- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
- #17.001
Cnm yat dinln diecmde yinede agrio bnmde suan midem yaniiooo
Mide yanmasina gaviscon surup iyi geliyor canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm yat dinln diecmde yinede agrio bnmde suan midem yaniiooo
Yasadn mi cnm mide ynmasiMide yanmasina gaviscon surup iyi geliyor canim
kızlar ınanılmaz ama cocuklarımda hep tutuyo buda kız dıyo
Benim 2 oğlum var ikisinde de tutuyo buna da kız diyordu doktor netleştirdiValla bende şok olmuştum. Pub bilmem ne kiz dedilerdi. Cin takvimi kiz dedi ama bu en mantikli olani geldi. Anneme babama bile yaptik tuttu
Uzanıp dinlenmeye çalış canım maalesef bazı hamilelerde sık olur bel ağrıları, eğer dayanılmaz olursa doktor bir ağrı kesici yazsınKizlar belim cok agriyor.
Ne yapmam lazimm cok fenaa...
Tam olarak nasılmış canım ben hamile kaldığın ay hesaplanıyor diye biliyordum şimdi kafam karıştı, tam olarak nasıl hesaplanıyor çok merak ettimValla bende şok olmuştum. Pub bilmem ne kiz dedilerdi. Cin takvimi kiz dedi ama bu en mantikli olani geldi. Anneme babama bile yaptik tuttu
Benim 2 oğlum var ikisinde de tutuyo buna da kız diyordu doktor netleştirdi
Tam olarak nasılmış canım ben hamile kaldığın ay hesaplanıyor diye biliyordum şimdi kafam karıştı, tam olarak nasıl hesaplanıyor çok merak ettim
Canım benim dün gece o kadar midem yandıki sabah 5 gibi uyuyabildim. Birkaç defa kustum hatta safra çıkana kadar. Korkudan bu akşam hiç bişey yemedim akşam üzeri hafif bi yanma vardı biraz sütle yatıştıYasadn mi cnm mide ynmasi
Ben 1987 Eylül, eşim 1982 mart canım sana zahmet hesaplar mısınKuzum her kadinin vucudu 3 her erkegin vucudu 4 yilda bir yenilenirmis. Dogum Kimin yenilenmesine yakinsa cinsiyeti ondan alirmis. Esinin ve senin dogum yilinizi söylersen hesaplarız
Ben 1987 Eylül, eşim 1982 mart canım sana zahmet hesaplar mısın
Canim banada bakar mısın eşim eylül 1979 ben ağustos 1984Esine yakin cikti canim erkek :)
Teşekkür ederim canım sana da zahmet verdim hakkını helal etEsine yakin cikti canim erkek :)
esıne daha yakın canım erkek belımı cınsıyetıCanim banada bakar mısın eşim eylül 1979 ben ağustos 1984
12 haftalikken 2 li teste yüzde 80 kız dendi dünde devlete gittim o da kıza benzetti kesin diyen çıkmadı daha 2 hafta sonra Dr uma gideceğim inş o zaman kesinleşiresıne daha yakın canım erkek belımı cınsıyetı
hayırlısı olsun canım benımde 12haftalıkken yuksek ıhtımal kız dedı ozelede gıttım gecen hafta oda kız dedı bundada kız cıktı obur cocuklarıma baktım onlardada dogru rus takvımı bu yoksa daha farklı bıseymı gogıldakı rus takvımınde erkek cıktı benım12 haftalikken 2 li teste yüzde 80 kız dendi dünde devlete gittim o da kıza benzetti kesin diyen çıkmadı daha 2 hafta sonra Dr uma gideceğim inş o zaman kesinleşir
Aynen sağlıklı hayırlı olsun da bende Çin erkek rus kız çıkmıştı benimki de kesinlesse bir an önce senin öbür çocukların kız mi erkek mihayırlısı olsun canım benımde 12haftalıkken yuksek ıhtımal kız dedı ozelede gıttım gecen hafta oda kız dedı bundada kız cıktı obur cocuklarıma baktım onlardada dogru rus takvımı bu yoksa daha farklı bıseymı gogıldakı rus takvımınde erkek cıktı benım