2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh yavrum ahh bi göstermedin kendini nelerle uğraşıyoz
Mehter yürüyüşü gibi oldum resmen
aynen valla canım benimse haftaya randevu söyler mi oda belli değil o zaman 14+6olucaz ısrarda etmek istemiyorum umarım miniğim doktorun gözüne sokarda söylemek zorunda kalır

Minnos cok sinirliydi. Eller mekik dokuyordu mubarek :) erkek de mi insan korkuyor. Cevrede erkege tapildigi icin sonra kiz dersek bak bak heves ettiler kursaklarında kaldi derler. Halbuki bizim ilk cocuk kizsa da erkekse de ayni seviniyoruz
Canim bizde ve esimin ailesinde kiz deliligi var. Erkek olcak dedik herkes hiii olsun artik napalim dedi insanlar degisik turlu turlu

Herkese merhaba nasılsınız doktordan geldık çok şükür bebeğim iyi bronşit faranjıt sinüzit miyalji daha da var bir kaç bişey de aklımda kalmadı Bı sürü ilaç verdı doktor antibiyotik tedavisi başladı İnş bıkac gune toparlarım Rabbim kimseye vermesin boyle hastalık

Çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım

Benim çok zor geçiyor bu aralar üstelik kanamam da var kusarken çok zorlanıyorum sanırım oda etkiliyor bakalım atlatmaya çalışıyorum haftaya ikili teste gidicez

tam olarak doğum tarihlerini yazsana bi site buldum bakalım ne dicek
Ben 11.11.1988
Eşim 07.12.1986
Geçmiş olsun cnm

bana da kız çıktı ve kızım olucak Allahın izniyle

06.10.2017 ile 07.06.2018 arası kız dönemidir. Bu da bana yapılan yorum

11.11.2015 ile 11.11.2018 arası kız dönemidir.

sana da kız çıkıyo canım...
netleşince konuşalım bunu :)

bana da kız çıktı ve kızım olucak Allahın izniyle

06.10.2017 ile 07.06.2018 arası kız dönemidir. Bu da bana yapılan yorum
Hayırlısı cnm konuşalım inşallah o günleri görelim dee..
Çin takvüminde ne çıkıyordu peki ?
Bna çin takviminde erkek çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…