- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #17.781
Bir sorun olmadıkça durduk yere alttan bakmaz canım , ben ilk hamileliğimde doğuma kadar Dr hiç alttan bakmadı çok rahattım ama doğumda da bakmayan kalmadı o da ayrı meseleKızlar bir sorum varr.....
17.haftada dr kontrolunde alttan muayene edermi acba ?
Eşim haftaya greve çıkacak ve ne kdr sürecek belli deil maaş da almayacaklar büyük ihtimal...
Ağdaya gitmesem diorum
ben muayene oldum ama her zaman ki gibi karından..alttan hamilelik öncesi kistlere bakmak içindi hamilelikten sorna hiç olmadı. benim de bir sorum var hamileyken bikini bölgesine yapılan ağda çok acıyor mu? önceden lazere giderdim ve acıya dayanamazdım şimdi ben de muhtemelen ağdaya gideceğim ama acısı nasıl dayanılır gibi mi?
Kan almadılar mı canım kanına bakmaları lazımdı ilk , çok geçmiş olsun Allah bebeğini de seni de korusun canımSebep bulamadılar ki birde baş dönmesi için aldığım serum alerji yapınca bian önce o geçsin diye ugrasildi '(
Kızlar bir sorum varr.....
17.haftada dr kontrolunde alttan muayene edermi acba ?
Eşim haftaya greve çıkacak ve ne kdr sürecek belli deil maaş da almayacaklar büyük ihtimal...
Ağdaya gitmesem diorum
Cok kipirdayinca bir an gordu odaklandi ama anlayamadi doktor sadece %51 erkek diyebilirim dedi. Nasil guvenecegim, bir ay sonra netlesir dedi. Yani kizda olsa erkek de olsa benim evladim ama insan bisiler almak istiyor daha iki sey aldim kaldim cok hevesim kaldi.Cinsiyeti ndn kesin söylemedi ki göstermedimi 16.haftadasın kesinleşmesi gerekmiyormu
canım hangi şehirdesin bilmiyorum da başka bir doktora gitsen öğrenirsin bence bizler çok erken haftalarda öğrendik sen 16.haftandasın şimdiye bilmen gerekirdi..
Bn alıştığım için canm acımıyor hamile kaldığımdn beri bi kez gittim eğer gidersem iki olucak.. bnm daha çok eğer uzun ise acıyor yada jilet yaptıysam.. mesela dizlerimin alto daha ok acımıştı bikini bölgeme göre :)ben muayene oldum ama her zaman ki gibi karından..alttan hamilelik öncesi kistlere bakmak içindi hamilelikten sorna hiç olmadı. benim de bir sorum var hamileyken bikini bölgesine yapılan ağda çok acıyor mu? önceden lazere giderdim ve acıya dayanamazdım şimdi ben de muhtemelen ağdaya gideceğim ama acısı nasıl dayanılır gibi mi?
Canım sanmıyorum bakacağını. bende daha önce gittiğim doktorun asistanına sormuştum bir aksilik olmadığı sürece eğer normal doğum istiyorsan son haftalarında çatı muayenesi yapılacağını onun haricinde vajinal muayene yapılmayacağını söylemişti . için rahat rahat gidebilirsin kontrole :)
Teşekkür ederim kızlarrrBir sorun olmadıkça durduk yere alttan bakmaz canım , ben ilk hamileliğimde doğuma kadar Dr hiç alttan bakmadı çok rahattım ama doğumda da bakmayan kalmadı o da ayrı mesele
Anldm cnm saolasn..Canım benim doktorum 1. Trimester detaylı usg yaparken eğer tam göremezsem vajinal usgde yapıyorum demişti, neyseki ihtiyaç kalmadı. Onun harici 2 doktora ayrı ayrı kontrole gidiyorum ikiside karından bakıyor.
Aynen insn almak istiyor bn henüz birşey almadm.. annem alıyor kayınvalidem... görümcem ve ablam herkez alıyor ama bn cinsiyete göre almak istiyorum ve bekliyorumCok kipirdayinca bir an gordu odaklandi ama anlayamadi doktor sadece %51 erkek diyebilirim dedi. Nasil guvenecegim, bir ay sonra netlesir dedi. Yani kizda olsa erkek de olsa benim evladim ama insan bisiler almak istiyor daha iki sey aldim kaldim cok hevesim kaldi.
İstanbul'dayim Anadolu yakasi doktoruma guveniyorum ama ben de ogrenmek istiyordum, tekrar ultrasona baska bir doktorda girsem o da farkli birsey soylese kafam karisacak bu kezde. Bu yuzden bekleyecegim sabirla .
En son 16 haftalik iken gitmistim. Doktorum %51 erkek demisti. Ama kesin bi sey demediKarpatya0180 N Nezos92 Kaydasay77 N NARGIZA_DOVLET C cigdemmm26 Urmicca turuncutosbaa B Balonum fatma_sibel Whiteandblue
Huuu huuu sayfnın başını çekenlerrr bebişerimizin abileri ablaları henüz belli deillermiiii nerdeler acbaa nie gizleniyorlarr
Anldm cnm saolasn..
Aynen insn almak istiyor bn henüz birşey almadm.. annem alıyor kayınvalidem... görümcem ve ablam herkez alıyor ama bn cinsiyete göre almak istiyorum ve bekliyorum
En son 16 haftalik iken gitmistim. Doktorum %51 erkek demisti. Ama kesin bi sey demediBi sonraki randevumuzu şubatin 12 ne verdi. O gune kadar ogrenebilirsem soylerim size 12 subata çok var ama işimden musait oldugum bi gun devlet hastanesine gider ogrenirim inş
15 Haziran olsa keşke işte. Bizimkilerin kafasında Temmuz sonuna kadar düğün olabilir fikri var şu anda.. Bakalım artık kısmet.Senin tahmini doğum temmuz sonu aslında bayram 15hazıranda bence sorun olmaz ama bilemdim bebeğin keyfine kalmış artık o iş :)
Evet canm fiyat biraz yüksek . İnanılmaz rahat bı araba . Ama 2 parça olduğu için dışarı tek çıkacağım zamanlarda zorlanıyorum . Önce 2 parçayı dışarı çıkarip sonra dönüp çocuğu almak biraz zor oluyor.Teşekkürler tatlım ,kullanan birinden bunu duymak güzel bende onu beğendim fiyatlarını takip ediyorum şu sıralar biraz pahalı...
Cok kipirdayinca bir an gordu odaklandi ama anlayamadi doktor sadece %51 erkek diyebilirim dedi. Nasil guvenecegim, bir ay sonra netlesir dedi. Yani kizda olsa erkek de olsa benim evladim ama insan bisiler almak istiyor daha iki sey aldim kaldim cok hevesim kaldi.
İstanbul'dayim Anadolu yakasi doktoruma guveniyorum ama ben de ogrenmek istiyordum, tekrar ultrasona baska bir doktorda girsem o da farkli birsey soylese kafam karisacak bu kezde. Bu yuzden bekleyecegim sabirla .
Sağol canım ediyorum şuan iyiyim çok şükür
Öyle yapıyorum canım ama şu zamanda nasıl sakiniyiruz elimizden geldiğince Allah'ım tüm melekleri korusunÇok geçmiş olsun canım. Doktora güven kötü birşey vermez içini ferah tut.
Çok geçmiş olsun peki tam olarak neden böyle bir şey yaşamışsın söylediler mi? Bu arada ben astım hastasıyım ve halen kortizonlu ilaçlarıma devam ediyorum bence çok sıkıntı olsa bana da vermezlerdi, sen içini ferah tutu ve prednol tüp bebek transferinden sonrada benimde kullandığım bir ilaç belki içini rahatlatır.Kızlar çok Zor bir gece geçirdim belki size bir faydası olur diye yazıyorum dün akşam bi anda enseden başıma inanılmaz bir ağrı girdi gittim uzandım ve odaya geçerken basım felaket döndü yattım eşim geldi nasılsın falan diyor duyuyorum ama cevap veremedim öyle elim ayağım buz kesti bildiğiniz bayıldım yani ayağa kaldırdı giydirdi hastaneye gittik önce kadın doğum acile orada sadece bebeğe bakıp Bebek iyi başka bir hastaneye gidin dediler başka bir genel acile gittik orda bna baş dönmesi için bir serum taktılar Adidas dramamine hamilelikten kullanılmasında bir sorun olmadığını söylediler ve serumun ortalarına doğru benim dilim uyuşmaya dudaklarım şişmeye başladım nefes almakta zorlanmaya başladım ve doktora dedim o ilaç sana alerji yaptı hemen sana prednol serum takcaz hamileler takabilir dedi prednol bir kortizon ilacı başta istemedin ama dudaklarım şişmeye devam edince taktılar ve İlk serumun bitti ve benim ne uyuşma ne şişme geçemedi en fazla üç serum verebilirlernis ikincinin ortasına doğru azaldı ve üçüncü de bitti uyuşma şuan evdeyim ve coook halsizim... Ve korkuyorum bebeğime o ilaçların bir zararı olur mu diye çünkü Ben Parol bile icmemeye özen gösterdim ama altı saat kortizon serumu yedim.. Nolur sizler dikkatli olun inşallah evladım sağlıklı sihatlidir......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?