2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tam doğum tarihlerini ver hemen bakayım ben

Ense ölçümü ne kadardı canım bir de testin fotosunu çekip atsan burda baksak hepimiz , hemen ağlayıp bebeğini üzme canım o kadar insana dediler ki riskli falan ama doğunca sapa sağlam hiç bir doktor kesin emin olamaz sadece olma riski yüksek derler anca hele bi o yaptirdigin testin cevabı çıksın bakalım inşallah hersey güzel olacak üzülme sakın

Merhabakızlar. Doktordan geldik erkek çıktı cinsiyet şükür Rabbime gönlüne göre verdi kesin olsun diye 1 hafta sonra gene gel.dedi ama erkek yani belli dedi
Gözün aydın cnm kesinleşince tabloya yazalım özel mesaj atarsn
Hmm bunlarda zor iş araştır soruştur bul bakalım mayıs gibi soruşturur karar veririz
Araştırmadan olurmu kime denk geliceksin belli deil eğer niyetin öyleyse araştır zaman var sonuçta...

Bütün özeller söyler canım ben bizim burda 4 sene önce mail adreslerine yazmıştım bir kaç saat sonra cevap yazdılar , ararsan söylerler canım eminim ama devleti bilmiyorum emin değilim orda söylerler mi
Sağol canım ilk baharda soruşturmaya başlarız bakalım ilk olarak 29 unda gidicem özele sorayım hazır gitmişken

Dediğim gibi benim fikrim bu:) fikir alışverişi yapıyoruz sonuçta. Ben bebeğim 3 aylıkken 2 dk da bir yanına gidip yüzünü birşeyle kapatmış mı, düzgün nefes alıyor mu diye kontrol ediyordum. Başka bir odada olsaydı zorlanırdım. Oğlumun odasını 1 yaşında ayırdığımda da hiç zorlanmadı. Galiba yetiştirme ve alıştırmayla alakalı..

Kizlar Dr kontrolum iyiydi ama aç olduğum için bebek hic hareket etmedi Dr kızdı is yerinde de yemek yemen lazım artık iki kişisin diye. Bebeğin boyu 16 cm mis sordum baştan popoya mi diye hayır dedi fl diye bir değer var onu 7 le çarpınca bebeğin gerçek boyunu verir onu söylüyorum dedi. Yani aşağıdaki tabloyla uymaması normal.
Ha bir de üçlü test yapmadı sadece afp diye bir kan testi istedi noral tüp defekti için.
Cinsiyetini de göstermedi bu sefer sıpa

Benim ilk oğlumda eşim yenilemiş.İkinci oğlumda ben yenilemisim tutmuyor bende bakalım 3.de eşim yenilemiş gözüküyor 3.erkek mi kız mı

Benim ilk oğlumda eşim yenilemiş.İkinci oğlumda ben yenilemisim tutmuyor bende bakalım 3.de eşim yenilemiş gözüküyor 3.erkek mi kız mı
Benimde ilk oğlumla şimdiki ara döneme denk geliyo onuda hesaplamak zormuş ikinci oğlumda kız çıkıyor bende tutmadı bakalım bu ne olacak Buda ara dönem eğer arkadaşın hesaplaması gibiyse bu kız olacak ama bu seferde diğer çocuklar tutmuyor karışık yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…