2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi günlüğü 350 lira. Yılların etkisi vardır muhakkak. İle göre de değişebilir.

Önceden ecopirin kullanıyordum cnm şimdi vitamin ve kan sulandırıcı takviye yapmak istedi bebek biraz hareketsizdi hastalanınca onada yansıdı sanirim bide kahvaltı erken yapmıştım uyuyordu zaten cinsiyette öğrenemedik göstermedi kendini. Cnm usg de baktım popoya kadar ölçmüş sanirim ayaklarda varmı sormadım onu biraz moralim bozuktu açıkçası birde sezeryan olacağı için 27 haziran olarak belirledi

Cinsiyeti öğrenemiyoruz bnmde aklma başka başka sorular geliyor aklma
Geçenlerde göz rengini merk etmiştim bugun de kan grubunu :))
Ben A rh+ eşim 0 rh+ sanrm A rh + olucak
Ama göz rengini çözemedm.
Bnm kahverengi ama babaannem yeşil gözlü..
Eşim ela gözlü görümcem mavi fln renkli hepsi..
Ela yada yeşil olurmu acbaa

Biz sormuştuk yılbasından önce devletler söylemez belki ama özel söyler dr ismini söyleyerek bilgi verirler bana verdiler
Doktorun ismini söyleyerek derken yani herhangi bi hastaneyi arayıp öğrenemezmiyiz mesela ncrye gidiyorum ama medikal i veya başka bi hastaneyi arayıp öğrenmek istiyorum eğer gebeliğim sağlıklı bi şekilde devam ederse allahın izniyle eşimde memlekette yapmamı istiyo orda çok duyduğum bi özel hastane var orayı arayıp öğrenenilirmiyim söylerlermi

Ayaklar ölçülmüyor canım baştan popoya ölçüm yapılıyor

Bn kendi hastnmi aradm hangi dr die sordular.. dr a da bağlı bazıları daha popüler daha tecrübeli fln değişebilir... ama memleket değiştirceksn onu söyleyip genel bi fiyat sorabilirsin yada hastnenin drlara bak 1 2 tane isim sor

Herkese merhaba yani üye oldum 12+5 günlük hamileyim yaşım 36 ilk gebeliğim pazartesi 2li test yapıldı sonuçlarım fere bhcg 58,78 mom 1,85 pap-a 3011 mom 1.52 risk 1/360 çıktı dünden beri elimde değil ağlayıp duruyorum bugün prens test için kan verdim 2 hafta sonra sonuçlarım çıkacak benim gibi 2li testi riskli çıkıp sonrasında bu testi yaptırıp olumlu sonuç alan var mı?

Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ölçüm baştan popoya yapılır takivimizdr bile yeşil kısımda yazıyor

Ya maşallah bacakları üst üste atmış nasıl tatlı duruyor minnoş! Burda erkek olarak gözüküyor canım evet. Pipi resmi vermiş sana Dr.

Minnos cok sinirliydi. Eller mekik dokuyordu mubarek :) erkek de mi insan korkuyor. Cevrede erkege tapildigi icin sonra kiz dersek bak bak heves ettiler kursaklarında kaldi derler. Halbuki bizim ilk cocuk kizsa da erkekse de ayni seviniyoruz

Minnos cok sinirliydi. Eller mekik dokuyordu mubarek :) erkek de mi insan korkuyor. Cevrede erkege tapildigi icin sonra kiz dersek bak bak heves ettiler kursaklarında kaldi derler. Halbuki bizim ilk cocuk kizsa da erkekse de ayni seviniyoruz
Bizimde ilk cocuk herkez merakta ve herkez kız hissediyorum dior.. bizim içinde hiç farketmiyor 4 yıl bekledik sağlıkla kucağımıza alalım yeterki diorum...
Millettin lafına pek takılmm yoksa yaşanmaz :)

Ben yeşil eşim ela gözlü... ben Arh+ eşim 0rh+
ilk oğlum kahverengi gözlü oldu... kan grubu A rh+
küçük oğlum mavi doğdu sonra yeşile döndü.... kan grubu yine A rh+

Ben yeşil eşim ela gözlü... ben Arh+ eşim 0rh+
ilk oğlum kahverengi gözlü oldu... kan grubu A rh+
küçük oğlum mavi doğdu sonra yeşile döndü.... kan grubu yine A rh+
Göz rengi hala muamma ama sanrım kan uyuşmazlığı olmadığı sürece bebek anneden alıyor kanı sanrm (kayınvalidem 0 görümcem ve torunları 0).. gerçi 0 grubu a ve b ye dirençsizmiş

Bizimde ilk cocuk herkez merakta ve herkez kız hissediyorum dior.. bizim içinde hiç farketmiyor 4 yıl bekledik sağlıkla kucağımıza alalım yeterki diorum...

Ben salak gibi cok üzülüyorum en ufak seye. Erkege kiymet cok bizde cunku tum sulale gelinleri hamile benim tarafimda ve hepsi kizdi son iki kisi idik ikimizin de oglan cikti. Babamin ikinci ve ilk erkek torunu eşim zaten tek cock :) allah ahlaklarini bahtlarini guzel eylesin insallah kizi da erkegi de evlat

Canim sana yuzde yuz tutan bir yöntem soyleyeyim. Erkek vucudu 4 kadin vucudu 3 yilda bir yenilenirmis. O yuzden bebek kimin yenilenemsine yakinsa cinsiyet o olurmus. Çok sacma dedim ama cevremde en az 50 kisiye yaptik 50 side olumlu. Esinim dogum tarihine 4 ekle seninkine 3. Bebegin dogum yilina hanginiz yakinsa cinsiyet o. Ortada ise net olmuyor. Benim esim 86 li ekledik ekledik net 2018 cikti. Ve erkek. Bana da yengem yapmıştı. Benimki 2017 cikiyor mesela 2019 da bi daha hamile kaldim diyelim esim 2022 ben 2020 olacagim icin yuksek ihtimal kiz olacak insallah yarabbim onu da nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…