- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.341
Maşallah canımKizlar kimler hangi vitamini kullaniyor ?
Ben 5.haftadan beri vinalac kullaniyorum elimdeki tablet bitince decavit kullancam.Bulanti yaparsa vinalac ile devam .
Ocean omega 3, Devit bir de demir yapım var igrenc mide bulandiriyor .
Bir de B 12 ignem
Vitaminler guc vermesi gerekirken beni cok yoruluyor valla alisamadim .Maşallah canımben de decavit multivitamim ve maltofer fol kullanıyorum. İkisinin de içeriğinde folik asit var sıkıntı olur mu ki acaba maltofer sindirim sistemimi mahvetti ve mide rahatsızlığı ve bulantı yapıyor. Doktorum birer gün ara ile al dedi. Şimdilik böyle
Haklısın canım beni de aynı şekildeVitaminler guc vermesi gerekirken beni cok yoruluyor valla alisamadim .
benimde aynenCanım benim belim değilde kuyruk sokumum çok ağrıyor
ben rüyamda yeyip tiksiniomKızlar daha önce konuşuldu sanıyorum ruyada gördüğümüz seyı yemek gerekiyor mu acaba :) öyle bir yiyorum ki hemde ruyamda bile çok yedim şiştim dıye geçiyorum içimden
Canım meyveye fazla yüklenme, gebelik şekeri olmasın. Bana günde 3 porsiyon dedi. Ablam taze meyve suları içerdi babamda şeker vardı onunda etkisiyle şeker yüklemesi pozitif geldi.şimdiden tedbirli olmak lazım
ben rüyamda yeyip tiksiniomuyandığımda canım istemio
Hastanede ben gecelik kullandım. Doğum bittiğinde altıma hasta bezi bağladılar, hafif doğruldum, geceliğimi giydirdiler. 1 gece kaldım hastanede. 2-3 defa hasta bezi değişti. Gecelik ile rahat oldu.
h
Hastanede gecelik çok rahat oldu benim için sezeryanla doğum yaptım çünkü ama eve geçince pijama almıştım onu kullandım
Kesinlikle gecelik. Özellikle normal doğum için ya da sadece pijamanın üstünü giyebilirsin :)
Bende dün gece adet oluyorumdum rüyamda bakalım benimki yüzde 80 kız inş değişmez bende sabredebilirsem haftaya gideceğim çok merak ediyorum iyi mi nasılÇek canım çek yakışır sana inşallah bende çekerim pek umudum yok ama.gece rüyamda adet okuyormuşum gördüm allahım inşallah bebeğim düşmemiştir diyorum sonra tabirlere baktım hamile kadını rüyada adet olduğunu görmesi kız çocuğa delalet miş inşallah rüyam çıkar 2 hafta sonra özele gidicem kontrole bakalım hayırlısı olsun
Gözün aydın canım allah bizede öğrenmeyi nasip etsinnereye kayboldunuz yahu
3 porsiyondan kastın ne canım, 3 adet mi? Ben sadece akşamları çeşit dolu tabak yiyorum ama fazlamıdır
İyidir canım merak etme hareketleri hissetmiyoruz daha ama iyi bebeklerimizBende dün gece adet oluyorumdum rüyamda bakalım benimki yüzde 80 kız inş değişmez bende sabredebilirsem haftaya gideceğim çok merak ediyorum iyi mi nasıl
İnşallah gösterirde öğrenirsin canım bende çok merak ediyorum ama göstermeyince bekliyoruz hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde önceO rüyalardan ben çok gördüm canım herkes kız bebeğe işarettir diyor ben de öyle kendimi motive ettim ve kiz bebeğe hazırladım kendimi o zamandan beri görmüyorum o kanlı rüyalardan çok şükür sen de iyiye yor korkunu yen o zaman eminim görmeyeceksin inşallah , USG konusunda Dr bana da bir şey demedi ben şu an 16.haftamdayim ama randevuma gittiğimde 17.haftamda olacagim demek ki 16 dan sonra da oluyormuş yoksa Dr söylerdi eminim
Amiiiinn inşallah canım teoriler rüyalar takvimler vs derken iyice kaptırdım kendimi erkek olursa yine çok sevicem elbetteki evlat sonuçta ama baya şoka girerim heraldeCanım çok sevindim senin adına darısıbedef ile bana malum bizde de iki prens var ve prenses yolu bekliyoruz Allah'tan önce sağlıklı ve hayırlısıyla....
Amin canım hepimiz inşallah evet haklısın sağlıklı doğsunlar inşallahİnşallah gösterirde öğrenirsin canım bende çok merak ediyorum ama göstermeyince bekliyoruz hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde önce
Valla sözlerimi hazırlıyorum Dr bebek kız derse eşime ilk söyleyeceğim şeyeşim kız olduğunu duyunca ocağıma incir ağacı dikersin sen dedi...
dedim hele bi nisan mayıs gelsin bak gör incir ağacımı dikiyorum başka ağaç mı
Bu rüyada adet olduğunuzgörenlerin hepsinin kızı olcak sanırım bende adet gördüm benimde kızım olcak o zeman bakelım daha belli değil:)Bende dün gece adet oluyorumdum rüyamda bakalım benimki yüzde 80 kız inş değişmez bende sabredebilirsem haftaya gideceğim çok merak ediyorum iyi mi nasıl
Ben bütün teorileri çürüttüm. Kalp atışı teorisi Ramzi teorisi Çin takvimi hepsi kız diyoduAmiiiinn inşallah canım teoriler rüyalar takvimler vs derken iyice kaptırdım kendimi erkek olursa yine çok sevicem elbetteki evlat sonuçta ama baya şoka girerim heralde
Inşallah allah gönlumuze göre sağlıklı hayırlı sını verirBu rüyada adet olduğunuzgörenlerin hepsinin kızı olcak sanırım bende adet gördüm benimde kızım olcak o zeman bakelım daha belli değil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?