2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sizde yillar ayni. Dogum ayi kime yakinsa o galiba

Ölçüm baştan popoya yapılır takivimizdr bile yeşil kısımda yazıyor
Ya bende çok farklı bir boy çıktığı için sormuştum da seninkinin boyuna bacakları da eklemiştir Dr. demişlerdi. Ondan sordum canım. Yani aşağıdaki takvim çok daha küçük yazıyor boyu. Mesela bende şuan takvimde 13 cm yazıyor ama iki hafta önce 13 cmdi bebek.

canı saolsun miniğin... öğreniriz az kaldı inşallah
Öyle cnm hiç fark etmez cinsiyeti yeterki gelsin göstersin kendisini isim düşüncez daha :))
Anladm.. bnde 9gün önce gittiğimde 7bucuk 8cm demişti belki bacaklarını da öçmüştür ama bnden 3hafta öndesin olalabilirde

Hmm bunlarda zor iş araştır soruştur bul bakalım mayıs gibi soruşturur karar veririz

bir hafta daha bitti kızlar yaa...
zaman çabuk geçiyor...
hepinize iyi haftasonları.... giremeyebilirim... pazartesi görüşürüz hepinizi öpüyorum...

Bütün özeller söyler canım ben bizim burda 4 sene önce mail adreslerine yazmıştım bir kaç saat sonra cevap yazdılar , ararsan söylerler canım eminim ama devleti bilmiyorum emin değilim orda söylerler mi

Çok geçmiş olsun canım, antibiyotik başlattıklarına göre ilerlemiş. Aman dikkat et kendine bol bol dinlen, ılık su iç, c vitamini ye.

Canım ben onu hangi yılda kaldıysan ona yakın kimse o oluyor diye biliyorum mesela en son eşim 2016 da ben 2015 te bitiyo hamile kaldığım yıl 2017 benimki erkek mi olacak şimdi benimkini hesaplasana ben mi yanlış hesaplıyorum eşim 80 li ben 85 liyim

Cevremizde erkeklerin pipisinin heykelini dikecekler nerdeyse. O yuzden korkum canim
Ben de erkeğe benzettim canım hayırlı olsun inşallah , sen yine de soran olursa "doktor şimdilik erkek dedi bakalım ilerki haftalarda kesinleşir " dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…