- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.861
Ya maşallah bacakları üst üste atmış nasıl tatlı duruyor minnoş! Burda erkek olarak gözüküyor canım evet. Pipi resmi vermiş sana Dr.Fotodan anlayan var mi kizlar. Erkek dedi doktor ama sonra kiz der herkese rezil olursak diye endiseliyizEki Görüntüle 2097251
Şimdi günlüğü 350 lira. Yılların etkisi vardır muhakkak. İle göre de değişebilir.İkinci oğluma medkalde yapmıştım Tokat’ta eşimin işinden dolayı mı bilmiyorum 5 sene öncesi 750 ydi 5 sene öncesine göre normal mi bilmem iki kişilik oda da kalmıştık 2.5 gün günlüğü 100 liraydı şimdi tabi değişmiştir fiyatlar
Aynen canım bakalım Antep’te ne kadar sağolasınŞimdi günlüğü 350 lira. Yılların etkisi vardır muhakkak. İle göre de değişebilir.
Biz sormuştuk yılbasından önce devletler söylemez belki ama özel söyler dr ismini söyleyerek bilgi verirler bana verdilerKızlar telefonla arasak hastaneleri fiyat bilgisi verirlermi acaba
Önceden ecopirin kullanıyordum cnm şimdi vitamin ve kan sulandırıcı takviye yapmak istedi bebek biraz hareketsizdi hastalanınca onada yansıdı sanirim bide kahvaltı erken yapmıştım uyuyordu zaten cinsiyette öğrenemedik göstermedi kendini. Cnm usg de baktım popoya kadar ölçmüş sanirim ayaklarda varmı sormadım onu biraz moralim bozuktu açıkçası birde sezeryan olacağı için 27 haziran olarak belirlediMaşallah bebisinee ama neden kan sulandırıcı başlattı? Önceden kullanmiyordun değil mi? Bebeğin boyu baştan popoya mi 14 cm yoksa bacaklar da var mı? Bir de neden 15 gün önce olabilir dedi sezeryan olabilir diye mi?
Doktorun ismini söyleyerek derken yani herhangi bi hastaneyi arayıp öğrenemezmiyiz mesela ncrye gidiyorum ama medikal i veya başka bi hastaneyi arayıp öğrenmek istiyorum eğer gebeliğim sağlıklı bi şekilde devam ederse allahın izniyle eşimde memlekette yapmamı istiyo orda çok duyduğum bi özel hastane var orayı arayıp öğrenenilirmiyim söylerlermiBiz sormuştuk yılbasından önce devletler söylemez belki ama özel söyler dr ismini söyleyerek bilgi verirler bana verdiler
Ayaklar ölçülmüyor canım baştan popoya ölçüm yapılıyorÖnceden ecopirin kullanıyordum cnm şimdi vitamin ve kan sulandırıcı takviye yapmak istedi bebek biraz hareketsizdi hastalanınca onada yansıdı sanirim bide kahvaltı erken yapmıştım uyuyordu zaten cinsiyette öğrenemedik göstermedi kendini. Cnm usg de baktım popoya kadar ölçmüş sanirim ayaklarda varmı sormadım onu biraz moralim bozuktu açıkçası birde sezeryan olacağı için 27 haziran olarak belirledi
cok sagol canım benımHayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin
Bn kendi hastnmi aradm hangi dr die sordular.. dr a da bağlı bazıları daha popüler daha tecrübeli fln değişebilir... ama memleket değiştirceksn onu söyleyip genel bi fiyat sorabilirsin yada hastnenin drlara bak 1 2 tane isim sorDoktorun ismini söyleyerek derken yani herhangi bi hastaneyi arayıp öğrenemezmiyiz mesela ncrye gidiyorum ama medikal i veya başka bi hastaneyi arayıp öğrenmek istiyorum eğer gebeliğim sağlıklı bi şekilde devam ederse allahın izniyle eşimde memlekette yapmamı istiyo orda çok duyduğum bi özel hastane var orayı arayıp öğrenenilirmiyim söylerlermi
Ölçüm baştan popoya yapılır takivimizdr bile yeşil kısımda yazıyorÖnceden ecopirin kullanıyordum cnm şimdi vitamin ve kan sulandırıcı takviye yapmak istedi bebek biraz hareketsizdi hastalanınca onada yansıdı sanirim bide kahvaltı erken yapmıştım uyuyordu zaten cinsiyette öğrenemedik göstermedi kendini. Cnm usg de baktım popoya kadar ölçmüş sanirim ayaklarda varmı sormadım onu biraz moralim bozuktu açıkçası birde sezeryan olacağı için 27 haziran olarak belirledi
Ya maşallah bacakları üst üste atmış nasıl tatlı duruyor minnoş! Burda erkek olarak gözüküyor canım evet. Pipi resmi vermiş sana Dr.
Canim bana da erkek gibi geldi. Hem rezil oluruz diye dusunme rezil olcak ne var. Komik bi ani olarak kalir.
Bizimde ilk cocuk herkez merakta ve herkez kız hissediyorum dior.. bizim içinde hiç farketmiyor 4 yıl bekledik sağlıkla kucağımıza alalım yeterki diorum...Minnos cok sinirliydi. Eller mekik dokuyordu mubarek :) erkek de mi insan korkuyor. Cevrede erkege tapildigi icin sonra kiz dersek bak bak heves ettiler kursaklarında kaldi derler. Halbuki bizim ilk cocuk kizsa da erkekse de ayni seviniyoruz
Ben yeşil eşim ela gözlü... ben Arh+ eşim 0rh+Cinsiyeti öğrenemiyoruz bnmde aklma başka başka sorular geliyor aklma
Geçenlerde göz rengini merk etmiştim bugun de kan grubunu :))
Ben A rh+ eşim 0 rh+ sanrm A rh + olucak
Ama göz rengini çözemedm.
Bnm kahverengi ama babaannem yeşil gözlü..
Eşim ela gözlü görümcem mavi fln renkli hepsi..
Ela yada yeşil olurmu acbaa
Göz rengi hala muamma ama sanrım kan uyuşmazlığı olmadığı sürece bebek anneden alıyor kanı sanrm (kayınvalidem 0 görümcem ve torunları 0).. gerçi 0 grubu a ve b ye dirençsizmişBen yeşil eşim ela gözlü... ben Arh+ eşim 0rh+
ilk oğlum kahverengi gözlü oldu... kan grubu A rh+
küçük oğlum mavi doğdu sonra yeşile döndü.... kan grubu yine A rh+
Bizimde ilk cocuk herkez merakta ve herkez kız hissediyorum dior.. bizim içinde hiç farketmiyor 4 yıl bekledik sağlıkla kucağımıza alalım yeterki diorum...
Millettin lafına pek takılmm yoksa yaşanmaz :)
Bizimde ilk cocuk herkez merakta ve herkez kız hissediyorum dior.. bizim içinde hiç farketmiyor 4 yıl bekledik sağlıkla kucağımıza alalım yeterki diorum...
Millettin lafına pek takılmm yoksa yaşanmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?