2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh canım çok sevindim, umarım test sonucunda da çok çok çok seviniriz :) Eşin gelmedi sanırım, sadece para geldi?

bndede boy 170 kilo 75 ayni dengedeiz aslinda bndede yok gobis :) demekki bunyeden bunyeye deisio cnm hareket hhseetsek yeter ya
Benimki babasi elini koyunca hemen kipir kipir oluyo o sertlgin oldugu yerde basliyo hemen simdiden babaci olcak diyorum :) babasi her gece yatmadan ve her sabah konusuyo onla o da artik hissediyo tabi :)

J
Bugun bende kontrole gittim ikili testin kan sonuclarini degerlendirmeye. Dogal olarak yas riski cikti 61 de 1 ihtimal olarak.. istatiksel olarak sistemin verdigi rakammis yasima gore bu arada bu ay 41 olacam.
Miyom bende de cikti 2.5 cm lik endiselenecek bise yok dedi dr.

@pitircik66 cok sevindim saglikla gelsin
Esim de kiz kiz deyip duruyor ruyamda hep kiz bebeklerle uğraşıyorum.
Ruyasinda cinsiyet gorup dogru cikan var mı ?

Ben gormustum guya ruyamda dr a soruyorum o da kiz oldugu kesinlesmistir diyo :) benim birinci erkek bu bebiste gonlume gore kiz oldu. Allah herkesin gonlune gore versin once saglik tabi

Kızlar kimi benim gibi karnının büyüklüğünden şikayetçi kimi göbeğinin çıkmamasından. Karnım okadar gerginki nefes alamıyorum. İnş siz böyle seyler yaşamazsınız
Canım hepimiz sonunda o gergin karına ulaşacaz kimi 2-3 hafta erken kimi 2-3 hafta geç kimsenin karnı içine kaçmayacak :) ama bu aylar göbeğin bebişten dolayı değil gaz şişlinlik östrojen artışına bağlı olarak büyümüştür. Bebiş henüz çok aşşağılarda çünkü

Normal usg cihazıyla mı yapılıyor acaba detaylı ultrason? öyleyse sen bayadır yaptırıyormuşun. 4D lere baktım baya yarım saatten uzun sürüyormuş ve cd falan da veriyorlarmış. Periontolog ya da radyologlar yapıyormuş. İzmirde fiyatlar da yüksek 250 den başlıyor. Gerekli mi bilemedim bende.

Evet normal usg cihazıyla. Ama yarım saat sürmüyodur 10-15 dakka. Bende aynen karar veremedim.

Evet normal usg cihazıyla. Ama yarım saat sürmüyodur 10-15 dakka. Bende aynen karar veremedim.
Konunun başı nerde bilmiyorum ama 4D ultrason mu çekyitiyorsunuz? Bnde merk ettm ne kdr acba die ama bilgi bulamadım... mecburmu ki isteğe beğlı deilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…