2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu rüyada adet olduğunuzgörenlerin hepsinin kızı olcak sanırım bende adet gördüm benimde kızım olcak o zeman bakelım daha belli değil:)
Bende daha test yaptığımın ertesi haftası görmüştüm hatta dr daha görmediğim için de rüyamda bu sefer de olmadı adet olmuşum diyordum hayırlısı bakalım

Bende daha test yaptığımın ertesi haftası görmüştüm hatta dr daha görmediğim için de rüyamda bu sefer de olmadı adet olmuşum diyordum hayırlısı bakalım
Sizin cinsiyet belli mi şimdi araştırdım biraz harbiden adet görenlerin hep kızı olmuş bakalım

Aynı soruyu bende soracağım. Ben doktoruma 2 haftada bir gidiyorum. Ultrasonda uzun uzun bakıyor. Bugünde gittim. ayrıntılı ultrasonu ne zaman nerde yapacağım diye sordum. Dedi ki ben zaten her geldiğinde ayrıntılı inceliyorum. Sadece kalbini inceleyemiyorum oda zaten tartışılır ne kadar gerekli olduğu. Ama eğer için rahat etmiyorsa bana bir Prof önerdi. Eşim gerek yok diyor ben ne düşüneceğimi bilemedim. Bugün ikisinin de bir sürü yerini ölçtü, tek tek söyledi böbreği, omurgası vs vs hepsi iyi diye. Eşimle ikimizde maddi manevi biraz yorulduk galiba gerek yok gibiyse boşuboşu evhamlı hareketlerde yapmak istemiyorum. Ayyy çok uzun oldu :)

Sağlıklı olsunda tek dileğim o

Merhaba, ben gecen hafta yaptirdim. 2li test sonucunuz yuksekse yapiliyor sanirim. Tepecik kadin dogumdan herhangi bir doktor talep ederse ücretsiz yapilabiliyor. Sağlıkla gelsin bebeginiz
Merhaba anladım çok teşekkür ederim cevap için bende nasipse özelden yaptıracağım yarın için randevu aldım bakalım hayırlısı

Merhaba kızlar nasılsınız? sonsuzzz canım şükür sonunda bugün paramız hesaba yattı birazcık eksik ama olsun bunada şükür hiç olmamasından iyidir Allah'dan yanımda var üstünü tamamlarım artık yarın için randevu aldım bugün sabah olmaz artık yarın yoğun ve koşturmalı bir gün beni bekliyor hayırlısı ile

Gobegimin altinda sertlik var onu hissediyorum Ama hamis oldugum belli degil hic bir arkadas var 10 haftalik masallah gobegi 7 aylik gibi cikmis ben ondan ondeyim ama sanki hamile degilmisim gibi :/

Bende yarın bu soruyu sormayı planlıyordum gerekte Yok o zaman çok doğruyu söylüyorsun

Kızlar kimi benim gibi karnının büyüklüğünden şikayetçi kimi göbeğinin çıkmamasından. Karnım okadar gerginki nefes alamıyorum. İnş siz böyle seyler yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…