2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sende haklısın canım ya...
senin işin hepimizinkinden zor...
herşeyden 2 tane...
çok şey alasım var ama ne alacağımı bilmiyorum birde normalde internetten alışverişi çok severim yaparım da ama bebek kıyafetlerini nedense görerek almak taraftarıyım.. biraz daha beklicem artık

Günaydın kızlar ya benimde moralim bozuk kayınvalidem aradı kızma bişe dicem dedi rüyasında beni görmüş düşük yapmışım dikkat et üzalme falan dedi inşş bişe olmaz bende bugün minik bebek gördüm doğmuş el kadar

Keşke soylemeseymis sana nasıl bir yararı oldu ki söylemesinin

canım hangi şehirdesin bilmiyorum da başka bir doktora gitsen öğrenirsin bence bizler çok erken haftalarda öğrendik sen 16.haftandasın şimdiye bilmen gerekirdi..

neden sana böyle birşey söylediki? Hatırladığım kadarıyla senin zaten hassas bir yapın vardı

uf keske sana solemeseydi biz hergece ruyamizda o tarz sey goruoruz pskljk cnm kafana takma korkularimiz ruyalarda karsimiza dikiliyor maalesef

Günaydın herkese, Rüya olayı bende de oluyor hatta bugun belim ve alt karın kısmı ağrıyor biraz, normal deniyor ama ister istemez tedirginim

Yan hiç bi yararı olmadı korkudan başka umarım bişe olmas yavrularımıza
Senin gördüğün bilincaltidir canimm
Ben de her gece rüyamda eşimin beni aldattığını ya da artık sevmediğini görüyorum. Gece yatarken öyle bişey düşünmüyorum aslında ama bilinçaltında ne varsa en çok neyden korkuyosan bu hayatta hep onlar görülüyor ruyalarda

Kv deye bak felaket habercisi gibi. Sen kalbini ferah tut ve hayra yor .Ve sunu da soyle boyle rüyalar gorunce benimle paylasma stres yapip üzülüyorum bebegim etkileniyor de.

Bencede söylemesine şaşırdım bi tane düşüğüm vardı zaten inş bilinçaltıdır
rüyaların tersi çıkar derler canım... yok yere stres yapma... ayrıca kv garipmiş böyle bir rüya kime olursa olsun söylenmez yani... birde korkma demiş... madem korkacağını düşünüyor niye söyleyip huzursuz ediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…