2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir sorum varr.....
17.haftada dr kontrolunde alttan muayene edermi acba ?
Eşim haftaya greve çıkacak ve ne kdr sürecek belli deil maaş da almayacaklar büyük ihtimal...
Ağdaya gitmesem diorum
Bir sorun olmadıkça durduk yere alttan bakmaz canım , ben ilk hamileliğimde doğuma kadar Dr hiç alttan bakmadı çok rahattım ama doğumda da bakmayan kalmadı o da ayrı mesele

belki psikolojik ama biraz daha hassas oluyor insan hamileyken ağda yaptırırken ama büyük rahatlık . sadece hijyene önem veren bir yerde ve mümkünse tek kullanımlık ağdalar ile yaptırırsan bir sorun olacağını sanmıyorum

Sebep bulamadılar ki birde baş dönmesi için aldığım serum alerji yapınca bian önce o geçsin diye ugrasildi '(
Kan almadılar mı canım kanına bakmaları lazımdı ilk , çok geçmiş olsun Allah bebeğini de seni de korusun canım

Kızlar bir sorum varr.....
17.haftada dr kontrolunde alttan muayene edermi acba ?
Eşim haftaya greve çıkacak ve ne kdr sürecek belli deil maaş da almayacaklar büyük ihtimal...
Ağdaya gitmesem diorum

Canım benim doktorum 1. Trimester detaylı usg yaparken eğer tam göremezsem vajinal usgde yapıyorum demişti, neyseki ihtiyaç kalmadı. Onun harici 2 doktora ayrı ayrı kontrole gidiyorum ikiside karından bakıyor.

Cinsiyeti ndn kesin söylemedi ki göstermedimi 16.haftadasın kesinleşmesi gerekmiyormu
Cok kipirdayinca bir an gordu odaklandi ama anlayamadi doktor sadece %51 erkek diyebilirim dedi. Nasil guvenecegim, bir ay sonra netlesir dedi. Yani kizda olsa erkek de olsa benim evladim ama insan bisiler almak istiyor daha iki sey aldim kaldim cok hevesim kaldi.

canım hangi şehirdesin bilmiyorum da başka bir doktora gitsen öğrenirsin bence bizler çok erken haftalarda öğrendik sen 16.haftandasın şimdiye bilmen gerekirdi..

İstanbul'dayim Anadolu yakasi doktoruma guveniyorum ama ben de ogrenmek istiyordum, tekrar ultrasona baska bir doktorda girsem o da farkli birsey soylese kafam karisacak bu kezde. Bu yuzden bekleyecegim sabirla .

Bn alıştığım için canm acımıyor hamile kaldığımdn beri bi kez gittim eğer gidersem iki olucak.. bnm daha çok eğer uzun ise acıyor yada jilet yaptıysam.. mesela dizlerimin alto daha ok acımıştı bikini bölgeme göre :)

Bir sorun olmadıkça durduk yere alttan bakmaz canım , ben ilk hamileliğimde doğuma kadar Dr hiç alttan bakmadı çok rahattım ama doğumda da bakmayan kalmadı o da ayrı mesele
Teşekkür ederim kızlarrr
Bende öyle biliyorum ama bi soryım dedim yine hiç beklemdğim anda bakacağı tutar :)

Ruyalarda istekler endiseler on plana cikiyor, onun icin boyle ruyalar gormek normal, hayra yormak lazim hic sikinyi yapmayin Allah'in izniyle her sey yolunda gidecektir.

Canım benim doktorum 1. Trimester detaylı usg yaparken eğer tam göremezsem vajinal usgde yapıyorum demişti, neyseki ihtiyaç kalmadı. Onun harici 2 doktora ayrı ayrı kontrole gidiyorum ikiside karından bakıyor.
Anldm cnm saolasn..
Aynen insn almak istiyor bn henüz birşey almadm.. annem alıyor kayınvalidem... görümcem ve ablam herkez alıyor ama bn cinsiyete göre almak istiyorum ve bekliyorum

En son 16 haftalik iken gitmistim. Doktorum %51 erkek demisti. Ama kesin bi sey demedi Bi sonraki randevumuzu şubatin 12 ne verdi. O gune kadar ogrenebilirsem soylerim size 12 subata çok var ama işimden musait oldugum bi gun devlet hastanesine gider ogrenirim inş

Anldm cnm saolasn..

Aynen insn almak istiyor bn henüz birşey almadm.. annem alıyor kayınvalidem... görümcem ve ablam herkez alıyor ama bn cinsiyete göre almak istiyorum ve bekliyorum

Annem ve kayinvalidem biri hem kiz hem erkek yelekleri oruyor. Biri unisex ormeye calisiyor, az bekleyin diyorum catir catir oruyorlar yahu. Ben de muslin bezi alicam onda bile kiz desenleri ve unisex desenleri bir arada satiliyor. Paket 2 tane icinde.onu da alamiyorum

Doktorlarimiz %51 ci heralde.bana da ayni dendi de. Sifirci ogretmenler gibi . Bari hic demeseler. Ya da %50 kiz ya da %50 erkek deseler

Senin tahmini doğum temmuz sonu aslında bayram 15hazıranda bence sorun olmaz ama bilemdim bebeğin keyfine kalmış artık o iş :)
15 Haziran olsa keşke işte. Bizimkilerin kafasında Temmuz sonuna kadar düğün olabilir fikri var şu anda.. Bakalım artık kısmet.

Teşekkürler tatlım ,kullanan birinden bunu duymak güzel bende onu beğendim fiyatlarını takip ediyorum şu sıralar biraz pahalı...
Evet canm fiyat biraz yüksek . İnanılmaz rahat bı araba . Ama 2 parça olduğu için dışarı tek çıkacağım zamanlarda zorlanıyorum . Önce 2 parçayı dışarı çıkarip sonra dönüp çocuğu almak biraz zor oluyor.

Central Hospital hastanesinde 13 haftalıkdan itibaren kesin cinsiyet söylüyorlar ellerindeki cihazla alakalı hangi haftada söyleyebildiği ve tabi birde doktor tecrübesi ile Cengizhan Bey 13 haftada kesin söyledi hatta gösterdi direk apaçık ortadaydı :))) isterseniz çok merak eden varsa kendisine gidebilir tecrübelidir çok Düzce ilinde 2000 doğumla rekoru var :) hastanelerinde makineleri ileri teknoloji olduğu için daha erken görüyorlarmış sorduğumda öyle söyledi

Mrb anneler oğlum hasta takip etmeye çalışıyorum ama bi süredir yazamadım
İnşallah sizlerde miniklerde iyidir Benim bulantılarım hala gecmedi. 1 şubatı iple çekiyorum . Randevum o zamn inşallah cinsiyet öğrenebiliriz.

Çok geçmiş olsun peki tam olarak neden böyle bir şey yaşamışsın söylediler mi? Bu arada ben astım hastasıyım ve halen kortizonlu ilaçlarıma devam ediyorum bence çok sıkıntı olsa bana da vermezlerdi, sen içini ferah tutu ve prednol tüp bebek transferinden sonrada benimde kullandığım bir ilaç belki içini rahatlatır.

Burda banada yer varmı acaba ben hamile olduğmu yeni öğrendi temmuz anesıyım ama ağustosda olabilir ama şimdilik temmuz gözüküyor.
Cınsıyetını 13 hafta tamam olmamış öğrenmiş ve daha sonra gitığınde yanılış olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…