Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuzum her kadinin vucudu 3 her erkegin vucudu 4 yilda bir yenilenirmis. Dogum Kimin yenilenmesine yakinsa cinsiyeti ondan alirmis. Esinin ve senin dogum yilinizi söylersen hesaplarız
Canım benim dün gece o kadar midem yandıki sabah 5 gibi uyuyabildim. Birkaç defa kustum hatta safra çıkana kadar. Korkudan bu akşam hiç bişey yemedim akşam üzeri hafif bi yanma vardı biraz sütle yatıştı
Kuzum her kadinin vucudu 3 her erkegin vucudu 4 yilda bir yenilenirmis. Dogum Kimin yenilenmesine yakinsa cinsiyeti ondan alirmis. Esinin ve senin dogum yilinizi söylersen hesaplarız
Teşekkür ederim canım sana da zahmet verdim hakkını helal et diğer bütün teoriler kız diyordu ilk bu teori erkek dedi bakalım Dr ne diyecek hayırlısı inşallah daha 1 hafta var randevuma çok heyecanlıyım :)
12 haftalikken 2 li teste yüzde 80 kız dendi dünde devlete gittim o da kıza benzetti kesin diyen çıkmadı daha 2 hafta sonra Dr uma gideceğim inş o zaman kesinleşir
12 haftalikken 2 li teste yüzde 80 kız dendi dünde devlete gittim o da kıza benzetti kesin diyen çıkmadı daha 2 hafta sonra Dr uma gideceğim inş o zaman kesinleşir
hayırlısı olsun canım benımde 12haftalıkken yuksek ıhtımal kız dedı ozelede gıttım gecen hafta oda kız dedı bundada kız cıktı obur cocuklarıma baktım onlardada dogru rus takvımı bu yoksa daha farklı bıseymı gogıldakı rus takvımınde erkek cıktı benım
hayırlısı olsun canım benımde 12haftalıkken yuksek ıhtımal kız dedı ozelede gıttım gecen hafta oda kız dedı bundada kız cıktı obur cocuklarıma baktım onlardada dogru rus takvımı bu yoksa daha farklı bıseymı gogıldakı rus takvımınde erkek cıktı benım