2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım ben de decavit multivitamim ve maltofer fol kullanıyorum. İkisinin de içeriğinde folik asit var sıkıntı olur mu ki acaba maltofer sindirim sistemimi mahvetti ve mide rahatsızlığı ve bulantı yapıyor. Doktorum birer gün ara ile al dedi. Şimdilik böyle

Vitaminler guc vermesi gerekirken beni cok yoruluyor valla alisamadim .

Canım meyveye fazla yüklenme, gebelik şekeri olmasın. Bana günde 3 porsiyon dedi. Ablam taze meyve suları içerdi babamda şeker vardı onunda etkisiyle şeker yüklemesi pozitif geldi.şimdiden tedbirli olmak lazım

3 porsiyondan kastın ne canım, 3 adet mi? Ben sadece akşamları çeşit dolu tabak yiyorum ama fazlamıdır

Hastanede ben gecelik kullandım. Doğum bittiğinde altıma hasta bezi bağladılar, hafif doğruldum, geceliğimi giydirdiler. 1 gece kaldım hastanede. 2-3 defa hasta bezi değişti. Gecelik ile rahat oldu.

h

Hastanede gecelik çok rahat oldu benim için sezeryanla doğum yaptım çünkü ama eve geçince pijama almıştım onu kullandım

Kesinlikle gecelik. Özellikle normal doğum için ya da sadece pijamanın üstünü giyebilirsin :)

Sağolun kızlar:) O zaman gecelik almak daha mantıklı. Pijama takımı evde olur belki ama hastaneden çıkışa kadar hangisi rahatsa onu almak en iyisi. Normalde gecelik hiç giymem ama ilk defa giyicem anlaşılan :)

Bende dün gece adet oluyorumdum rüyamda bakalım benimki yüzde 80 kız inş değişmez bende sabredebilirsem haftaya gideceğim çok merak ediyorum iyi mi nasıl

3 porsiyondan kastın ne canım, 3 adet mi? Ben sadece akşamları çeşit dolu tabak yiyorum ama fazlamıdır

Günde 3 öğün yiyorum. Örneğin kabızlığın yoksa sabah 11 gibi 1 muz, öğlen 4 gibi 1 mandalina akşam 1 kivi yada yarım nar yada 2 dilim ananas. Bana diyetisyen önerdi. Mesela ben sadece süt sevmiyorum, meyveli yada çikolatalı süt içersem o öğün meyve yemiyorum.

kizlar ne yapsam bende sekeri dusuremiyorum ozellikle vitamin ilaclarini almaya basladikdan sonra dahada yukseldi arada yukselen deger alakasi varmidir yarin doktora gidecegim cok moralm bozuldu

İnşallah gösterirde öğrenirsin canım bende çok merak ediyorum ama göstermeyince bekliyoruz hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde önce

Canım çok sevindim senin adına darısı bedef ile bana malum bizde de iki prens var ve prenses yolu bekliyoruz Allah'tan önce sağlıklı ve hayırlısıyla....
Amiiiinn inşallah canım teoriler rüyalar takvimler vs derken iyice kaptırdım kendimi erkek olursa yine çok sevicem elbetteki evlat sonuçta ama baya şoka girerim heralde

İnşallah gösterirde öğrenirsin canım bende çok merak ediyorum ama göstermeyince bekliyoruz hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde önce
Amin canım hepimiz inşallah evet haklısın sağlıklı doğsunlar inşallah

Bende dün gece adet oluyorumdum rüyamda bakalım benimki yüzde 80 kız inş değişmez bende sabredebilirsem haftaya gideceğim çok merak ediyorum iyi mi nasıl
Bu rüyada adet olduğunuzgörenlerin hepsinin kızı olcak sanırım bende adet gördüm benimde kızım olcak o zeman bakelım daha belli değil:)

Amiiiinn inşallah canım teoriler rüyalar takvimler vs derken iyice kaptırdım kendimi erkek olursa yine çok sevicem elbetteki evlat sonuçta ama baya şoka girerim heralde
Ben bütün teorileri çürüttüm. Kalp atışı teorisi Ramzi teorisi Çin takvimi hepsi kız diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…