- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.881
Canım Ankara'dasın sanırım. Hangi hastaneyi düşünüyorsun?Canım acıbadem veya böyle çok bilindik yerler her zaman pahalıdır zaten. Benim bulunduğum ildeki acıbadem 6 bin dedi sezeryan için. Yine gayet iyi başka hastaneler ise 3 bin fiyat verdiler. Yenidoğan yoğun bakimlari da var. Büyük şehirlerde daha düşük fiyat veren yerler de olur muhakkak
Boşver milleti rabbim en iyisini bilir.. ztn sevdiği kuluna kız evlat verirmiş.. bnm babamın da 2kızı 1kız torunu var belki erkek ister ama hiç söylemedi..Ben salak gibi cok üzülüyorum en ufak seye. Erkege kiymet cok bizde cunku tum sulale gelinleri hamile benim tarafimda ve hepsi kizdi son iki kisi idik ikimizin de oglan cikti. Babamin ikinci ve ilk erkek torunu eşim zaten tek cock :) allah ahlaklarini bahtlarini guzel eylesin insallah kizi da erkegi de evlat
Onu duydm ama pek anlamadm... bn 88 li kasım eşim 86 lı arlık ayında ??Canim sana yuzde yuz tutan bir yöntem soyleyeyim. Erkek vucudu 4 kadin vucudu 3 yilda bir yenilenirmis. O yuzden bebek kimin yenilenemsine yakinsa cinsiyet o olurmus. Çok sacma dedim ama cevremde en az 50 kisiye yaptik 50 side olumlu. Esinim dogum tarihine 4 ekle seninkine 3. Bebegin dogum yilina hanginiz yakinsa cinsiyet o. Ortada ise net olmuyor. Benim esim 86 li ekledik ekledik net 2018 cikti. Ve erkek. Bana da yengem yapmıştı. Benimki 2017 cikiyor mesela 2019 da bi daha hamile kaldim diyelim esim 2022 ben 2020 olacagim icin yuksek ihtimal kiz olacak insallah yarabbim onu da nasip etsin:)
Yok canım ben eskisehirdeyim belki Ankara'ya da gelebilirim ama orayı daha hiç arastirmadimCanım Ankara'dasın sanırım. Hangi hastaneyi düşünüyorsun?
benim de riskli hatta 1/50 kan testini yaptırmadım yaptırmayacağım ben inanıyorum bebeğim sağlıklı değilse de Allah'ım öyle karar vermiş başım üstüne .İnşallah sonuçların iyi çıkar canım moralini yüksek tut oda etkileniyor unutma.Herkese merhaba yani üye oldum 12+5 günlük hamileyim yaşım 36 ilk gebeliğim pazartesi 2li test yapıldı sonuçlarım fere bhcg 58,78 mom 1,85 pap-a 3011 mom 1.52 risk 1/360 çıktı dünden beri elimde değil ağlayıp duruyorum bugün prens test için kan verdim 2 hafta sonra sonuçlarım çıkacak benim gibi 2li testi riskli çıkıp sonrasında bu testi yaptırıp olumlu sonuç alan var mı?
Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
86+4+4+4+ diye gideceksinBoşver milleti rabbim en iyisini bilir.. ztn sevdiği kuluna kız evlat verirmiş.. bnm babamın da 2kızı 1kız torunu var belki erkek ister ama hiç söylemedi..
Kayınpederimse soyunu devam ettirecek tek kişi eşim ama müjdeyi verdikten sonra biz gidince "kızııım geel kızım" die alıştırma yapmaya başlamış :) görümcemin 2oğlu var ailelerden baskı yok çok şükür....
Sağlıklı olsun yeterki analı babalı uzun ömürlü olsun..
Onu duydm ama pek anlamadm... bn 88 li kasım eşim 86 lı arlık ayında ??
Vuuuhhuuu86+4+4+4+ diye gideceksin
88+3+3+3+ diye gideceksin 2018 e hangisi yakınsa o canım
ikinizinde 2018 çıkıyo canım hangi ayda doğdunuz ?Vuuuhhuuu
tam 2018 e geliyorsa napıcaz86+4+4+4+ diye gideceksin
88+3+3+3+ diye gideceksin 2018 e hangisi yakınsa o canım
o zamanda doğduğunuz aya bakılıyotam 2018 e geliyorsa napıcaz
İkimizde 88 doğumluyuz eşim mart ben aralık benim 2018 oluyor eşimin 2016 bu durumda ne oluyoro zamanda doğduğunuz aya bakılıyo
ikinizinde 2018 çıkıyo canım hangi ayda doğdunuz ?
Aynen bnm hep öyle arada hep obyüzden hiç şu cinsiyete yakınım diemiyorum :)tam 2018 e geliyorsa napıcaz
evet bu durumda kız olması lazımAynen bnm hep öyle arada hep obyüzden hiç şu cinsiyete yakınım diemiyorum :)
Ben kasım eşim aralıkk
Ben mi kazandım önce benn
Sen kazanmış oluyorsun sanırım ama en son yenilenen değil miydi yakın olan değildi sanki kafamda deli sorularAynen bnm hep öyle arada hep obyüzden hiç şu cinsiyete yakınım diemiyorum :)
Ben kasım eşim aralıkk
Ben mi kazandım önce benn
seninde kız görünüyo canım bildiğim kadarıylaİkimizde 88 doğumluyuz eşim mart ben aralık benim 2018 oluyor eşimin 2016 bu durumda ne oluyor
Hadi hayırlısı 2hafta 2 gün kaldı öğreniriz inşallah..evet bu durumda kız olması lazım
bakalım tutacak mıHadi hayırlısı 2hafta 2 gün kaldı öğreniriz inşallah..
ama şimdi şöyle olması gerekmiyor mu benimki daha bu sene yenilenecek eşiminki 2016da yenilenmiş teorik olarak 2017de hamile kaldım en son eşimin yenilendiği için erkek olması gerek değilimi (erkek hissediyorum ya ondan bu ısrar)seninde kız görünüyo canım bildiğim kadarıyla
Amin hepimizin evladını rabbim korusunbenim de riskli hatta 1/50 kan testini yaptırmadım yaptırmayacağım ben inanıyorum bebeğim sağlıklı değilse de Allah'ım öyle karar vermiş başım üstüne .İnşallah sonuçların iyi çıkar canım moralini yüksek tut oda etkileniyor unutma.
Ahh yavrum ahh bi göstermedin kendini nelerle uğraşıyozSen kazanmış oluyorsun sanırım ama en son yenilenen değil miydi yakın olan değildi sanki kafamda deli sorular
olabilir canım ya tam net bilmiyorum o yüzden bişi diyemem ama sanki senin dediğin daha mantıklı gibi geliyoama şimdi şöyle olması gerekmiyor mu benimki daha bu sene yenilenecek eşiminki 2016da yenilenmiş teorik olarak 2017de hamile kaldım en son eşimin yenilendiği için erkek olması gerek değilimi (erkek hissediyorum ya ondan bu ısrar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?