- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #17.721
ordan hiç alışveriş yapmadım o yüzden tırsıyorum nedense ama çok uygun şeylerde var evetÇanta için aliexpress e bakabilirsiniz kızlar güzel çantalar var
Benim eşim yaptı canım arkadaşı hep ordan alışveriş yapıyormuş onunla birlikte elektronik bir şeyler almıştı gayet iyi geldi bir sorunda çıkmadı. Bir sanal kart çıkartıp onunla alışveriş yapılabilir bir çanta beğendim şimdi 188 lira diyor gelen yorumlarda gayet iyi sunveno sanırım markası çok hoşuma gitti geniş gözüküyor içideordan hiç alışveriş yapmadım o yüzden tırsıyorum nedense ama çok uygun şeylerde var evet
amin sağlıkla gelsin kuzucuklar inş istediği gibi olur herkesin :)Çok teşekkür ederim canım paylaşımın için.
Ben şu an düşündükçe korkuyorum açıkçası, sancı gelince sakinleşeceksek ne mutlu :) normal istiyorum ama bebeğim ve benim için en hayırlısı neyse o olsun tabi..
Canım Doğumdan bir gün önce öyle bir enerji geliyorki o enerji ile yapılamayacak Yok. Hep derlerdi o enerji gelince ev işiyle harcamayın diye ben bütün evin altını üstüne getirip birde akşamına ağda yapmıştım. Tabi bunun Doğum enerjisi olduğunu bilmiyordum. Arkadaşların anlattığı gibi hiç korkulacak birşey yokmuş. Hatta bitince ben bumuydu bittimi demiştim. Doktor dikiş atarken karnımı yoklayıp kalkmaya çalışmıştım gülüp dur dikiş atıyorum demişti. Ne kesiyi ne dikişi hissettim. Neden kesi attınız diye atarlandım hatta :) kontrolsüz yırtılma olmasın diyeymiş.
Yan hiç bi yararı olmadı korkudan başka umarım bişe olmas yavrularımıza
Kızlar çok Zor bir gece geçirdim belki size bir faydası olur diye yazıyorum dün akşam bi anda enseden başıma inanılmaz bir ağrı girdi gittim uzandım ve odaya geçerken basım felaket döndü yattım eşim geldi nasılsın falan diyor duyuyorum ama cevap veremedim öyle elim ayağım buz kesti bildiğiniz bayıldım yani ayağa kaldırdı giydirdi hastaneye gittik önce kadın doğum acile orada sadece bebeğe bakıp Bebek iyi başka bir hastaneye gidin dediler başka bir genel acile gittik orda bna baş dönmesi için bir serum taktılar Adidas dramamine hamilelikten kullanılmasında bir sorun olmadığını söylediler ve serumun ortalarına doğru benim dilim uyuşmaya dudaklarım şişmeye başladım nefes almakta zorlanmaya başladım ve doktora dedim o ilaç sana alerji yaptı hemen sana prednol serum takcaz hamileler takabilir dedi prednol bir kortizon ilacı başta istemedin ama dudaklarım şişmeye devam edince taktılar ve İlk serumun bitti ve benim ne uyuşma ne şişme geçemedi en fazla üç serum verebilirlernis ikincinin ortasına doğru azaldı ve üçüncü de bitti uyuşma şuan evdeyim ve coook halsizim... Ve korkuyorum bebeğime o ilaçların bir zararı olur mu diye çünkü Ben Parol bile icmemeye özen gösterdim ama altı saat kortizon serumu yedim.. Nolur sizler dikkatli olun inşallah evladım sağlıklı sihatlidir......
Kızlar çok Zor bir gece geçirdim belki size bir faydası olur diye yazıyorum dün akşam bi anda enseden başıma inanılmaz bir ağrı girdi gittim uzandım ve odaya geçerken basım felaket döndü yattım eşim geldi nasılsın falan diyor duyuyorum ama cevap veremedim öyle elim ayağım buz kesti bildiğiniz bayıldım yani ayağa kaldırdı giydirdi hastaneye gittik önce kadın doğum acile orada sadece bebeğe bakıp Bebek iyi başka bir hastaneye gidin dediler başka bir genel acile gittik orda bna baş dönmesi için bir serum taktılar Adidas dramamine hamilelikten kullanılmasında bir sorun olmadığını söylediler ve serumun ortalarına doğru benim dilim uyuşmaya dudaklarım şişmeye başladım nefes almakta zorlanmaya başladım ve doktora dedim o ilaç sana alerji yaptı hemen sana prednol serum takcaz hamileler takabilir dedi prednol bir kortizon ilacı başta istemedin ama dudaklarım şişmeye devam edince taktılar ve İlk serumun bitti ve benim ne uyuşma ne şişme geçemedi en fazla üç serum verebilirlernis ikincinin ortasına doğru azaldı ve üçüncü de bitti uyuşma şuan evdeyim ve coook halsizim... Ve korkuyorum bebeğime o ilaçların bir zararı olur mu diye çünkü Ben Parol bile icmemeye özen gösterdim ama altı saat kortizon serumu yedim.. Nolur sizler dikkatli olun inşallah evladım sağlıklı sihatlidir......
Sağol canım zaten altı saatlik serum dan sonra uykudan uyanamiyorum inşallah dramamine zaten gebeler için bu ilaç ama prednol kortizonlu ilaç beni çok korkutuyorcok gecmiş olsun inş bi daha yaşamazsın aynı seyi bebek iyidir onlar hamile olduğunu bildiği için ona göre vermişlerdir dinlen bol bol acil şifalar
Çok sağol canımçok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım uzun süre kullanmadigin için büyük bir problem oluşturmaz kortizon diye düşünüyorum. Bebeğin bütün organları da oluşmuş zaten için rahat olsun. Hem vermeselerdi daha tehlikeli durumlar olabilirmis. İlk baştaki bayginliginjn sebebi neymiş peki?Kızlar çok Zor bir gece geçirdim belki size bir faydası olur diye yazıyorum dün akşam bi anda enseden başıma inanılmaz bir ağrı girdi gittim uzandım ve odaya geçerken basım felaket döndü yattım eşim geldi nasılsın falan diyor duyuyorum ama cevap veremedim öyle elim ayağım buz kesti bildiğiniz bayıldım yani ayağa kaldırdı giydirdi hastaneye gittik önce kadın doğum acile orada sadece bebeğe bakıp Bebek iyi başka bir hastaneye gidin dediler başka bir genel acile gittik orda bna baş dönmesi için bir serum taktılar Adidas dramamine hamilelikten kullanılmasında bir sorun olmadığını söylediler ve serumun ortalarına doğru benim dilim uyuşmaya dudaklarım şişmeye başladım nefes almakta zorlanmaya başladım ve doktora dedim o ilaç sana alerji yaptı hemen sana prednol serum takcaz hamileler takabilir dedi prednol bir kortizon ilacı başta istemedin ama dudaklarım şişmeye devam edince taktılar ve İlk serumun bitti ve benim ne uyuşma ne şişme geçemedi en fazla üç serum verebilirlernis ikincinin ortasına doğru azaldı ve üçüncü de bitti uyuşma şuan evdeyim ve coook halsizim... Ve korkuyorum bebeğime o ilaçların bir zararı olur mu diye çünkü Ben Parol bile icmemeye özen gösterdim ama altı saat kortizon serumu yedim.. Nolur sizler dikkatli olun inşallah evladım sağlıklı sihatlidir......
Br sebebi bulamadılar ki... Baş donmen için ilaç verelim ensede ki ağrı geçmese onada ağrı kesici veririm dedi ama alerjik reaksiyon olunca herşey değişti... İnşallah birşey olmamıştır minik yavrumaÇok geçmiş olsun canım uzun süre kullanmadigin için büyük bir problem oluşturmaz kortizon diye düşünüyorum. Bebeğin bütün organları da oluşmuş zaten için rahat olsun. Hem vermeselerdi daha tehlikeli durumlar olabilirmis. İlk baştaki bayginliginjn sebebi neymiş peki?
çok geçmiş olsun canım ya...Kızlar çok Zor bir gece geçirdim belki size bir faydası olur diye yazıyorum dün akşam bi anda enseden başıma inanılmaz bir ağrı girdi gittim uzandım ve odaya geçerken basım felaket döndü yattım eşim geldi nasılsın falan diyor duyuyorum ama cevap veremedim öyle elim ayağım buz kesti bildiğiniz bayıldım yani ayağa kaldırdı giydirdi hastaneye gittik önce kadın doğum acile orada sadece bebeğe bakıp Bebek iyi başka bir hastaneye gidin dediler başka bir genel acile gittik orda bna baş dönmesi için bir serum taktılar Adidas dramamine hamilelikten kullanılmasında bir sorun olmadığını söylediler ve serumun ortalarına doğru benim dilim uyuşmaya dudaklarım şişmeye başladım nefes almakta zorlanmaya başladım ve doktora dedim o ilaç sana alerji yaptı hemen sana prednol serum takcaz hamileler takabilir dedi prednol bir kortizon ilacı başta istemedin ama dudaklarım şişmeye devam edince taktılar ve İlk serumun bitti ve benim ne uyuşma ne şişme geçemedi en fazla üç serum verebilirlernis ikincinin ortasına doğru azaldı ve üçüncü de bitti uyuşma şuan evdeyim ve coook halsizim... Ve korkuyorum bebeğime o ilaçların bir zararı olur mu diye çünkü Ben Parol bile icmemeye özen gösterdim ama altı saat kortizon serumu yedim.. Nolur sizler dikkatli olun inşallah evladım sağlıklı sihatlidir......
güzel günlerde kullan canımKızlar bende bu çantanın gri rengini sipariş verdim çok hoşuma gitti
sırt çantası arayanlara alternatif olsun
çok geçmiş olsun canım Bir şey olmamıştır inşallah zararlı olsa vermezlerdiKızlar çok Zor bir gece geçirdim belki size bir faydası olur diye yazıyorum dün akşam bi anda enseden başıma inanılmaz bir ağrı girdi gittim uzandım ve odaya geçerken basım felaket döndü yattım eşim geldi nasılsın falan diyor duyuyorum ama cevap veremedim öyle elim ayağım buz kesti bildiğiniz bayıldım yani ayağa kaldırdı giydirdi hastaneye gittik önce kadın doğum acile orada sadece bebeğe bakıp Bebek iyi başka bir hastaneye gidin dediler başka bir genel acile gittik orda bna baş dönmesi için bir serum taktılar Adidas dramamine hamilelikten kullanılmasında bir sorun olmadığını söylediler ve serumun ortalarına doğru benim dilim uyuşmaya dudaklarım şişmeye başladım nefes almakta zorlanmaya başladım ve doktora dedim o ilaç sana alerji yaptı hemen sana prednol serum takcaz hamileler takabilir dedi prednol bir kortizon ilacı başta istemedin ama dudaklarım şişmeye devam edince taktılar ve İlk serumun bitti ve benim ne uyuşma ne şişme geçemedi en fazla üç serum verebilirlernis ikincinin ortasına doğru azaldı ve üçüncü de bitti uyuşma şuan evdeyim ve coook halsizim... Ve korkuyorum bebeğime o ilaçların bir zararı olur mu diye çünkü Ben Parol bile icmemeye özen gösterdim ama altı saat kortizon serumu yedim.. Nolur sizler dikkatli olun inşallah evladım sağlıklı sihatlidir......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?