- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #17.661
Onemli deil canimHe anladım tamam daha kapsamlı sonuç veriyor çok sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onemli deil canimHe anladım tamam daha kapsamlı sonuç veriyor çok sağol
Çok geçmiş olsun canım, evet karışık bir durum ama hangisi daha iyi onu asla bilemezsin bence sen hangisinin yanında kendini rahat hissediyorsun ona git, üçlü test ikili test kadar ayrıntılı değil orda bir kaç değere bakıyorlar galiba o kadar, hiç kafan karışmasın doktoruna uy ona güven ne derse yap güvenmek rahatlatır insanı, başka hamilelere neler yapıldı falan hiç sorma işlemler ilaçlar kişiye göre değişiyor birisinde bir değer düşük çıkıyor ona göre bir şeyler yapılıyor diğerinde yüksek çıkar ona göre işlem yapılır bu her zaman böyle olmuştur. Moralini yüksek tut her zamanKızlar lütfen okuyup yorumlar mısınız?
Ben doğudayım işim gereği
Burada devlet hastanesine zaten güvenim yok , 2 özel hastane toplam 3 doktor var başka bir şehirde de iyi bir doktor vardı
Biliyorum tek bir doktora devam etmem gerekirdi ama emin olamadığımdan hepsini denedim
Keseyi birinde,kalp atışını birinde gördüm hepsi ayrı ilaçlar verdi, sonra diğer şehirdeki doktora gittim ikili test yaptırdım o da ayrı bi ilaç verdi, sonra gece kanamam oldu gelebilen tek doktora gittik 2 gece yattım doktor başka bir arkadaşıma 3 lü teste hiç gerek yok dediği halde bize ikili test sonucunu da getir 3 lü test yapalım dedi bi de hiçbir vitamin ilacı içme dedikızlar ben napıcam hangi doktorun iyi olduğunu da bilemedim üçlü test mevzusu da aşırı kafamı karıştırdı lütfen yorum yapar mısınız?
Aynen canım bende bütün gün alış veriş yapmıştım hatta bütün dükkanlara giremedim Onlara da yarın gelirim diyordum hatta o gün kaşlarımı aldırmıştım bacak kol adası yaptırmıştım gece de duş alıp uyumuştum daha Doğuma çok vardır kendimi hiç doğuracak gibi hissetmiyorum diyordum ama sabah saat 6da suyum gelmeye başladı 7de hastanedeyikCanım Doğumdan bir gün önce öyle bir enerji geliyorki o enerji ile yapılamayacak Yok. Hep derlerdi o enerji gelince ev işiyle harcamayın diye ben bütün evin altını üstüne getirip birde akşamına ağda yapmıştım. Tabi bunun Doğum enerjisi olduğunu bilmiyordum. Arkadaşların anlattığı gibi hiç korkulacak birşey yokmuş. Hatta bitince ben bumuydu bittimi demiştim. Doktor dikiş atarken karnımı yoklayıp kalkmaya çalışmıştım gülüp dur dikiş atıyorum demişti. Ne kesiyi ne dikişi hissettim. Neden kesi attınız diye atarlandım hatta :) kontrolsüz yırtılma olmasın diyeymiş.
Sende de varsa normaldir o zaman içim rahatladıBende de oluyor hafif bir batma tam göbek deliğimde oluyor ama son bir kaç gündür oluyor, nedendir bilmiyorum.
bendede var kizlarrrSende de varsa normaldir o zaman içim rahatladı
Bazen hafif bir seyrime oluyor ya da karnima hafif bir dokunus heyecana giriyorum .Tam hareket olmasa da varligini hissetmek cok guzelAyyy bizde hissedelim bi an önce, çok istiyorummmm
Tşk ederimBeyazOrkidem arkadaşım sürpriz yaptı saolsun
Bazen hafif bir seyrime oluyor ya da karnima hafif bir dokunus heyecana giriyorum .Tam hareket olmasa da varligini hissetmek cok guzel![]()
Ben ayirt edebiliyorum canim gaz cok rahatsiz edici oluyor bende bu boyle kimil kimil :))Yaa o seğirmeler bende de var ama bence o gaz yaaa, hiç bebek gibi değil
İyi geceler canımIyi geceler kizlar![]()
Canim Hamile sütyeni nasıl bir şey acabaTeyzemin hem ikiz hem bir tane 3 kızı var. Bugün onunlaydım. Tek gebelik gibi hissedemeyeceksin dedi. Yer dar olduğu için tekme gibi his oluyor dedi. Bakalım daha hissetmedim hiç bende.
Dayanamadım bu akşam hamile sütyeni aldım. Ayyy resmen işkence yapıyomuşum kendime acayip rahatladım. Ama büyümeye devam ederlerse 40’ımda küçültme ameliyatı kesin olacam.
Tabii ki cok guzel beyaz asaleti .Ben de bir tane basladim youtubeden izleyerek .Bunun beyazi olcak yapinca atarim .Kızıma yelek başladım çok güzel olucak inşallah
Bu model kolay mı bende bitireyim atarım resmini şu an bişi anlaşılmıyorTabii ki cok guzel beyaz asaleti .Ben de bir tane basladim youtubeden izleyerek .Bunun beyazi olcak yapinca atarim .Eki Görüntüle 2099488
Balensiz, pamuklu birde önü klipsli ilerde emzirmek için açılıyor. Aslında normal daha büyük beden sütyen alcaktım ama aynı paraydı. İlerde masraf olmasın, çıksın aradan diye bunu aldım.Canim Hamile sütyeni nasıl bir şey acaba
Bazen iki gün üst üste 1 er kere bazen de 3 günde 1 oldu çok sık değil