı silağı çekecekti dolduruyordu kadın komşusunu aradı sırf zile bassın diye komşu zile basınca adam afalladı silağı sakladı anahtarı fırlattı yere attı alıp kapıyı açaın diye kadın öyle kurtuldu komşusuna saklandı ve avukata gitti evi terk etmek için darp raporu da aldı ama avukat giderseniz siz suçlu olursunuz nafaka alamazsınız dedi. Bende o yüzden dedim canım ama senin başka durum tabii adam zaten gitmiş

Bnce dinlenmende fayda var.. yürüyüşten sonra kasık ağrısı oluyorsa dinlen..bn fazla yürümüyorum bnmde aprım oluyor evde de çamasır ve bulaşık dısında bişey yapmıyorm

Allah ıslah etsin böyle erkekleri gerçekten canım. İnsanlık kalmamış içlerinde bi gram..

Kızlar bugün bende rahim ağrısı başladı. Rahim ön duvarı baya baya ağrıyo çok kötü bi şeymiş, tekme yemiş gibiyim

Dr istirahat et demedi mi. Benim bi tanıdıkta aynı durum vardı. 6 ay boyunca yattı. 6 aydan sonra yukarı çıkmış plasenta. Geçmiş olsun.

Bnce dinlenmende fayda var.. yürüyüşten sonra kasık ağrısı oluyorsa dinlen..bn fazla yürümüyorum bnmde aprım oluyor evde de çamasır ve bulaşık dısında bişey yapmıyorm
Çok teşekkür ederim yanıt için.. Hani doktor özel bir uyarı yapmadığı için evham yapmayayim, normal hayatıma devam edeyim diyordum ama bir yandan da bazen doktorlar en basit uyarıyı ihmal ediyorlar.. Plasentanın aşağıda olması bu aylarda normal olabilir belki ama mesela 'önlem al' deseler ona göre davranıriz. Ben tam da pilates başlayayim diyordum mesela.. Aklımda bu varken rahat edemem ki... mecbur kısıtlayacagim hayatı o zaman ama doğrusu ne bilemiyorum.. Bir başka Dr bana ağrı sana söyleyecek ne yapman gerektigini demişti. Siz de dinlenmekle iyi yapıyorsunuz, kolaylıklar dilerim

Dr istirahat et demedi mi. Benim bi tanıdıkta aynı durum vardı. 6 ay boyunca yattı. 6 aydan sonra yukarı çıkmış plasenta. Geçmiş olsun.
Hayır,sanki çok olağan bir şeymiş gibi söyledi bunu da.. Hiçbir kısıtlamadan bahsetmedi.. Ben aklıma takılınca maalesef araştırdım ve korkup sizlere danışmak istedim

Bende hastalığı her gün meyveyi abartarak 2 günde atlattım. Portakal greyfurt mandalin ve limon sıkıp içiyordum 1er tane. Akşamda kivi yiyordum. Zencefilli su deneyen arkadaşlarda vardı ona gerek kalmadı bende.

Ben de her gün elma ve portakal yiyorum. Kiviyi ve mandalinayı da ekliyim bu akşam canım. Çok sağol. Hapın da yarısını bari içmeye çalışıcam.

Kızlar 12. Haftada bulantısı geçecek sanıp tekrar başlayanlar vardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam, bi bende değil galiba
Ben 12. haftada geçecek diye beklerken, geçmedi. Zar zor 1 kilo almıştım, onu da geçtiğimiz hafta verdim. 2 gündür biraz daha iyi gibiyim. Umarım geçmiştir. Sanırım biraz daha sabretmemiz gerekiyor.

bence hic geri gelmeyin. Gelip de hamile kadinlari sacma sapan yazilarinizla korkutmayin.

Kizlar siz de cok hoşsunuz, kimse bir sey dememis, sadece ay cok korktuk demissiniz...

bence hic geri gelmeyin. Gelip de hamile kadinlari sacma sapan yazilarinizla korkutmayin.

Kizlar siz de cok hoşsunuz, kimse bir sey dememis, sadece ay cok korktuk demissiniz...
Hemen gecmise bakayim merak ettim ben zaten pek giremiyorum olumsz yazilardanda hep uzak kalmisimdr

benim de kasık ağrım çok oluyor özel dr uma kalsa her şeyi yapabiliyorum pazarıydı temizliğiydi ama devletteki dr um dikkat etmemi kendimi yormamamı bol bol ıstirahat etmemi söyledi bende öyle yapıyorum zaten insan kendini biliyor hastaneye gidip geliyorum gelince artık hep yatıyorum dr uma kalsa normalmiş

Arkadaslr yarin kontrolum var ikili tarama testi yapilcak yaptrmayanlarda varmis siz ne dusunuyorsunz bu konuda

Geçmiş olsun.. Ağrıya alıştım artık neredeyse..Büyüme ağrısı diyorum çoğunlukla.. Bu işte evhamlı olmakla tedbirli olmak arasında çok ince bir çizgi var. İki farklı doktor iki apayrı yaklaşım anlatıyorsunuz! Bizim böyle kafamizin karışması normal. Şimdi hadi rahat olalim,spor da yapalım ev işi de diyelim,peki vebali kime sonra bişey olursa? Hata yapma korkusu oluyor bizde bu durumda. Bir yandan 9 ay bale yapan tanıdığım var hamileyken..Bir yandan da kasık ağrısına alışmış bizler.. Ben mümkün olduğunca hareket eden bir hamile olmak istiyorum ama plasenta biraz aşağıda lafını duyunca ne yapacağımı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…