2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ordan hiç alışveriş yapmadım o yüzden tırsıyorum nedense ama çok uygun şeylerde var evet
Benim eşim yaptı canım arkadaşı hep ordan alışveriş yapıyormuş onunla birlikte elektronik bir şeyler almıştı gayet iyi geldi bir sorunda çıkmadı. Bir sanal kart çıkartıp onunla alışveriş yapılabilir bir çanta beğendim şimdi 188 lira diyor gelen yorumlarda gayet iyi sunveno sanırım markası çok hoşuma gitti geniş gözüküyor içide

amin sağlıkla gelsin kuzucuklar inş istediği gibi olur herkesin :)

aynen bende aynı enerjiyi yaşadım 37+3 de doğum oldu 37 de işden ayrıldım evde son bebek sekerlerini yaptım o gün sonra kalktım kuaföre gittim ağda manikür pedikür işimi halettim geceliğimi ütüledim canta hazırdı resmen hazırım gelebilirsin dedim :)

Kızlar çok Zor bir gece geçirdim belki size bir faydası olur diye yazıyorum dün akşam bi anda enseden başıma inanılmaz bir ağrı girdi gittim uzandım ve odaya geçerken basım felaket döndü yattım eşim geldi nasılsın falan diyor duyuyorum ama cevap veremedim öyle elim ayağım buz kesti bildiğiniz bayıldım yani ayağa kaldırdı giydirdi hastaneye gittik önce kadın doğum acile orada sadece bebeğe bakıp Bebek iyi başka bir hastaneye gidin dediler başka bir genel acile gittik orda bna baş dönmesi için bir serum taktılar Adidas dramamine hamilelikten kullanılmasında bir sorun olmadığını söylediler ve serumun ortalarına doğru benim dilim uyuşmaya dudaklarım şişmeye başladım nefes almakta zorlanmaya başladım ve doktora dedim o ilaç sana alerji yaptı hemen sana prednol serum takcaz hamileler takabilir dedi prednol bir kortizon ilacı başta istemedin ama dudaklarım şişmeye devam edince taktılar ve İlk serumun bitti ve benim ne uyuşma ne şişme geçemedi en fazla üç serum verebilirlernis ikincinin ortasına doğru azaldı ve üçüncü de bitti uyuşma şuan evdeyim ve coook halsizim... Ve korkuyorum bebeğime o ilaçların bir zararı olur mu diye çünkü Ben Parol bile icmemeye özen gösterdim ama altı saat kortizon serumu yedim.. Nolur sizler dikkatli olun inşallah evladım sağlıklı sihatlidir......

Yan hiç bi yararı olmadı korkudan başka umarım bişe olmas yavrularımıza

madem tedirgin oldu nasılsın dikkat et kendine yorma kendini de kapat gercekten demesinin seni tedirgin etmekten başka ne faydası oldu takma içini ferah tutmaya çalış

cok gecmiş olsun inş bi daha yaşamazsın aynı seyi bebek iyidir onlar hamile olduğunu bildiği için ona göre vermişlerdir dinlen bol bol acil şifalar

Doğumumu Central Hospital hastanesinde yapacağım kızım sezeryan doğumlu doktorum belli bir açılma ile gelirsem yani 5-6 cm ile normale giderim dedi aslında sıcak bakmıyor rüptür riski yüzünden artık zamanı geldiğinde ne yaşayacağımıza bağlı canımı sıkan özel hastanelerde çoğunluğunda artık normal doğum haricinde eşler alınmayacakmış. Epidural spinal ile sezeryan olsa bile alınmayacakmış anestezi doktorları istemiyormuş. sizin gideceğiniz hastanelerde durum nedir. Doğum fotografçısı bile almıyor bu hastane verirsiniz makineyi stajer arkadaşlar çeker diyorlar. Eşimde girsin istiyordum ben epidural sezeryan olursam gerçi epidural yerine spinal öneriyor çok daha iyi diyor kafam çorba anlayacağınız.

çok geçmiş olsun

cok gecmiş olsun inş bi daha yaşamazsın aynı seyi bebek iyidir onlar hamile olduğunu bildiği için ona göre vermişlerdir dinlen bol bol acil şifalar
Sağol canım zaten altı saatlik serum dan sonra uykudan uyanamiyorum inşallah dramamine zaten gebeler için bu ilaç ama prednol kortizonlu ilaç beni çok korkutuyor

Çok geçmiş olsun canım uzun süre kullanmadigin için büyük bir problem oluşturmaz kortizon diye düşünüyorum. Bebeğin bütün organları da oluşmuş zaten için rahat olsun. Hem vermeselerdi daha tehlikeli durumlar olabilirmis. İlk baştaki bayginliginjn sebebi neymiş peki?

Br sebebi bulamadılar ki... Baş donmen için ilaç verelim ensede ki ağrı geçmese onada ağrı kesici veririm dedi ama alerjik reaksiyon olunca herşey değişti... İnşallah birşey olmamıştır minik yavruma

çok geçmiş olsun canım ya...

Arzu_Azra cnm çok geçmiş olsun Rabbim Şifa versin inşallah korkma inşallah cnm bişey olmaz yavruna ona göre verirler ilaçları zaten bende gecen cuma günü çok kötüydüm banada çok ilaç verdiler Rabbim korusun hepsini

çok geçmiş olsun canım Bir şey olmamıştır inşallah zararlı olsa vermezlerdi

Kızlar merhaba,
Daha çok zaman var ama huzursuz olduğum bir konu var. Bu yaz kardeşim evlenecek ve düğünü Haziran'da bayram sonrası veya Temmuzda yapmayı düşünüyor. Ben Ankara'da yaşıyorum dolayısıyla doktor vs hep burada, düğünse memlekette Bursa'da. Bayram bitişi 35. haftada olacağım, yani kardeşimin düğün düşündüğü tarih aralığında 35-40. haftalar oluyor benim. O dönemde 6 saat arabayla yolculuk , artı oradaki kargaşanın içinde olacak olmak beni ürkütüyor. Deneyimlerinize dayanarak ne kadar zor veya riskli olur fikir belirtebilirseniz çok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…