2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bana aynı hastanede 2 li testeki prof dedi dedim çok ağrım oluyor o da ultrasonda gördü evet kasılmalar var kanama olsa korkmalıyız dedi ve progestan yazdı yine aynı hastanedeki dr uma sonucu gösterince o da dikkat etmemi söyledi hatta ağrı kesici parol yazdı ben içmiyorum bulaşık yemek çamaşır o kadar başka iş yapmıyorum 2 dr aynı şeyi deyince onlara inandım yinede sen bilirsin

Arkadaslr yarin kontrolum var ikili tarama testi yapilcak yaptrmayanlarda varmis siz ne dusunuyorsunz bu konuda
Arkadaslr yarin kontrolum var ikili tarama testi yapilcak yaptrmayanlarda varmis siz ne dusunuyorsunz bu konuda
canim ben yaptirdim icimin rahat etmesi icin cok sukur bir sey cikmadi ama beklemesi cok zor bir surec. Yas problemin yoksa genelde bir sey cikmiyor sukur

Kizlar Allah o bebegi nasip ettiyse bize ne yaparsak yapalim tenizlik spor filan kalir bizimle ama eger nasip deilse zaten yatsanda giden gidio yani o yuzden sıkntı yapmayin bukadr haftalik olmussunuz Allah korur melekleri biz hamileyiz canin hasta deiliz ya tabi yapicaz isimizide gucumuzude asiri olmamak kaydi ile

ahh bende isterim hareket etmek çıkıp bir eksiğimi almak benim 3 tane kaybım var hepsi değişik şekilde biri düştü birinin kalbi durdu birinin böbrekleri oluşmadi şimdi 12 yaşında oğlum var isteğim o tek kalmasın hamile bir komşum var onu aradım dün o da aynı ağrıları çekmiş dr u o na çamaşırda asma demiş esneme olmasın rahim kayar demiş görümcesi dr zaten dün itibaryle o nuda bıraktım sağ olsun oğlum astı dedi bana niye demiyorsun ben asarım zaten

İyi ki o Prof uyarmış sizi.. Umarım herşey sağlıkla devam eder siz dinlendikce.. Beni de bu hafta iki farklı Dr gördü, ikisi de bir uyarıda bulunmadi,sadece biri plasentanın biraz aşağıda dedi. Kanamam da hiç olmadı bu arada.. Yine de bari kendi kendime önlem alıp istirahat edeyim dediğiniz gibi. Zamanla anlayacağım durumu herhalde. Sevgiler..

benim de hiç kanamam olmadı ben bir devlete bir de özele gidiyorum özel zaten bişey olsa atıyor seni başından daha öcne başıma geldi bence devlettekiler daha çok önlem alıyorlar tabi bu benim görüşüm

Olabilir canım vardır takıldığı ama benim umrumda bile değil evet donuna kadar alıcam yoksa hayatta boşanmam ondan herşey o kadar basit değil kusura bakmasın hesabımı verecek
Çok haklısın canım bencede öyle yap inşş mutluluk seninle bebeğinle olur o da pişman olur yaptıklarından

Ya bende ozel doktorlari iyi buluorun mesela ilk gebeligimde doktorum bana sadece verdigi 3 ay folik asitti vitamin vermedi filan kiziodum diodun ya ilac yazmio bana die doktor dediki sen yapay yoldan alican vitamini direk al dogal al dedi zaten bebis senden alio dedi bi skıntın olmadigi surece vermem dedi ama devlete bi gittim ooooo bir suru ilac yazdi onu bitiriorun o nu verio cunku kârı var devlette ki doktorlar daha temkinli herseyee yani normalede dikkat et diolar kendimden biliorum yani ozeldekiler gercekten durumuna gore yorun yapiolar yani normal olan birsey icin hamileligini yasam kaliteni kisitlamaya gerek yok canim

Bu arada ikili test konusunda yazanlar olmuş,ben yaptırdım 37 yaşıma göre iyi dediler risk için.. Ama Harmony yaptırmak isteyip istemediğim soruldugunda 'hayir' dedim. Şöyle aslında durum: bu testlerde riski doğum öncesi bilmek istiyorum diyenler sonuna kadar gidebilir,ya da çıkacak riskin oranına göre karar alacaklar testleri detaylıca yaptırmak isteyebilir. Ben normal prosedür olarak ikili yi yaptırdım, 16-18 arası diğer detaylı taramayı yaptıracağım,sadece siradan prosedür gereği ve bilme arzumdan dolayı.. Yoksa yuksek risk çıkarsa gebeliği sonlandırma kararı alacağımdan değil. Herkesin kendi bakış açısı. Ben bu testler sonucunda vazgeçme kararı alanları da anlıyorum ama kendim her koşulda hayatımı açtım bu varlığa, risk olsa bile her haliyle kabulüm diyorum. Can sıkıcı konular olabilir ama bu süreçte hepimizin aklından geçiyordur bu testler. O yüzden yazmak istedim. İkili yaptırmak istemiyorum diyenler de oluyor ama bu testler aynı zamanda detaylı ultrason olduğu için önlem ve kontrol amaçlı bizim lehimize.. Devamında izlenecek yolu en iyi Dr bilir. İş gelip amniyosenteze ya da risksiz ama pahalı olan Harmony testine varacaksa orada durup " ben risk çıkarsa eyleme geçecek miyim" demek lazım,yoksa bunlara gerek yok. Ne amaçla olası defektleri bilmek, öğrenmek istiyoruz,bunu bilerek başlamak lazım(mış) bu testlere. Herkese bol şans! Uzun oldu,sorry:)

ama ben kendimi biliyorum yoruldum mu yüreyemiyorum ağrıdan ağrı resmen orama vuruyor sanki yeni doğum yapmış biri gibi oluyorum böyle olunca gel de yürü

ama ben kendimi biliyorum yoruldum mu yüreyemiyorum ağrıdan ağrı resmen orama vuruyor sanki yeni doğum yapmış biri gibi oluyorum böyle olunca gel de yürü
Canim kendini asiri yormamaya dikkat et ama hayati kendine kisitlama yani onu demek istiorum masallah aslan gibide oglun varmis yardim eden

Hahah ay cok guldum bi komedi filmi varya kahpe bizansmiydi ne kadin ucuz doguruo sora cadirdan cikio ben tarlaya gidiom dio ayni o hesap
simdi pek narin olduk su topikte kendiliginden hamile kalan cok az kisi malesef yedikleimiz ictiklerimiz etkilo herseyimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…