2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Ankara'dasın sanırım. Hangi hastaneyi düşünüyorsun?

Boşver milleti rabbim en iyisini bilir.. ztn sevdiği kuluna kız evlat verirmiş.. bnm babamın da 2kızı 1kız torunu var belki erkek ister ama hiç söylemedi..
Kayınpederimse soyunu devam ettirecek tek kişi eşim ama müjdeyi verdikten sonra biz gidince "kızııım geel kızım" die alıştırma yapmaya başlamış :) görümcemin 2oğlu var ailelerden baskı yok çok şükür....
Sağlıklı olsun yeterki analı babalı uzun ömürlü olsun..

Onu duydm ama pek anlamadm... bn 88 li kasım eşim 86 lı arlık ayında ??

benim de riskli hatta 1/50 kan testini yaptırmadım yaptırmayacağım ben inanıyorum bebeğim sağlıklı değilse de Allah'ım öyle karar vermiş başım üstüne .İnşallah sonuçların iyi çıkar canım moralini yüksek tut oda etkileniyor unutma.

86+4+4+4+ diye gideceksin
88+3+3+3+ diye gideceksin 2018 e hangisi yakınsa o canım

seninde kız görünüyo canım bildiğim kadarıyla
ama şimdi şöyle olması gerekmiyor mu benimki daha bu sene yenilenecek eşiminki 2016da yenilenmiş teorik olarak 2017de hamile kaldım en son eşimin yenilendiği için erkek olması gerek değilimi (erkek hissediyorum ya ondan bu ısrar)

olabilir canım ya tam net bilmiyorum o yüzden bişi diyemem ama sanki senin dediğin daha mantıklı gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…