- 20 Haziran 2017
- 484
- 572
- 23
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #17.761
anladm cnm bn bise yoemiom bu aralar ac karina soda icmim ayran vardi ayranla ceviz yiyeim bari bakim insllhhh:)ben hemen hemen hergün öğle yemeğinden sonra soda içiyorum.. hem midemi rahatlatıyor hem de sodadan başka bişi içemiyorum su dışında
Seninki de epey yakınmış canım. Bencilce bir beklenti belki ama keşke bizi de düşünerek ayarlasalarcanım o zamanlardaki durumuna bakarsın doktorda izin verirse gidersin inşallah.Benim doğum 22 temmuz görümceminde 8 temmuzda düğünü var Allah'tan biz aynı ildeyiz ki o bile düşündürüyor beni.
senin haftalarda inanilmaz oluyordu gozumu acamiodum maalesefKızlar başağrısı oluyor mu sizlerde de
iiih tembel teneke bende hc bisey yok :)ben hemen hemen hergün öğle yemeğinden sonra soda içiyorum.. hem midemi rahatlatıyor hem de sodadan başka bişi içemiyorum su dışında
Kızlar çok Zor bir gece geçirdim belki size bir faydası olur diye yazıyorum dün akşam bi anda enseden başıma inanılmaz bir ağrı girdi gittim uzandım ve odaya geçerken basım felaket döndü yattım eşim geldi nasılsın falan diyor duyuyorum ama cevap veremedim öyle elim ayağım buz kesti bildiğiniz bayıldım yani ayağa kaldırdı giydirdi hastaneye gittik önce kadın doğum acile orada sadece bebeğe bakıp Bebek iyi başka bir hastaneye gidin dediler başka bir genel acile gittik orda bna baş dönmesi için bir serum taktılar Adidas dramamine hamilelikten kullanılmasında bir sorun olmadığını söylediler ve serumun ortalarına doğru benim dilim uyuşmaya dudaklarım şişmeye başladım nefes almakta zorlanmaya başladım ve doktora dedim o ilaç sana alerji yaptı hemen sana prednol serum takcaz hamileler takabilir dedi prednol bir kortizon ilacı başta istemedin ama dudaklarım şişmeye devam edince taktılar ve İlk serumun bitti ve benim ne uyuşma ne şişme geçemedi en fazla üç serum verebilirlernis ikincinin ortasına doğru azaldı ve üçüncü de bitti uyuşma şuan evdeyim ve coook halsizim... Ve korkuyorum bebeğime o ilaçların bir zararı olur mu diye çünkü Ben Parol bile icmemeye özen gösterdim ama altı saat kortizon serumu yedim.. Nolur sizler dikkatli olun inşallah evladım sağlıklı sihatlidir......
Geçmiş olsun cnm aklıma başka başka şeyler geliyor neden olduki bunu bulmaları gerek terarlamsın inşallah... dr.una git anlat o seni gerektiği yere yönlendirir..Br sebebi bulamadılar ki... Baş donmen için ilaç verelim ensede ki ağrı geçmese onada ağrı kesici veririm dedi ama alerjik reaksiyon olunca herşey değişti... İnşallah birşey olmamıştır minik yavruma
Kardeşinin düğünü henüz belli deilse yani salon fln tutulmadıysa ileri bi tarihe yada biraz daha öne alsınlar cnm ya sonuçta kardeşin..Kızlar merhaba,
Daha çok zaman var ama huzursuz olduğum bir konu var. Bu yaz kardeşim evlenecek ve düğünü Haziran'da bayram sonrası veya Temmuzda yapmayı düşünüyor. Ben Ankara'da yaşıyorum dolayısıyla doktor vs hep burada, düğünse memlekette Bursa'da. Bayram bitişi 35. haftada olacağım, yani kardeşimin düğün düşündüğü tarih aralığında 35-40. haftalar oluyor benim. O dönemde 6 saat arabayla yolculuk , artı oradaki kargaşanın içinde olacak olmak beni ürkütüyor. Deneyimlerinize dayanarak ne kadar zor veya riskli olur fikir belirtebilirseniz çok mutlu olurum.
bak bu aralarda hem sıcak soğuk olayında tepki verirlermiş hem de ışıktan rahatsız olurlarmış karnına ışıkta tutabilirsin onu denemedim amaiiih tembel teneke bende hc bisey yok :)
hepsoni tek tel deneyeyim ben vKit buldukca zaten bazen hssediorm sonra iki gun hssetmeince bin telas :) cocua rahat yokbak bu aralarda hem sıcak soğuk olayında tepki verirlermiş hem de ışıktan rahatsız olurlarmış karnına ışıkta tutabilirsin onu denemedim ama
Geçmiş olsun cnm aklıma başka başka şeyler geliyor neden olduki bunu bulmaları gerek terarlamsın inşallah... dr.una git anlat o seni gerektiği yere yönlendirir..
İnşallah bişeyin olmaz bebeğin de iyidir inşallah.. ihmal etme..
Kardeşinin düğünü henüz belli deilse yani salon fln tutulmadıysa ileri bi tarihe yada biraz daha öne alsınlar cnm ya sonuçta kardeşin..
Bn zorluktan deilde düğün zamanı doğum başlarsa o zmn neler olur onu düşündüm filmlerdeki gibi hastane ile düğün arasında konuklar bölünür... şaka bi yana imkan varsa tarihi deiştirsinler bnce yola çıkrsın dinlene dinlene gelirsin dee dedğim gibi bebeğin bn bursada doğmak istiyorum derse ne yapıcaksn :)
benim hamileliğin belli değildi onlar gün aldığında Allahtan yakın bizim olmazsa salondan hastaneye giderim :))Seninki de epey yakınmış canım. Bencilce bir beklenti belki ama keşke bizi de düşünerek ayarlasalar
Benim de endişem o zaten. Annesine benzerse canı rahat durmaz. Şöyle bir düğüne renk katayım derse bıcırık o zaman napıcazhalaya katılır falan...
benim hamileliğin belli değildi onlar gün aldığında Allahtan yakın bizim olmazsa salondan hastaneye giderim :))
Başka çare yok heralde :)
Ama sen kötü düşünme..ne düşünürsen onu çağırırsın... güzel güzel gider bi köşede oturur dönersin :) Göbek faln atmak yok :)
Dra da sorarsın izin verirse sorun olmaz
İnşallah öyle yasaklık bir durum olmaz. Olmasa bile benim içim rahat etmez gerçi...
Yol 6 saat, mola verirsek 7-8 saati bulurdr her saat başı mola verin biraz yürü tekrar yola devam et diyebilir ama riskli hafta tabii ki kaç saat sürüyor hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben 37 de kontrole gittim daha var dedi haftaya gel dedi haftada bire düşüyor o zaman randevular 37+3 de doğurdum ama sen belki 40 haftaya kadar bekleyeceksin keşke 2 hafta öne falan alma şansları olsa yer falan tutulmadıysa
Senin tahmini doğum temmuz sonu aslında bayram 15hazıranda bence sorun olmaz ama bilemdim bebeğin keyfine kalmış artık o iş :)Yol 6 saat, mola verirsek 7-8 saati bulur. 35. haftama falan denk getirseler çok iyi olacak aslında. Ben bir pazarlık yapayım bu hafta Bursa'ya gidince. Bu arada Ankara- Bursa şehirler.
Çok güzelmiz bayıldım güle güle kullan canım , nereden aldığını söyleye bilir misinKızlar bende bu çantanın gri rengini sipariş verdim çok hoşuma gitti
sırt çantası arayanlara alternatif olsun
ben muayene oldum ama her zaman ki gibi karından..alttan hamilelik öncesi kistlere bakmak içindi hamilelikten sorna hiç olmadı. benim de bir sorum var hamileyken bikini bölgesine yapılan ağda çok acıyor mu? önceden lazere giderdim ve acıya dayanamazdım şimdi ben de muhtemelen ağdaya gideceğim ama acısı nasıl dayanılır gibi mi?Senin tahmini doğum temmuz sonu aslında bayram 15hazıranda bence sorun olmaz ama bilemdim bebeğin keyfine kalmış artık o iş :)
Kızlar bir sorum varr.....
17.haftada dr kontrolunde alttan muayene edermi acba ?
Eşim haftaya greve çıkacak ve ne kdr sürecek belli deil maaş da almayacaklar büyük ihtimal...
Ağdaya gitmesem diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?