2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canm insallah iyidir kuzun allah esirgesin ama neden oyle olmussun peki sebeb neymis

Ayy amin inşallah bitanem ama o kadar zorki ona bişi olma ihtimaline dayanmak Rabb'im su ezanlarin yüzü suyu hürmetine evlatlarımıza bir hastalık vermesin hepiniz sağlıkla kucagimiza alalım inşallah

Evet onu ben de biliyorum canim daha erken diye denemedim arkadasim oyle yapıyor hareketlensin diye muthis bir sey demi :)

çok geçmiş olsun canım Bir şey olmamıştır inşallah zararlı olsa vermezlerdi
Bu c grubu bi ilacmis prednol ve
C kategorisindeki ilaçlar, hekim ilacın hamile kadına
sağlayacağı yararın fetus üzerinde potansiyel
zararından daha fazla olacağına inanıyorsa
kullanılmalıdır diyor Allah'ım hepimizin mesleklerini korusun

Canim ilerleyen haftalarda durumun belli olur aslinda .Su an erken. Belki rahat olacaksin belki belin falan cok agriyacak surekli yatmak isteyeceksin .Kotu denk gelmis .Insallah yolculuk yasak olmaz .Kuzenime 7.aydan sonra 2 saat yol bile yasaktı o yuzden 7 aylikken geldi memlekette dogum yapacagi icin

İnşallah öyle yasaklık bir durum olmaz . Olmasa bile benim içim rahat etmez gerçi...

Çok geçmiş olsun canım. Doktora güven kötü birşey vermez içini ferah tut.

canım o zamanlardaki durumuna bakarsın doktorda izin verirse gidersin inşallah.Benim doğum 22 temmuz görümceminde 8 temmuzda düğünü var Allah'tan biz aynı ildeyiz ki o bile düşündürüyor beni.

ytmak mi gerekio oturmakmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…