2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Neden boşandınız mı siz evi boşaltıyorsun canım

Henüz boşanmadık da, evi terketti biliyosun, evim anneme çok uzak ankaranın bir ucunda, ben tek kalamıyorum orda acil bi şey olsa kimse yok, e bide hiç bi masrafa ortak olmadı. Boşalttım evi ailemin yanına geldim şimdilik, doğumdan sora bebikimle kiraya değil direk ev alıp çıkacağım. Para biriktiricem bu aşamada. Planlarım bu şekilde.

Sonra boşanırken eşyaları aldı kaçtı demesin erkek milleti en güzeli canım git annenin yanına kal mis gibi çok mantıklı ev almak bundan sonra hayatın hep güzel ve mutlu olursun canım onunda Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

Ben evlenmeden 5 ay önce bekar evime çıkmıştım cnm evlenmiyorum madem evim olsun diye :) ev kontrat, tüm abonelikler ve eşyaların tümü benim üzerimeydi zaten. Kendisi 2 valiz eşyasını alıp gelin gelir gibi geldi, sora da çıkıp gitti evden tereyağından kıl çeker gibi. O yüzden hiç bi gidere katılmıyo, hepsi bana geliyo çünkü umrunda değil. Ama ben ona yapacağımı biliyorum. Tazminat ve nafakayı öderken bugünlerini mumla arayacak. Şimdi yesin içsin gezsin anasıyla rahat rahat

Rabbim yar ve yardimcin olsun cnm

Herkese merhabalar :)
Ben de temmuz annesi olacağım kısmetse. İzmir'de yaşıyorum. Doktorum Ali Öner Erdoğdu. Önceki sayfalarda birisi yazmıştı bu doktoru bilen var mı diye. Ben kendisinden çok memnunum. Hamile kalmadan önce kendisi yumurta takibimi yapmıştı. Bir tane aşılama ile bir kere tüp bebek denemiştik. Sonra tedavisiz hamile kalınca, beni yine en güzel O anlar diye kendisi ile devam ettim. İyi ki de öyle yapıyorum :) Bu arada bebeğin cinsiyeti belli oldu. Kızım olacak inşallah.

hoşgeldin canım...

Çok saçma bi yorum olabilir ama biz bugünleri düşünerek Ford c max almıştık, memnunuz. Oldukça büyük bi model
Bizde aile arabası araştırıyoruz şimdi. C max'lere de baktım. Çok mu kocaman olur korkum var. Bizim oralarda park yeri biraz sıkıntılı. Aracıda ben kullanacağım için küçük arabadan sonra nasıl park ederim stresi basacak beni kesin.

Kızlar üçlü taramayı neden yaptırıyorsunuz? Benim doktorum ikili güzel çıkınca gerek yok demişti?
İkili testim iyi çıkınca, doktorum üçlü test yapmaya gerek yok dedi ama haftaya perşembe dörtlü tarama testi yapacak. Böylece zeka ile ilgili tüm testleri tamamlamış olacağız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…